Pogledaj cijelu verziju : Dvostruka dvojba
http://www1.mg-rover.com/rover_GB_en/static/groups/public/@all/documents/htmlsnippets/mgr_004912.jpg
Nekoc sam mastao o Roveru 200, ali mi danas ne pada na pamet da kupujem neku marku koja mijenja vlasnike ko neki carape. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
on heavy, heavy fuel</font>
18.350 eur
1.8 16V
Stražnja klupa djeljiva 60/40
Alarm sa blokadom motora
ABS
EBD - sustav elektronske razdiobe sile kočenja
Kromirane ručke na vratima
Upaljač
Antena na krovu
Podešavanje farova po visini
Grijač stražnjeg stakla (kod modela s 5 vrata)
Stražnji brisač sa automatskim uključivanjem pri hodu unatrag (kod modela s 5 vrata)
Zračni jastuk za vozača i suvozača
Servo upravljač
Daljinsko središnje zaključavanje
Rezervni kotač manjih dimenzija
Metalizirana stakla
Vanjska zrcala u boji vozila
Prednja stakla pokretana strujom
Vanjska zrcala grijana i pokretana strujom
Prednji visokotonski zvučnici
Umetci od ručinog dreta na središnjoj konzoli
Dva držača za čaše
15-inch naplatci od lake legure
Vozačevo sjedalo podesivo po visini
Podešavanje lumbalnog dijela vozačevog sjedala
Dva stražnja naslona za glavu
Naslon za ruke na stražnjoj klupi
Prostor za stvari na stražnjem dijelu prednjih sjedala
Bočni zračni jastuci
Manualni klima uređaj
Peludni filter
Presvlake sjedala tipa ALPHA
Auto kuća KARLO
:)
Ajde i to je gotovo! Sretno.
Šteta, šteta, šteta mc, možda (ali ne vjerujem) u nekom drugom životu.
Znaš šta mislim. :(
OMP štanga
17-03-2004, 17:32
Pa mislim da je realno da je Toyota bolji auto i od Fiata i od Renaulta.Mislim da se u tome svi slažemo.I zbilja mi nije jasno zašto sada taj izbor nije dobar?????
Toyota koju mi dobivamo nije ista Toyota kao za zapadna tržišta ;) (Corolla je na zapadnom hard-testu briljirala, dok je onoj u HR otkazala cila elektronika)
Jeli ova Corolla:
http://ecom.toyota-gib.com/images/corolla_wagon/corolla_front.jpg
Meni ona uopće ne izgleda loše, dapače, još ako bude u nekoj svijetloj boji (tamna bi je nekako zatvorila)...promaklo mi je koji motor si zabezecirao?<br><hr>
Dobro, kokpit jest pomalo zastario i spartanski, tu si bio u pravu, s druge strane opet, sve je na svom mjestu, a u vožnji to je važnije od šminke...
http://www.jtiautos.nl/auto/images/CO-RO-LL-4.jpg
Strašno me podsjeća na kokpit u Mazdi 6...čak je i onaj naslon za desnu ruku skoro isti...
Od ove luštre plastike preko lita ti češ popizdit,a ne daj bože izači na cestu u podne u augustu.Ovaj centralni grebeeeen po suncu bi me izludija :smile13:
Auto bi izvana u opremi Supreme prije izgledao ovako nekako:
http://www.hukr.cz/images/WG_009.jpg
<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
http://www.motornet.com.au/SizedPics/picgalBIG-596.jpg<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Boja ce najvjerojatnije biti svijetlo plava metalik (prava boja za kredenc :)) ), ili neka od nijansi sive/srebrne. Ja u biti preferiram kricavo crvene boje, ali se bojim da to ovom autu ne bi pasalo, a i ove metalik boje su prakticnije za odrzavanje i manje osjetljive na ostecenja.
Unutrasnjost nece biti kao na slici - to je oprema Sol. Supreme unutrasnjost ima full crnu plastiku - ostalo je isto.<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
mc auto izgleda odlično!
još mi nidi odgovorio koji je motor.
Sorry piquet, nije namjerno. :))
Motor bi bio 1,6 benzinac sa 110 ks.<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
http://www.toyota.de/media/global/images/showroom/corolla/gallery/cng2_800_35sedanwagon_dashboard.jpg
http://www.toyota.de/media/global/images/showroom/corolla/gallery/cng2_800_all_dashboard.jpg
Tnx Freshinjo. Ovaj Optitron mi je super... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
mc, nije mi jasno zašto ne uzmeš Megane. Mislim, ta Corolla je bolja od Megane samo po kvaliteti. A ti si sa kvalitetom Renaulta prezadovoljan. Toliko fan Renaulta, a sad bježiš u Toyotu. Ovi u renault klubu će te proglasit izdajicom!!!
Uglavnom, vozio sam se u takvoj Corolli 1.6. Očekivao čuda od kvalitete, a kad ono znak na volanu sav neki izgrebani bez sjaja, plastika cudno oblikovana i ne bas predvina. Na onoj u AK su se žalili na ručke u unutrašnjsti i ta××××rung sjedala. Niti tih 10.2 s do 100 nije bas uvjerljivo. Dobro, nisam ja vozio pa je tesko procjeniti. A za potrosnju mi je tip rekao 8-9, ali bliže 9. ×××× onda i VVTI kad troši više nego moj Bravo.
U svakom slučaju, sretno s autom. :smile15:
Kvaliteta i garancija nisu bas tako bezznacajne, a i zazelio sam se malo promjene. O Renaultu i dalje mislim sto i prije...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
mc :smile06:
ma moram ovo napisati.
Partner u firmi ulupao 35e u Avensis Verso.
Da ti nikad ne rikne baš ništa, da ne troši ma ni ulje ni benzu, pa da ju i prodaš za istu paru ali brate......
znaš kaj mislim.
:)) je, je ima mjesta.
S R E T N O!!!!!
Sule, moram priznat da te bas i ne kuzim 100%. Ne ocekujem od Corolle da mi bas nikad nista nece crknuti, da nece trositi benge, a pogotovo ne ocekujem da cu je prodati za iste novce za koje sam ju kupio. Iako, kad si se vec dotakao teme, mislim da japanezeri bolje drze cijenu od europskih narodnih automobila (znas koji su). Od Corolle recimo ocekujem da mi se nece desiti da mi svako malo mora dolaziti Renault assistance resetirati software kako bi mogao otkljucati i upaliti auto s onom fenomenalnom karticom. Isto tako od Corolle ne ocekujem da ce mi se s njom desiti nesto od ovoga: da izgori na autoputu, da crkne u Poljskoj, da mora na mijenjanje injektora, da mora na reinstalaciju softwarea, da crkne muzika, da joj se desi hrpa drugih problema. Sve navedeno se deslio na sluzbenim (moja firma) Meganeima karavanima/sedanima 1,9 dci/100 ks (stara linija) koji jos nemaju 2, slovima dvije, godine!!! :o :o
Ti cijelo vrijeme nesto mudrujes, ali mi nisi dao niti jedan konkretan prijedlog. Daj budi frend pa napisi sto misli o svemu i sto bi mi predlozio. Necu se duriti sto god mi napisao, dok god je iskreno i dobronamjerno misljenje. :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
:))
Ma nema mudrosti mc baš nikakve, samo se uveseljavam malim pikanjem svog poznanika sa foruma a i šire.
Nekako je podosadno na ovim našim stranicam pa eto, malo dižem atmosferu.
:smile15:
U medjuvremenu je i moj umorni i pivom uspavani mozak uspio prozvakati onaj tvoj post za tvog kolegu i Avensisa... :))
I opet mi nisi napisao sto bi mi ti od svega navedenog predlozio kao, po tebi najbolje rjesenje.<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Vidis Sule, o ovome sam ti pricao u petak - u ovome cu te voziti na servise... :smile06: :smile06: :smile06:
http://www.toyota.cz/bonusy/corolla-paper1-1024.jpg
http://arospeed.com/images/images_big/WARGT774100GM_pic3.jpg<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
mc, nema vecih slika? :))
danas sam vidio jednu crnu, puno bolje izgleda od srebrnih kakvih ima isto ko i srebrnih Alfi 156.
mc, jel boja odlučena?
Tamno siva metalik bude 90%. I najvjerojatnije bude "obicna" Corolla s 5v, a Thule u supi za putovanja... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Nije losa boja, crna je užasno osjetljiva na ogrebotine i prljavštinu.
moj susjed ima srebrnu, a tu i tamo se vozi sa testnom crvenom. Nije ni crvena loša.
Crvena mi je drugi izbor. Dobro izgleda crvena...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Nije. Zbog toga je na drugom mjestu. Postoji metalik bordo, ali to onda nije to...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Kako ti se cini ona felga?<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
7X17 i 215/45 sa nižim federima :smile20: :smile20: :smile20:
ne kužim zašto nema crvene metalic. Tako nema kod većine proizvođača. Pod crvenu metalic uvaljuju onu trulu višnju koja mi se uopće ne sviđa.
Metalic je ipak puno zahvalnija boja i puno duže ima sjaj. Nikad nebi kupio auto neke pastelne boje.
btw. redizajnirani Stilo ima neke nove boje, a 832 kakvu ima i moj Bravo više nije u ponudi. :smile10:
Da, na zalost nema manjih dimenzija, pa ce felga ostati samo u snovima. Bude se valjda nekaj slicno i podjednako atraktivno naslo... :smile20: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
felga me podsjeća na OZ Chrono, samo što je ljepše boje. Volim tamne felge!
Nema dvojbe kad je u pitanju auto. U obzir dolazi samo Honda!
adnoH, nozne gljivice su manje dosadne od tebe... ;) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Može mc. :)
Dobra felga, samo čemu. :o
A, da zamoliš Dom-a da ti proda svoje telefonke? :smile10:
Od kud sad taj prelazak na 5-vrata... :smile10:
Sule - "sporta" radi.
Fresh - doslo mi...
:) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Dr. Strangelove
30-03-2004, 08:32
mc drago mi je da si se odlučio za peterovratnu izvedbu... auto mi je puno skladniji od karavana... uostalom ti još imaš jedno 10-ak godina fore do kupovine karavana... ;)
vidio na parkingu kada je bio as corrolu sa 17icama. stvarno su je popravile 100 %. nice.
Ed Hunter
30-03-2004, 08:32
Za 3 mjeseca:
Mc reče:
'Ne znam dal bi uzel dvosjed ili normalan coupe gdi se mogu sjesti i 4. Dvosjed je 'sporta' radi, a coupe je ipak već auto za manju obitelj.'
:smile06: :smile06:
Dr. Strangelove
30-03-2004, 08:38
Hehe - nadam se da do toga nece doci... :))
Do kraja tjedna sredim Twinga, pa kroz iduci tj. idem na procjenu u Toyotu. Ako mi ponude iole razumnu svotu za Twinga, odmah ugovaram kupovinu Corolle. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
mc, probaj kod Bacica za procjenu, daju realnu cijenu, kada sam ja kupovao auto prije cca godinu i pol auto su mi procijenili na 5500 Eura, poslije sam ga prodao kupcu za 5800 Eura uz dosta muke.
ICM-ova procjena je bila 4000 Eura isto kao i Citroenova.
E bas kod njih i planiram otici. Tamo znam covjeka koji mi je zrihtao popust za Corollu, pa ce mi valjda napraviti koliko-toliko postenu procjenu za Twinga. Ma odreci cu se par-sto eura, samo da se sto elegantnije rijesim auta. U tom slucaju ga mogu i voziti dok ne preuzmem Corollu. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Bmw Touring
30-03-2004, 11:21
mc nemoj mi rec da ne uzimas karavana? :( :( :(
Cemu "long face"? :smile10: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Bmw Touring
30-03-2004, 12:24
ma malo se ja zezam :))
nego stvarno jel uzimas karavana il ne?
Zena me moli vec tjednima da ne kupujemo karavana. Pokusao sam joj objasniti problematiku vezanu za njen stil pakiranja, pa dijete itd., pa smo nasli neka rjesenja uz koja bi mogla proci i ova obicna Corolla. I jos mi ispadne dosta povoljno, pa bi si je mogao malo urediti da imam ineki gust od auta... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Ovoga...Me likes Mazda 3 very much...
Kupi Jugića nekog MC i daj to ženi a ti si kupi Mazdu 3. Sjedil sam u njoj na Auto Showu(to je sve zasad kaj sam mogo radit s njom) i ono...ideš :smile20: <br><hr><font face="Courier" color="blue">I am going, I am going
Any which way the wind may be blowing
I am going, I am going
Where streams of whiskey are flowing</font>
Oy Stevo! Pa, di si ti čovjeće?
mc
Pitaj kod frenda u Toyoti jel ima popust na količinu. :))
Fresh prijatelju, pomoci cu ti ako cu ikako moci... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Sad sam se cuo s covjekom iz Toyote da se dogovorimo za procjenu Twinga, pa mu pricam da sam se predomislio za Wagonicu, da cu uzeti HB-a. Kad sam mu to rekao, veli on da zasto ne bi, kad vec idem na kratku varijantu, uzeo TS-icu. Kaze da ima jednu salonsku koja im vec dosta dugo stoji i koju mogu kupiti po un××××ingbeliveable niskoj cijeni. Cuo sam se i sa zenom i pitao je sto misli o Corolli s 3 vrata. :smile07: Kaze da moze.
××××ga, kad je bal - nek je maskenbal. Za tjedan-dva stize nova napast na nase ceste!!! :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
jeli to travnjinjinji ili fakat uzimaš 200 konja? :o :o :o :o :o
Ti nisi normalan
Nego kad već imaš žnjoru, daj kad ćeš ići na procjenu, da idem i ja sa 106-om.<br><hr>
Ne vjerujem... ;) :) <br><hr><font face="Courier" color="blue">I am going, I am going
I am going, I am going
Idem i ja sa Twiletom, pa možda uleti koji Yaris TS! :))
http://www.automobile-sportive.com/guide/toyota/yarists/yarisTS.jpg
Fresh... oćeš i ti jedan?
Ed Hunter
01-04-2004, 08:57
Velim ja, još malo i pada dvosjed. :))
Znam da TS-ica nije sluga Type-R-u i da ce me vozaci CS-a maltretirati da je njihov ljubimac 100 puta bolji, ali meni ce ovo biti ludnica... :smile20: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Kad dođem u ŠULE-ove godine onda ću razmišljati o tome, sad sam još rookie u obiteljskom životu i sve sam podredio tome.
Tati karavan, ženi mali gradski auto
Za par godina
Ženi monovolumen, tati jurilica... :)
i tebi i benzinskim pumpama.
da li se isporučuje sa 16 ili 17 cola?
MC jap, ja kupio felge, a ti TS-icu :smile18: <br><hr><font face="Courier" color="blue">I am going, I am going
I am going, I am going
Sta ti je Piquet? Kakve benzinske? Pa nije to Alfa da ne ide ako ne guta bar 20 l. :o :))
Kaze covjek da TS-ica ne prelazi 15l po gradu da je tjeras ko Sotonu. Normalnom voznjom mozes proci s nekih 12 L. I dolazi s 16", sto mi je i draze... :smile20: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Ta potrošnja od 12l normalne i 15l divlje vožnje je zaista korektna i drago mi je kaj se ne kurče nekim glupim podacima kao većina tipa "ak je ganjate ko vrag grešnu dušu, ne bu trošila prek 9 litri".<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
tak je i meni.
ali u odnosu na škodu u novcima troši 150% više.
ali ko ga j... bar se vozimo kak spada jel tak mc. :))
da li uzimaš auto za cash ili na kredu?
Prema tehničkim podacima troši 11.1 litru po gradu
Girro, Toyota je specificirala 11,nesto po gradu, sto u realnim okvirima ispada oko 12, uz disciplinu. To mi je priznao covjek, kao i to da se moze natjerat blizu 15 ako se vozi fest zestoko. Mislim da je to skroz prihvatljivo za tu snagu.<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
bacio sam usporedbu sa 25000km godišnje i škoda je na 8000 kn, a alfa 19000kn.
da uzimam novi auto nema šanse da bi kupio benzinca. prevelika je razlika. :(
Dajem ono sto dobijem od Twinga, a ostalo na kredu...
Fresh, pa i za 1,6 je specificirano 9,nesto, ali se da navuci do 11. Preko ne ide. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
pitam te za kredu jer sam ja računao koliko je mjesečna razlika i na tu kilometražu je to 900 mjesečno. pa kad podebljaš ratu za tu razliku...
stvarno je razlika brutalna.
naravno s tim da bi alfin multijet od 140 ks nešto više trošio od škode ali opet.
OK, ali ako kalkuliras da mi je prvi izbor bio 1,6 koji trosi 9-10 po gradu, a ovaj trosi 3-4 litre vise - ne ispada tako strasno. Osim toga, ima ispod 2L masinu, pa nije preskup za registrirati... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
to ćeš tek vidjeti jel strašno ili ne.
za registraciju ti veću ulogu igra ks, a tih budeš imal ohohohohohohoooooooo. :))
Da, imas pravo. Kubici se gledaju za cestarine - bar nesto... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Dr. Strangelove
01-04-2004, 10:07
držim ti fige mc za tog TS-a... ionak mi je bilo čudno kad si kibiciro karavana... imaš ti još vremena za obiteljska prometala.... ljepo ženu u TS-icu i lagani izlet na more.... možda nije Type R, ali ziher nije ni daleko...<br><hr>
Dr. Strangelove
01-04-2004, 10:12
..dobil buš u paketu i spojler i maglenke i ESP, bočne zavjese, a ako se ne varam i 6-stupanjsku getribu?<br><hr>
...i kontrolu stabilnosti, proklizavanja i slicne ku.ce-palce... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
žifjela elektronska pomagala. :))
Oho , mc je danas na Coroli TS.
Jako dobro!
P.S.Omda bolje type R!!
Moram priznati da se malo jezim od pomisli da te ×××××rije pocnu rikavati, ali ××××ga - draj jare garantie je tu, pa sto Bog da poslije... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Ma daj , pa nije to talijan ;) :smile16:
××××ga Dom, znam to i ja, ali mi se Type-R ne nudi po ovako ludoj cijeni... ;) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Pa čekaj jel to zajebancija ili ti zbilja gledaš Corollu TS???????
Cuj, taj covjek mi bas i nije stari prijatelj da bi me ovako vukao za nos. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Svaka čast mc za aprilililili.....
Sad ga ti ×××ך, a čovjek misli ozbiljno.
Sad smo se čuli telefonski i meni je zvučao jako uvjerljiv i vrlo je blizu odluke.
Ja tako nešto nebi uzeo pogotovo zato što je salonski model, ma koliki popust bio. Koliko mi je ono rekao, da ju može dobiti za 19.000 eura, samo ga ×××× što je auto bijele boje.
Rossonero
01-04-2004, 12:25
Steta kaj je prvi april jer sam se stvarno poveselil radi tebe MC! :(
Jebat ga Dom, napisem ti na SMS da ne rastrubis na forumu, a ti bas to napravis. Mislio sam jos malo kuriti vatricu do kraja radnog vremena... :))
A kaj ces Rosso? I meni je zao sto sam o TS-ici samo malo mastao. Ma bit cu ja zadovoljan i s obicnjakusom... :smile15: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
A ×××× ga mc.Ovo za forum nisam pročitao.
Ma nema frke. Dobro je ispalo i ovak... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Dr. Strangelove
01-04-2004, 12:50
mc :)) ..ha čuj uvijek ti ostaje jedna fina MR2-ojka kao opcija :)) <br><hr>
rekao sam ja u 9:46 da je to travnjinjinjinjinji. :smile18:
Nemojte se ljutiti, ali nisam mogao odoljeti... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
uvijek svi misle nema šanse da nasjednem, a ono i mamac i udicu. :))
Ed Hunter
01-04-2004, 14:17
mc :smile06: , dobar si!
