bok! ja nisam iz vaše blizine, ali sam se zaželjela mora, pa sam malo došla na vašu stranicu! nadam se da ste svi dobro! okupajte se jednom za mene! može? i... nemojte se ljutiti kaj sam došla na vašu stranicu!
ovaj forum je propao a njegovi rijetki posjetitelji su ugrožena vrsta u izumiranju.
UČINIMO NEŠTO DA SPASIMO TU GOTOVO NESTALU VRSTU!!!
Za novčane priloge nazovite ×××526422
Lijepa duso, divlji cvitu Ti si kao droga cija omamljivost ne popusta s vremenom ili nedostajanjem ovdje... Uvijek kad "otvorim" Temperu osjetim tvoj svjezi miris ljetne lavendele i, osjecam, kao da mi maestral lice miluje citajuci "tebe"... "Da nije tvojih ociju, nebi bilo ni neba..." Ah, nisam ja tekster, niti pjesnik niti pisac, samo citac i onaj sto uziva u slikama projiciranim rijecima jedne predivne duse koja sretno pociva u tebi... Kad bi ti bila kanarinac-pticica a ja te dobio na poklon, nikada ne bih zatvorio vrata krletke, jer znam da bi mi ti vjecno cvrkutala najljepsim cvrkutom veseleci se, uvijek iznova, uvijek izpocetka, mojoj paznji i pozornosti upucenoj samo tebi i tvom blazenom, predivnom cvrkutu... Ah, sto sam djetinjast..., al drugacijeg me se ne moze zamislit; jedinstven, kao sto si i ti
Budim je zbog sunca koje objašnjava sebe biljkama
zbog neba razapetog izmedu prstiju
budim je zbog riječi koje peku grlo
volim je ustima
treba ići do kraja svijeta i naći rosu na travi
budim je zbog dalekih stvari koje sliče na ove
ovdje
zbog ljudi koji bez čela i imena prolaze ulicom
zbog anonimnih riječi
trgova
budim je zbog manufakturnih pejzaža javnih parkova
budim je zbog ove naše planete koja će možda biti mina u raskrvavljenom nebu
zbog osmjeha u kamenu drugova zaspalih između dvije bitke
kada nebo nije bilo više veliki kavez za ptice
nego aerodrom
moja ljubav puna drugih je dio zore
budim je zbog zore
zbog ljubavi
zbog sebe
zbog drugih
budim je mada je to uzaludnije negoli dozivati
pticu zauvijek sletjelu
sigurno je rekla: neka me traži i vidi da me
nema
ta žena sa rukama djeteta koju volim
to dijete zaspalo ne obrisavši suze koje budim
uzalud uzalud uzalud
uzalud je budim
jer će se probuditi drukčija i nova
uzalud je budim
jer njena usta neće moći da joj kažu
uzalud je budim
ti znaš da voda protječe ali ne kaže ništa
uzalud je budim
treba obećati izgubljenom imenu nečije lice
u pijesku
Gužve prestale, smirilo se more, vratio se na mjesto uspomena, još više zbunjen.
Život je krenuo nekim svojim tokovima, dobrim tokovima kakvi se samo mogu poželjeti, e ali, uvijek ima ono ali.
"Ali" je uspomena, bliskost i tuga koja me sputava,a u biti sve je jednostavno, voljeli se, nedostajalo je dosta drugih stvari, ali u sjećanju je ostao trag jakih osjećaja koji se probude slučajnim susretom ili mailom baš kao sad.
Probisvite... gore sam prije par mjeseci pročitala jednu "tvoju" pjesmu: "Votka poslije kiše" i znaš, umirala sam od smijeha... toliko sam se smijala da me uhvatila štucavica
Stucavica ni'e dobra,,,,,al' ako zalijes vodom,,,,, namah stane.
Bolje voda vec votka,,,,, votka je opasna tekucina,,,,indijanci prodali Manhattan za flasu rakije i $20 dollara.