Zanima te boja.Gleds li ti uopce F1
gledam ali ja samo vidim crvene bolide naravno ima i nekih drugih ali to su oni iza sto nose sladoled i suncobrane
Dok Ferrari ne izgori.
http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=2601
da da vidija sam,pise da Patric head misli da osim Williamsovih voyaca u borbu ya naslov idu postolar i ALONSO koji perfektan bolid,svakako pogledajte.
ako budete dobri moci cete nam nositi suncobrane
i ove godine
Hahahaha ) )
Jel neko informiran, da li je u Renaultovom bolidu koji je jučer dospio na treće mjesto onaj stari motor od 110 stupnjeva između cilndara? Ili sasvim novi motor?
novi motor - 90°
sasvim novi motor i ima 72°
Renaultovci jel istina da vam dolazi R.Schumaher???
Sve sat. njem. postaje bruje o tome.
Priča se ali se nadam da ne dolazi, ja bi recimo u Renaultu uz Alonsa ako Trulli ništa ne napravi ovu sezonu recimo Villueneva ili Fisicellu. Mislim da bi to bila luda kombinacija.
Inače motor je s razmakom od 72 stupnja i po najavama nakon prve tri ili četiri utrke tj. do VN Europe ako sve bude kao do sada što se tiče pouzdanosti i performansa snaga ide gore tj. navit će ga još malo, tako da se očekuju još boli rezultati. Inače komentari su da je zbog pouzdanosti motor previše prigušen i kažu da imaju odličnu osnovu za izvlačen je više snage iz postojećeg motora. Renault inače ima po deklaraciji jedan od najslabijih motora, 820 KS, ali tu su bitne i neke druge stvari poput momenta i razvijanja snage iz niskih obrtaja. Iskustvo Renaulta s ovim motorom od 72 stupnja je veliko (Williams i Beneton u 90-tim i 7 konstruktorskih naslova zaredom).
Sezona će biti zanimljiva i očekujem bolje nastupe svih momčadi.Najgore što se može dogoditi je preveliko cjepkanje bodova za drugo i treće mjesto kad će Ferrari s npr. nijansu boljim nastupima ostvariti veliku bodovnu prednost kad Williams, Renault, Mclaren i BAR podijele bodove između sebe.
A staje,di ste junaci sta kazete na pobjedu sa slabijim motorom,kriticari sta cekate...
RENAULT RENAULT
:smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22:
da li sam ja nesto propustio?
Nazalost.Smrc.I veliki broj izgubljenih bodova u Montrealu. .Znam da nije velika vjest ali cu izbijat sa foruma malo duze zbog nekog virusa.PS novi motor je tu :smile22: