ako netko treba informacije ili bilo što o terencima neka se javi tu.
Oce li biti Nissan Xterra s diesel motorom, i oce li se proizvoditi u EU??
mislim da će se proizvoditi u istoj tvornici gdje i almera a 60% ide na američko tržište. Za diesel još ne znam ali ću ti reći čim saznam
Ugrađivat ce se 2,2 common rail sa 115 ks, u auto blicu je bio test i hvale motor a i cijeli auto
budalo bio ti je test x-traila a xterra je nešto drugo.proizvodi se u americi a u ponudi su v6 i 4 cilindarski motori
ako ima zainteresiranih za off-road vožnje vikendima,usput roštilj i sl. neka se jave svi koji imaju terenac
Bas mi je cool ona Xterra, visoka podnica, izgleda robusno, samo nema dizel motora i nema je u eu. X-trail mi je bio lijep kao koncept, ali kasnije su ga nesto promjenili, skinuli duga svijetla s krova, spustili ga, cini mi se da je prije i bio siri, i sad izgleda nekako bezveznije. Maloprije sam vidio novog jeep-a liberty-cherokee i izgleda fino uzivo...
Što ste se svi zapalili za tu Xterru, ta nije valjda zbog izgleda, meni je ružna ko noć; bit će da je do mehanike...
Pa svidja mi se sve skupa. Nije najljepsa sad, ali inace izgled je ok.
OK je ne sviđa mi se jedino prednji kraj a odostraga su trebali na vrata staviti rezervnu gumu.Neznam samo kako se ponaša na terenu.šteta što je nema u EU. )
Trebao bi jednu karoseriju za ladu nivu po mogućnosti da je ovjes gore ako netko ima ili zna tko to ima neka mi javi
Vidio sam novi range rover na auto showu , dobar je , al čini mi se nešto je nizak za pravog terenca.
Pa ja mislim da se on po potrebi dize, kao Audi Allroad Quattro, Toyota Landcruiser 100 i slicno...
Definitivno prenizak prednji spojler , zadnji kraj mu je još nekak,ali napred je nizak ko obični auto.Ma vidi se da uopće nije za blato )
Točno, diže se al mislim da kad bi negdje zapel da bi mu odma otpala ta plastika.Meni je najbolja prva generacija.
Imaš pravo ,malo je prenježan ali za cestu i makadak je čisto ok.
Pravila postanja
Ne možeš stvarati nove teme
Ne možeš odgovarati na postove
Ne možeš slati privitke
Ne možeš mijenjati svoje postove
Pravila foruma