odličan izbor. najbolji auto u klasi malih automobila. konačno opet pravi citroen.
još godinu dana pa citroen c3 u mojoj garaži.koji motor i opremu još ne znam...
odličan izbor. najbolji auto u klasi malih automobila. konačno opet pravi citroen.
To je jedini citroen koji bi volio imati, najljepsi...
a ipak mi je 206 ljepši
Autić fakat ljepo zgledi na telki... jedva čekam auto show da ga vidim uživo...
Još jedno pekmezasto smeće. Pravi citroeni su DS, CX i XM. To ja zovem mašine. Makar bi rađe alfu.
INTCP. U jednom dijelu odgovora se slažwm sa Vama. Osobno vozim XM-a pa znam o ćemu govorite. A da li je C3 "smeće" kako ste naveli, to će pokazati vrijeme.U svakom slućaju ja mu želim puno sreće.
ne pljujte po autu koji niste vozili.hvala!!
Evo bio sam na autoshowu i malo me razočarao iznutra kvalitetom i nekim rješenjima... trebalo bi ga provozati pa onda vidjeti ukupnu sliku...
Moram priznati da mi je ovaj autić ostao u krasnom sječanju sa sajma. Svaka čast Citroenu na ovom autu - Saxo-u je stvarno trebala kulturna zamjena. Što se tiče usporedbi s XM-om i sličnima - nemojmo uspoređivati konje i magarce - ima dobrih i loših primjeraka u obje kategorije.
Citroeni općenito slabo leže, a po izgledu C3 rekao bi da leži još gore.
Ovdje stvar ne lezi u kvaliteti ili necemu drugo, jednostavno Citroeni zbog nase proslosti i bivseg sustava nisu dobro primljeni ni danas i to je to.
Tek za nekoliko godina moze se ocekivati neki brake trough.
Potpuno neopravdano.
Stvari se mjenjaju... evo ova zadnja akcija za Saxo diesel... pa čovječe ima ih pun klinac na cestama, čak je i moja frendica kupila jednog... a dosta firmi je uzelo za službene aute C5... ima ih po ZG puno... skužili su valjda da je dobar odnos uloženo/dobiveno... a još se ne kradu... )
jel mi neko može reći zašto kod Citroena motor 1.4i u Xsari ide 180,u Berlingu 150 a u C3 (po prospektu)165 km na sat?
vjerojatno zbog aerodinamike...
Citroen je definitivno u usponu u RH. Ovih C5 se nakotilo poprilican broj. Cak je i kod mene dugo vremena bio u najuzem krugu za kupnju, ali je otpao zbog ne bas uvjerljive unutrasnjosti i nesto slabijeg motora.
C3 mi se svidio iako isto iznutra nije bas nesto. No rado bih ga vidio kao buduci auto moje buduce, primjerice
citroen se probija u hr fakat dobrim akcijama
sjecam se one od prije cca godine dana
xsara 1,6 16v.......107 ks,a.klima,putni kompjuter,struja,...95000kn mislim da je to bilo jako isplativo
ništa od c3. u prtljažnik ne mogu stati kolica za dijete...
Ljudi,pogledajte novi Auto blic-C3 je na zadnjem mjestu.Moram priznati da mi nije jasno tko je testirao sve te male aute,ali je diverzija jasna...Poseri sve što nije švapsko pogotovu ako je novo i ktome konkurencija njihovim autima.Usput,Škoda 1,4 MPI je čista kara od auta,u životu manje osjećajan volan nisam držao u rukama,tvrda ko' samar.
pa koloko ja znam clio je na prvom, tako da bas i nisu popljuvali sve sto je svapsko, a za taj motor mogu reci da je stvarno dobar, elastican je i djeluje 10 ks jaci nego sto je, a uz to je dugotrajan
U pravu si što se tiče elastičnosti motora,no isti se prestaje proizvoditi(prevelika potrošnja).Clio je prvi zbog izvanserijske opreme po bagatelnoj cijeni,tj.najbolji odnos uloženo-dobiveno.Usput u vožnji je 100% ugodniji od Škode.Čovječe,tko im sklepa onakav upravljački mehanizam...
[/IMG]
C3 je nešto najbolje što mi se moglo dogoditi. Brojim dane i krpam pare za onaj dan kada ču ga ubost. Inače ne vjerujem u Diesel ali me totalno iznenadio i to onaj 1,4 HDI sa 70 KS koji vuče k'o lud. Ne pada mi na pamet da ga kupim kad za te pare mogu dobiti briljantan 1,6 16 V