A ostatak godine budemo se mi tebi smijali, tj. od kad kupiš karavana pa na dalje. :))
Dobar si i ti Ed. :)) Samo kaj sam odustao od karavana i kupujem HB s 5v... :smile16: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
:smile06: :smile06: :smile06:
Svaka ti dala MC! :smile06: :smile06: :smile06:
Iako, meni je sve to onako šabački rečeno isti ×××××. <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
''Dakle, u planu mi je ove godine kupiti auto.''
Sad već legendarna rečenica s kojom je otvorena tema.
Kraj godine se bliži, a dvostruka dvojba je prešla u dvojbu - koju boju.
Ajmo ekipa, pomognimo mu još malo... :)) :))
Dr. Strangelove
02-04-2004, 07:57
bio bi red da ova tema dođe bar do 1000 postova dok mc ne preuzme auto... a i šteta da padne u zaborav... falit će mi ;)
Fresh... a, po kojem se ti to kalendaru ravnaš kad ti je skoro kraj godine? :smile10:
Rossonero
02-04-2004, 08:29
Piquet? :smile11:
Jebate, bas sam jucer razmisljao o tome koliko sam vremena i razbijanja glave potrosio oko odluke o kupovini auta (ne samo sebi). Dobra stvar u svemu je sto sam duboko uvjeren da necu pogrijesiti s Toyotom. Jucer me Dom pokusao izbaciti iz kolosijeka s dobrom ponudom iz AC-a, ali sam se uspio oduprijeti. Zena se vec isto uzivila u Toyotu i cak je neki dan odbila Mazdu, a do prije par tjedana nije htjela cuti za nista drugo. Sve u svemu, bilo je ovo par napornih mjeseci. Jos jednom hvala svima na trudu i pametnim savjetima za koje i dalje ostajem otvoren.
BTW, ako se vec glasa o boji - pribrojite glas moje zene za crvenu. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Ma, mislil je na crvenu boju Corolle za mc-a. ;)
Dečki...jučer sam vidio jednu prekrasnu Fabiu... je, je znam... ah, fuj, Škoda, ovo, ono...
Auto je dizelača srebrne boje sa 17 cola felgom (bar je tak izgledala iz daljine) i fakat dobro izgleda... decentni spojleri, spulja,... jel još netko vidio taj auto?
Ed Hunter
02-04-2004, 08:40
Mc, eh kupuješ .... kraj godine je daleko. :smile16:
Brock
Figr of spič... :))
Meni na Corollu najviše paše tamnosiva.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Protivnici istočnjaka nisu mjerodavni
Mislim da sam ti tako nešto već rekao :))
:)) <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Ed Hunter
02-04-2004, 09:42
Istina je da tamnosivih ima najviše.
No to ne znači da joj nabolje stoji. Ja nisam imal prilike vidjeti baš puno različitih na tom autu pa nemrem reči koja bi meni bila najbolja. Ima kakva simulacija na netu?
Ja bi crvenu sa bijelim felgama. :) :smile20:
Evo :URL=http://www.toyota.de/goodies/index.html:Link:/URL: za sve zeljne simuliranja Toyotica. Odaberite "3d Modelle"... :smile15: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
...evo ma, odabrah ovoga....come ti piagge?
http://av.rds.yahoo.com/_ylt=AtzgCaJXkRZxdaqJbYSzne2HBqMX;_ylu=X3oDMTBwanI ybjRqBHBndANhdHdfaW1nX3Jlc3VsdARzZWMDc3I-/SIG=16k5mrs8p/**http%3a//click.alltheweb.com/go2/2/mms/1cC438830F/cT1Ub3lvdGErY29uY2VwdCZvZmY9MCZwbz0wJmhpdHM9MTImdG 90PTYwMyZvY3I9bm8mb2lkPSZjYXQ9JmxhPSZmPQ/http/www.flax-web.de/pagemainaf/img/cars/toyota_graphite_concept.jpg
Daj HDI se uozbilji!
Kaj je to auto za obiteljskog čovjeka??? :) :) :)
P.S.A kakav je to Grunf proizvod?
Daklem, nema dvojbe. I dom-dom je svojom kupovinom dokazao - kupi Hondu!!!
Dom, to je Toyotin koncept pod imenom "Graphite", a postao sam ga samo zato jer je "pravi obiteljski autek"...zar ne.. :o
...ako se kojim slučajem mc ne odluči za gornji model, evo i prijedloga br. 2, ovaj će mu se sigurno dopast, jer može do mora direktno preko Biokova....
http://av.rds.yahoo.com/_ylt=Ava_ecnG0BW4FLfRzJOqFY6HBqMX;_ylu=X3oDMTBwanI ybjRqBHBndANhdHdfaW1nX3Jlc3VsdARzZWMDc3I-/SIG=16cdpstjq/**http%3a//click.alltheweb.com/go2/2/mms/1c7C443901/cT1Ub3lvdGErY29uY2VwdCZvZmY9MTMyJnBvPTMmaGl0cz0xMi Z0b3Q9NjAzJm9jcj1ubyZvaWQ9JmNhdD0mbGE9JmY9/http/199.239.248.45/images/stk/2001/ty2001rscconcept01.jpg
http://av.rds.yahoo.com/_ylt=AgcIvpFVHhIzeDPn194PfG.HBqMX;_ylu=X3oDMTBwanI ybjRqBHBndANhdHdfaW1nX3Jlc3VsdARzZWMDc3I-/SIG=16ei49nnq/**http%3a//click.alltheweb.com/go2/2/mms/1c76C69F39/cT1Ub3lvdGErY29uY2VwdCZvZmY9MTMyJnBvPTExJmhpdHM9MT ImdG90PTYwMyZvY3I9bm8mb2lkPSZjYXQ9JmxhPSZmPQ/http/199.239.248.45/images/stk/2001/ty2001rscconcept02.jpg
Crvena trovratna Corolla hatchback s petokrakim alu-naplacima 17 cola, spuštena s TTE-ovim federima, vjerojatno stražnji spojler = uočljivo i nepretenciozno!!! Sada mi je malo žao što sam uzeo metalik plavo-sivu (jadransko-plava prema katalogu AMD siget :smile13: )
Mc, ako je TS-ica u pitanju odmah spuštati s TTE-ovim (Eibach zapravo) federima...cca 1500 kn za set + instalacija...joj, one crvene optitron čukice... :smile20: :smile20: :smile20:
Drago drustvo, odluka je donesena. Kupuje se... :smile18: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Kakve ja veze imam sa kupnjom auta mc-u????? :smile12: :smile12:
mc , je kupio Alfu 147!!!
:smile12:
Kaj nije bio izbor megane ili corola? :smile12:
Bmw Touring
08-04-2004, 21:24
Dragi forumovci ode nam nas dragi MC.
Htio nam je reci sto je kupio ali od silnog uzbudjenja strefil ga je srcani udar.Lijecnici se upravo bore za njegov zivot.
Pomolimo se za njega
:)) :)) :)) <br><hr><font color="blue">A weekend at the beach, or an important business appointment: the BMW 5 Series Touring is a car that feels confidently at home wherever you drive it.</font>
:smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Prevagnula je 147 1.6
Ipak je to bella machina :smile20:
Ajme koliko vas je na forumu... :smile07: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Aero , na kojem jeziku hočeš da ti napišem kaj je kupio?? :smile15:
Prije 15 min, nije bilo nikoga. :smile12:
Mogli bi nesto zestoko trgnuti kod Maria - meni treba... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Dom, hoću to čuti iz njegovih usta (tipkovnice)! :)
mc, čestitke na izboru i da će te dugo i uspješno služiti! :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
mc fhffhf weuiewidj Alfa 147 sa koikokdqwhhdqud gtezrzre3425678723794321zh mdskfjrepoireswewewr.
:smile06: :smile06: :smile06:
Ma on je u gorem psihičkom stanju nego da ide u Haag , pa ja pišem umjesto njega.
Pucaj već jedanput :) <br><hr><font color="blue">Createur d Automobiles</font>
Dom, daj i njemu prevedi. :smile06:
:smile18: :smile18: :smile18: :smile16: :smile16: :smile16: :smile18: :smile18:
"Jucer me Dom pokusao izbaciti iz kolosijeka s dobrom ponudom iz AC-a, ali sam se uspio oduprijeti"
Na ovo sam mislio.
Šta kupuješ MC?
Advokati MIR!!!!!
Dakle, bio sam u Toyoti, dobio postenu procjenu za Twinga (kao i u Renaultu) i time su se uvijeti kupnje i cijena poravnali.
Da ne duljim previse :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :smile06: , odluceno je da se kupi Corolla HB, 5v, 1,6, Supreme. Boja ce biti svijetlo plava metalik jer crvene na zalost nema.
Auto ce izgledati otprilike ovako - samo s 5 vrata:
http://www.toyota.de/media/global/images/showroom/corolla/gallery/cng_3dhb_gallery_800x600_4.jpg
Sutra idem po ponudu i dokumentaciju, pa pretpostavljam da za jedno dva tjedna vozim novi auto... :)) :)) :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Stilo 1.4 16V 5V sa klimom , CD-om , el .podizači , metalik boja , redizaj za 13000 eura.Auto potpuno novi, nije vožen uopće.To sam mu ja ponudio.Trebao ga je uzeti moj bratić , ali je odustao od auta.
Kako nema crvene? Često po gradu vidim crvene...
:( :( :smile13:
Ali svejedno čestitke na novom ljubimcu :) <br><hr><font color="blue">Createur d Automobiles</font>
MC, daj uzmi troja vrata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
A klinca bude ugural kroz gepek??? :smile06: :smile06:
BTW, hoce netko kupiti skoro pa nove Michelin Energy u dimenziji 195/60 R13 u pola cijene? :smile17: :smile12: :smile12: :smile17: :smile07: :smile18: :smile18: :smile18: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Koja je cijena Toyote?
Koliko ti daju za Twinga?
Crvene su trenutno rasprodane (to su valjda te kaj se voze po gradu), pa bi se trebalo cekati 4 mjeseca da stignu nove.
Kas, ne nori... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Da se corrola prilično lijepo sredit.
Neki dan sam vidio na jednom križanju ukusno tuniranu Corrolu (crvenu).
Boja je ××××na, ali 5 vrata je meni osobno..........
Kas, cijena Corolle je 16500, a za Twinga su mi dali malo manje nego sto sam ja trazio, ali opet dovoljno da mi se za tu lovu ne isplati natezati preko oglasnika. Uostalom, ovako se vozikam u autu koliko me volja dok ne odem po Corollu - prakticno...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Kas, mogao je biti i karavan, stoga mogu biti prezadovoljan. Corolla definitivno nije materijal za okretanje glava, ali je meni skroz simpatican autic...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Dobra je Corolla. Meni se čak i sviđa. Vidio sam par primjeraka sa troja vrata i nekim spojlerčićem, i izgleda pristojno.
Karavan, b... sačuvaj!!
Aero , pa nije kupio Golfa 5 da su 4 kotača dodatna oprema :smile06: :smile06: :smile06:
Šala mala!
Pa valjda su mu dali gume i brisače??
Ma super je Kas, kaj je htel kupiti ovo je Božji poklon :smile06: :smile06:
Vaznija oprema:
ABS, EBD
rucna klima
prog. servo
4 airbaga
el. stakla (impulsno)
daljinsko centralno
putno racunalo
alu felge
cd, zvucnici, komande na volanu
volan podesiv po visini
optitron...
<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Dobro, zanima me ono standardno: klima, podizači, centralno, alu felge...
el. stakla (impulsno)
:smile12: :smile12: :smile12:
Kaj je to???
Dom, hvala na podrsci. Sad treba otrpiti napade kolega iz Renault cluba i ostalih "obozavatelja" japanaca... :o :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Ma tako zovu ono kad stisnes gumb za stakla do kraja pa ti se staklo skroz spusti, a ti ne moras drzati gumb cijelo vrijeme...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Cestitam!! Iako sam ja navial za Meganicha!! :) <br><hr><font face="Impact">Racing is life...
... anything that happens before or after is just waiting.
</font>
Renault club???
Kaj je to? Jel to postoji? Pa glavna dva loudspeakera su u komi Šule i Cs odnosno Monster. :smile06:
Jebate , pa to ja imam na Alfi :smile06: :smile06: :smile06:
Cezy??? :o :))
Na kraju sam najvecu podrsku za Meganea dobio od stovatelja Fiata... :o <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Megane je nakaza prema Toyoti.
Tko je bio za njega?
Ima corrola dobru opremu...
A nesmim kazat , jerbo ću naj....
Strah me više....
Ma ×××ך megane, više ga ni ključem nemreš upalit, nego tamo nekom karticom...
Za Megane ih je bilo dosta: moja bolja polovica, Brock, Monster, Sule, Mario Haas, BMW Touring, Girarri, Cezy... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
To i ja kazem Aero. Ako ti krepa akumulator ne mozes ga ni na guranje kresnuti...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Bmw Touring
08-04-2004, 22:05
priznajem ja sam bio za Megane al evo sad san sritan ko pas sta je MC napokon uzeja auto.I Toyota je isto jako dobar auto.
