Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kiroprakticar

Teta
    Guest
    Moze li mi tko reci ima li u Dubrovniku netko tko se bavi kiropraktikom, kako do njega doci, i koliko bi me kostalo to zadovoljstvo preslaganja koscica?

predlog
    Guest
    Izgleda da je, draga Teta malo zahrdza la.
    Teta za sada bi bilo bolje da pronadzete ljubavnika da vas dobro izmasira. Opustite se Teta i uzivajte.

Teta
    Guest
    U nedostatku dobrih ljubavnika, i dalje inzistiram na kiroprakticaru. Ali hvala na savjetu

Spinalis
    Guest
    Koliko znam nema nijedan akademski obrazovan kiroprakticar u juznom dijelu Hrvatske.U hrvatskoj trenutno radi 9 skolovanih kiroprakticara. Vecina ih se nalazi u Zagrebu ili najjuznije mislim da postoji jedan u Sibeniku. U Dalmaciji i dolini Neretve postoje samouki ljudi koji znaju par nekih osnovnih kiroprakticarskih zahvata...a koji ustvari veze nemaju. Takav jedan postiji samouki u Kominu, i nekakav Sprcic u Metkovicu .Njih ti ne preporucujem.KOntaktiraj dr.kiro. Santeka u Zagerbu . Sretno Zlatko G -student kiropraktike (SWEDEN)

Teta
    Guest
    Hvala na iscrpnim informacijama!

Junior Member
    Datum registracije
    Mar 2013
    Moze li mi tko reci ima li u Dubrovniku netko tko se bavi kiropraktikom, kako do njega doci, i koliko bi me kostalo to zadovoljstvo preslaganja koscica? ?????

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •