Opel zivi na staroj slavi, ali ipak se mora priznati da je napravljen veliki pomak u kvaliteti sa novim modelima.Bofl aute iz devedesetih si ne smiju vise ponoviti.
...znači da "narod" prepoznaje kvalitetu Opela, ali "intelektualci" stalno kenjaju...
Opel zivi na staroj slavi, ali ipak se mora priznati da je napravljen veliki pomak u kvaliteti sa novim modelima.Bofl aute iz devedesetih si ne smiju vise ponoviti.
..znači da je vrijeme da i ja počnem radit za Opel!!! )
Opel u Hrvatskoj nema što popravljati. Druga je stvar u EU...
... i da prodas dusu djavolu .. ?? :smile23: ) )
...za dobru lovu, europsku? UVJEK
...ma to ne znači da ću se odreć svojih auteka...uzet ću Speedstera turbo kao službeni auto, a na posao ću dolazit na Ducatiju...
.. dok opel ne izbaci neki motorcic ..?? )
...ma talijanska su mi govna draža nego njemačka čokolada...
ej Bmw t. kaze tata da su u servisu sve provjerili prikljucili na onaj uređaj i da ne znaju zasto tesko pali !
jel zna mozda netko sta bi moglo biti ?
...pošalji ga na IQ test...da vidiš na čemu si...
...imao sam frenda koji je pao na IQ testu...
kazem ti,promjeniti sve filtere na autu i provjerit grijace pa onda vidit rezultat
pa kaze da jesu sve radili u servisu !
i opet isto?
neznam stvarno sta bi moglo bit.
mogu samo nagadjat
Mozda je anlaser u banani,neki senzor ili nesto,mozda je pumpa goriva u banani a ko ce znat
..odite na IQ test!
nema veze bmw.hvala.
valjda ce sredit.
Ma kakve su to gluposti da Opel živi na staroj slavi?? Ma koji je to auto toliko slavan (čast CALIBRI)?? Upravo suprotno, meni su ovi novi modeli unutar 3-4 godine upravo digli Opel i popeli ga na jednu višu razinu!Ono što je Opel radio u prošlom desetljeću je misilm najcrnje razdoblje u povijesti, nemaštovita "estetika", motori-tako tako..a imiđ im je bio u k...
ne ponovilo se !
cosmo, kadett je za vrijeme svoje proizvodnje bio prodavaniji od golfa. tj. bio je najprodavaniji...
i mislim da tu kritiku za 90te opel ne zasluzuje..
ni drugi proizvodjaci nisu radili nista bolje krajem 80tih i 90tih. samo opelovi auti su dosta prodavani i vecina ih i dan danas opstaje na cestama ali nazalost posto su jeftini uglavnom ih voze huligani i klosari koji su zasluzni za taj ugled o kojem ti pricas...
uglavnom pogledaj ostale aute iz kraja 80tih i pocetka 90tih... bmwi kockice, e36i, crxice, golfovi gti i slicno... svi imaju otprilike isti image... i to uopce nije stvar njihovih proizvodjaca nego stvar je u tom sto su to auti koje danas mozes kupit za par hiljada eura razvaljene i ganjat se po kvartu s probusenim auspuhom dok auto ide..
astra gsi, calibre, tigre su za ono vrijeme bili jako fini auti... danas su manje vise jeftine krame... i to je normalno za sve aute..
OS Fiat, vis kak se zaletis bezveze. Kotac iliti felga je 16" i vecu nisam ni htel. A to da je profil gume bil prenizak, to je nekaj drugo.
ej Bmw t. kaze tata da su u servisu sve provjerili prikljucili na onaj uređaj i da ne znaju zasto tesko pali !
jel zna mozda netko sta bi moglo biti ?
da li uvijek teško pali ili ima razlike??
moja pretpostavka je da imaš u motoru jedno 30-40dkg čađe pa se malo ventili zapeku kada ga ugasiš te zato teže pali.
pogotovo što kažeš da ne točite eurodizel.
e vis' to mi nije palo na pamet
moze bit.kad ide sa mnom ili na neki put uvijek toci eurodiesel ali posto u tom mjestu gdje radi nema euro toci diesel(ovi sto rade na pumpi su mu rekli da nema razlike između eurodizela i obicnog,moš mislit ).