Sretno MC i cuvaj je :) :) :)
Čestitam mc, od srca....
Odahnuo sam kad sam pročitao da si ipak uplatio Toyotu.
Veselim se isprobavanju prtljažnih kapaciteta sofisticiranim audio stvarčicama :))
Enjoy....
Hvala svima na lijepim zeljama. Nadam se da ce me i dalje pratiti sreca s limenim ljubimcima. :))
Priznajte, sigurno vam je laknulo sto je rijesena ova dvostruka dvojba? Vec sam i sam sebi bio naporan... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
HDI, ti ja nikako da se cujemo. Morat cemo to nadoknaditi. Zivio. :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
mc, nemora ti akumulator krepat, pa da ga ne možeš upalit...
Ma znam Aero. Kazu ovi iz Renaulta da su zbog losih iskustava s Lagunom, u Meganeu upotrijebljene kvalitetnije kartice i da u tom servisu nisu do sada imali niti jednu intervenciju zbog iste... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
MC,nisi ti nis bio naporan,kupivina auto je ritual,u tome se uziva,i sve se grunta,pravilno si postupio. :)
Ma ja sam i vise od stovatelja fiat-a.EX-Driver punta 55. :smile07: :smile07:
FIRE NARAVNO!! :))
Ma pusti ti to. Nevjerujem ja tim karticama i dr. Zamisli si da ti se kartica pokvari, isprazni se baterija u kartici, isprazni se akumulator(...) i sad ga nemreš ni upalit, ni otključat!, a bogami ni zaključat. I kaj onda?
Sjedni i plači.
Ok mc, možda i prije nego misliš, neki dečki me gnjave da bih trebao još neke zanimljive stvarčice poslušati, a pogađaš, morao bih ponovo u Zg.... :)
Samo se bojim da i ja ne uđem u ne dvojbu, već četverojbu, peterojbu... :)) :))
Ma kavi fire-i Cezy, to ti je old junk. VVTI RULEZ!!! :)) :)) :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
EEE,ja sam staromodan decec,kaj ces!! :)) :smile07:
Odoh,laku noc decki!! :)
HDI, slusao sam ti ja jedne prilicno hvaljene zvucnike u klasi koju gledas i ostao duboko razocaran. Prihvacam mogucnost da je ostatak sustava los, ali ukupan dojam je bio za 2+ - jos i sada ne mogu vjerovati.
Oni koje smo zadnje poslusali mi se cine prilicno ozbiljnim uredjajcicima... ;) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Salim se Cezy - postujem fire motore! :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
...je, za tu lovu svakako, i meni su se najviše svidjeli, i najvjerojatnije ću poslušati tvoj savjet za centar, ali svakako moram još toga poslušati, ako ništa drugo barem da se uvjerim u neke stvari i da se smirim.
...ili da te izbace iz putanje - nikad se ne zna... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
...još me kopka zamisao, da na receiver dodam jedno malo pojačalce isključivo za stereo....dosta ljudi mi je reklo da kompromisi i nisu baš dobro rješenje. Dosta njih kaže da treba odvojiti stereo od HV-a....a ovo sa pojačalom nakon receivera bi moglo upalit, ali ostaje dvojba dali je DVDplayer dovoljno dobar za reprodukciju Cd-a.....i tako, stvar se širi.... :)) :))
dvd ,nikako
B&W -da
marantz 2600- da
Rossonero
09-04-2004, 00:19
Sretno mc! :)
:)
Čestitke, čestitke mc.
Jedino mi je žao ove divne teme što je gotova! :smile06: :smile06:
Kad stigne obavezno idemo na test drajv do Oro-Goro! :))
Hvala, hvala i jos jednom hvala svima... :)) :)) :))
HDI, ja sam svakako poklonik ovoga sto su ti predlagali - to sam i ja s vremenom napravio. Jedini problem ti je sto moras paziti koji receiver i koje pojacalce odabrati kako bi ti sustav osim kvlitete imao i prakticnost. Moramo o tome jos porazgovarati... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Brock, dogovoreno... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Evo, da i ja konačnom saznam šta se kupuje...
Trebali ste jučer biti u Toyoti kad su mc i žena počeli fajt, i onda mene mc onako nevino pita - a šta bi ti uzeo.
Pogledam mu ženu, pogledam njega, ne znam tko će me prije požderat s pogledom.
Iako sam tada rekao da bi uzeo Toyotu, moram priznati da sam cijelu večer gruntao šta uzeti, i potajno sam se nadao da će uzeti Megana.
Ne znam, ××××na je to odluka, ali bolje da je sad ne elaboriram nakon 48 stranica rasprave.
Sve u svemu, mc čestitam na odluci,
samo se pitam kojim si to ultimatumima morao podleći, jer, koliko sam ja dobio dojam žena je pred očima vidjela samo Megana i ništa više.
"Iako sam tada rekao da bi uzeo Toyotu, moram priznati da sam cijelu večer gruntao šta uzeti, i potajno sam se nadao da će uzeti Megana." - ne mogu vjerovati!!! :o :o :o Ovo nikad necu shvatiti.
Fresh, bilo je napeto, zar ne? Cak je i Dom dobio jezikove juhe prek telefona od mog "zmajceka". :))
Znas kako je donesena odluka? Sjeli smo u auto, svaki sa svojom zeljom i poprilicnim nevremenom u glavi. Rekao sam zeni da ne zelim razgovarati o autu dok ne dodjemo doma. Nakon 15 min sutnje se oglasila i rekla da moze Corolla - nisam mogao vjerovati. Rekao sam joj nek odabere boju i tako smo dosli do svijetlo plave... :smile07: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Možda je glupo, ali sitnica koja me prevukla na Megane je ××××na boja koju dobivaš uz njega, znam da zvuči blesavo, ali ja sam na Focusu napravio kompromis oko boje i vjeruj mi neću više nikada.
čestitke mc.
svakako bolji izbor od megana.
Ni ja... jednom sam se zajebal i više nebum... :)
Aj dobro. Vec sam mislio da je nekaj ozbiljno... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Znao sam ja da će biti još fajta!
A čestitat ti još neću sve dok ne kažeš da ti je ispred kuće i da nema vraćanja.
Onda ću biti siguran, a valjda i ti! :smile06: :)) :smile16:
''Sjeli smo u auto, svaki sa svojom zeljom i poprilicnim nevremenom u glavi. Rekao sam zeni da ne zelim razgovarati o autu dok ne dodjemo doma. Nakon 15 min sutnje se oglasila i rekla da moze Corolla - nisam mogao vjerovati.''
Ovako je priču doživio mc,
a ovako je bilo
mc: Ulazi u auto, šta je nečeš Corollu, jeli, a tko će rate otplaćivati.
žena: mc, smiri se
mc: Kako da se smirim, jel si morala tamo pred Freshom biti onako tvrdoglava: ja bi Megana, ja bi Megana
žena: neću više razgovarati s tobom
mc pali radio, poglašnjava do ibera, uključuje subwoofer, stavalja neki teški rock, auto se raspada, šajbe pucaju, gazi Twinga koliko ide, uleće u škare, ne ×××× ga crveno na semaforu, žena vrišti i preklinjega da se smiri
mc: šta je
žena: dobro, dobro kupimo Corollu
mc u čudu ne može vjerovati, oluja se smirila i oni sretno stižu kući
ali žena ima pakleni plan za koji mc ne zna :)) :)) :))
ovo postaje sve interesantnije. :smile15:
Bravo Shakespeare!!! :)) :)) :))
Ipak je bilo onako kako sam ja napisao - da ljudi ne bi pomislili nesto krivo... :o :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Naime... žena je upravo na putu za Karlovac gldje uplaćuje plavu ljepoticu... :smile20:
Ooooohoooooo!!!!!!!!
Bit će tu još nereda!
MC jel se sičaš onog vica u kojem žena mužu dok se voze pumpa glavu i na kraju ga piat jel njemu šta triba a on odgovara da njemu ne triba ništa jer ima vezan pojas!
He, he!!
:smile06: :)) :smile16:
Nije da ti ja sad nešto sugeriram!
:smile18: :smile18: :smile18:
Moram ovo napisat jer sud kažnjava i za poticanje na... :smile16: :smile06: :smile18:
Čestitke MC, nadam se da bu te auto dugo i dobro služio. <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Pridruzujem se cestitkama.
HDI, zaboravi kvaliteni stereo zvuk iz A/V receivera i DVD playera, (jedino ako ne mislis dati 10000 kn po komponenti).
Na koje zvucnike pucaš ?
eeeee, daleko su stare dobre osamdesete, marantz je bio zakon,i islo se u zagreb po sansui!!! :( :( :smile11: :smile12:
mc , vidim da je jučer bilo jako zanimljivo u auto salonu. :) :)
Trebal si još mene pozvat da malo zakuham, bilo bi svega po salonu, leteči prospekti , ono P.M. :smile06:
mc , ma koji Megane????
Ovo kaj si kupio je auto, čak iako je japanac , je neusporedivo ljepši od Megana.
Megane , ful , bljak , onaj zadnji kraj ko poklopac za mrtvačke sanduke
:smile10: :smile10:
Activa, ovako ti je to izgledalo
"Kad si tinejdzer nemas love. Uglavnom kupujes neku kramu od hifi-ja ili
nesto slazes sam. Bitno ti je da ima puno basa i da dobro lupa. O zvuku
jos nemas pojma. Glavno da lupa. Technics ti je uglavnom najbolja firma i
mislis da ne postoji nista bolje. Nazalost (ili nasrecu) i nedostizan san, jer
nemas love. Sve sto imas je neki Sanyo dupli kazic s brzinskim
presnimavanjem na koji slini pola tvojih frendova. Onda kupis SAM i vidis
tamo adresu nekog tipa iz Nisa koji prodaje pojacala u kitu (I.Milojic ili
nesto slicno??). Kupis to i cekas postara. Dodje postar, a ti se bacis u
garazu i udri lemiti. Uglavnom nakon dva tri tjedna i nekoliko odlazaka u
AS > Tehnocentar (gdje uglavnom kupujes 2N3055 i BD139/140 koji ti neprestano
pregaraju) uspijes sloziti to neko pojacalo, al sad ti trebaju zvucnici.
Nema frke,opet EI Nis. Imaju super ponudu. Bas zvucnik kao iz snova
(40W/4ohm). Kupis dva i jos dva visokotonca i slazes kutije. Konacno stvari prosvira i super ti je, jer imas dobar zvuk, a bas trese cijeli stan.
Ustvari bas napumpava cijeli stan. Susjedi pizde."
"Neko vrijeme ti je to super, a onda se igrom slucaja nadjes kod frenda
ciji stari ima puno ploca i neke super zvucnike. Znas, to su jako stari
zvucnici, ali su jako super. Zovu se KEF. Ima on i neko pojacalo, neki QUAD. Za to
nisi nikad cuo i ne vjerujes da je to bolje od Technicsa. Technics je ipak
najbolja firma. O zvuku jos uvijek nemas pojma, ali svidja ti se kak to
svira kod frendovog starog, iako je taj QUAD losiji od Technicsa. Pa taj
Quad ima samo potenciometar za pojacati, a Technics ima i prekidace i bass
i visoki i vumetre. Ma bolji je Technics.
S vremenom pocinjes raditi u nekoj firmi preko omladinskog servisa i nakon
dugog ljeta konacno imas love za kupiti Technics. Al ne onaj iz
Exportdrva, nego neki od frendovog frenda ciji je brat odlucio prodati svoje pojacalo.
E, ××××ga, u nedjelju ujutro poslije tuluma skuzis da jedan bas prdi, a
visokotonci uopce ne rade. Obzirom da ne poznas Senfa ili nekog slicnog, a
svi ti kazu da se to ne da popravit, odlazis u AS Tehnocentar i ovaj put
kupujes bolje EI Nis baseve (60W/8 ohm). I visokotonce naravno. Ali tamo
vidis da imaju i neke srednjetonce. Nakon par mjeseci kupis i njih. Al sad
treba napravit i kutiju. Sve to slozis i sad super svira. Bas opet lupa.
Onda jedne nedjelje ujutro, nakon tuluma, skuzis da opet nesto prdi.
Odlazak
u AS Tehnocentar.... Postupak se ponavlja jos nekoliko puta u slijedecih
godinu dana."
"Ali sad vec imas vise frendova, razni zvucnici, razna pojacala, razni
gramofoni (CD jos ne postoji). Pomalo kuzis da se kod njih (ustvari kod
njihovog starog), sve nekako bolje cuje. I dalje kupujes SAM i lemis sve u
sesnaest. Kupujes opet dijelove od onog tipa iz NIS-a. Sad si vec pravi
maher. Cak ni ne skuris izlaznjake svake subote, jer si stavio bolje
hladilo. Na kraju opet zaradis neku lovu i kupis si neke super zvucnike.
KEF se zovu i to je super, najbolje. Naravno, Technics pojacalo imas cijelo
vrijeme. To je za po doma. Jesam li spomenuo da cijelo vrijeme slusas
kopiju kopijine kopije kasete koju je netko presnimio na dupljaku s brzinskim
presnimavanjem? "
"Dvadesete uglavnom provedes u neprestanom usavrsavanju, obilasku hifi
sajmova i ulaganju tisuca maraka u uvijek bolji sustav. Tad manje vise
radis, dobro zaradjujes, nemas obitelj, nemas troskove i sva lova ide u
hifi. Al nikad ti nije dosta. Non-stop novi CD-i. Nova glazba.
NAD,Rotel,Harman,Energy,Mirage i da ne nabrajam. Technics je totalno
smece.
Uopce ne shvacam tko to kupuje. Brijes na ezoteriju. Opet imas neke
frendove koji briju i vise od tebe.
Onda se lagano ozenis, dobijes djecu, vremena je sve manje, novca za hifi
tek tu i tamo. Shvatis da uz sav super hifi ustvari nemas vremena za
slusanje glazbe. Ok, kakav takav sustav si si slozio. Al kad da to
poslusas.
A stalno dolaze neke nove stvari. Cak nemas vremena procitati ni
specifikacije, a kamoli se udubiti u nesto.
E sad, zakljucak. Kad si mlad nemas pojma o zvuku. Kad malo sazrijes
skuzis sto je zvuk, ali nemas bas tolko love da si ga priustit. Onda si priustis
kakav takav, ali ipak dobar zvuk. Onda dodje obitelj, pa nemas vremena
slusati taj zvuk. Valjda s godinama djeca i odrastu pa dodje i vise
vremena,
ali s godinama i tvoj sluh slabi i vjerojatno zakljucis da vise i ne cujes
onakav super zvuk kakav si slusao dok si bio mlad.
I cemu onda rasprava o tome jel bitno gdje ustekat kabel na bi-wire
konektore? Gore il dole? Tko to cuje? Vecina nece ni primijetit kud su
ustekani, a ne da ce cut."
Ukusna vam sunka i luk
Uffff... gadno je to. Imaš love, a ne znaš kaj da kupiš!!! :o :o ;) ;)
Prije par dana u moj mali grad stigao je redizajnirani Civic sa troja vrata. Na stranu moja privrženost Hondi, al moram onak objektivno priznati da je auto 'do jajc'. :)
Crne je boje i sa novim svjetlima i odbojnicima izgleda sportski-agresivno i nema veze sa onim bezličnim prvim modelom. Stvarno je dobar i
MC mislim da si ga trebao ozbiljnije razmotriti.<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
ali opet je gore odvratna serijska dimenzija 15 cola.
A kaj bi trebalo biti???<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
mc je njega dobro razmotrio, samo što mu je uvjet bio da auto ima pet vrata.
A gospoda u Hondi su mu rekla da se model s pet vrata slabo naručuje (moglo se primjetiti da ga na Auto Showu nije bilo), te je stoga rok isporuke malo poduži.
I meni se ova redizajnirana s troje vrata jako sviđa, i vidi se da nema veze s prvom verzijom. Možda je stvar samo u detaljima, ali mogli su se tih detalja odmah sjetiti.
Hondo i mali podsjetnik na mc-e uvodne riječi:
''Kandidati kod karavana su COROLLA WAGON & MEGANE GRANDTOUR, a kod kompakta su MAZDA 3 & HONDA CIVIC.''
Znači, imao ga je od početka u igri.
Ma u Zagrebu su Hondu oduvjek zastupali posebni 'mudraci'. Drugim rječima, Zagreb u zadnjih 15 godina nije imao pošteni Hondin prodajni salon i to se nažalost jako odražava u stavu te sredine prema Hondi opčenito. Brodomerkur je bil tiha jeza, Inter-Motor je dobro krenuo i neslavno završio, Ruting je malo posložio kockice al vidim da i oni stalno nešto kemijaju, a zbog takvih traljavih zastupnika i dealeri se razbahate i počnu sa filozofijama, a (bez uvrede) Zagreb je pun takvih.<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
Tek sam nedavno počeo pratiti ovu višestruku dvojbu, tako da ne znam za sve kombinacije.<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
Jučer, dok smo bili u salonu Toyote, veli žena od mc-a.
Njaljubazniji prodavači su bili u Citroenu, Fordu i donekle u Renaultu. Za ovo ostalo kaže, tiha jeza...
:smile06:
mc upravo mi je dana na korištenje ta "Godzzila" vagon kao zamjensko vozilo. :o
Dečko koji ju je dovezao još se oporavlja od šoka. :smile06:
Ajde Šule istina , Ranault je X puta bolji od Toyote.Pa i vrapci već znaju. :smile13:
Sad sa ju i ja probao, i upropastio si blagdane. :smile06:
;)
Ali 2.0 diesel sa 115ks, plus ludi mjenjač idu solidno a i više.
Gadna da peče! :smile06:
E-Type, odličan elaborat glazbenih dvojbi i patnji kroz generacije :)) http://www.click-smilies.de/schnellauswahl/aktion033.gif
Radi se o zvučnicima danske firme DALI, i to serije New Suite 2.8, imaju jedan fini, nenametljiv zvuk, možda malo tamniji, ali pun detalja i svakako ih treba uzeti u obzir u klasi do tisuću €.
drugmirko
09-04-2004, 20:27
je, jedino je na početku elaborata pored 2N i BD tranzistora zaboravio spomenuti i neophodni BC107. i potpuno savršenstvo... umjesto klasičnog trafa TOROID... :smile06: :smile06:
...da po mogućnosti toroid od 10 kila, da se može u onaj krug ubacit malo konopa i zavintačit...... :))
...a tiristore za skidanje špiceva si zaboravio... :smile06:
E-Type, svaka ti cast. Tvoja studija me duboko ganula nakon cjelodnevnog glisiranja po kisom natopljenoj D1. Toliko istine ima u tvojim postovima da boliiiiiii... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Hondo, Civica s 5 vrata nece biti moguce pogledati nigdje. Pricao sam i s vrlo ljubaznim trgovcem iz Varazdina, pa mi je i on to potvrdio. Za 5. mjesec su za cijelu Hrvatsku narucena samo 2 Civica s 5 vrata i mogao sam ga kupiti, samo sto bi me Civic s jacom opremom kostao 18600 i morao bi ga kupiti na nevidjeno. Cak i da pristanem na to (jer obozavam Honde), opet mi ostaje neizvjesnost oko servisa i drugi moguci problemi uslijed neozbiljno organizirane servisno-prodajne mreze. Ne hvala... :smile08: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Da se vratim na Corollu. Ista je narucena i nadam joj se za jedno dva tjedna. Ko bu spaval do tada?!? :o :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Nadam se da nisi uzeo srebrnu boju, jer bi ju ovi iz "Čistoće" mogli zamjenit za kon...... :smile06: :smile06:
Dani praštanja. :smile07:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.