Bok ekipa. Kako čujem poskupljuju auti od 01.07. Nevjerovatno. U početku sam mislio da nam to Evropa nameće, a onda čujem kako nema love u proračunu pa da će se malo tako prikupiti. Osim novih trošarina na aute idu i trošarine na cigarete. Tko zna što će se naši "stručnjaci" još "pametno" sjetiti.
××××× im materina prokleta Oprostite na psovanju!
Nažalost, auti se kod nas još uvijek tretiraju kao "luksuz" a ne potreba, pa ako se vlada vodi ovim stajalištem ništ čudno za poskupljenje. Mislili su povečati trošarine na naftu i benzin, ali hvala bogu odustali.
Poslusajte nekad vijesti od pocetka do kraja, pa ce vam biti jasnije sto i zasto. Slijedece je naredu smanjivanje investicija i socijalnih davanja - to bude tek veselo... <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire</font>
Istovremeno se donose i nekakve norme u vezi prodaje i servisa automobila...jučer je bila presica neznam kojeg ministarstva... navodno će se omogućit prodaja i ovlašteni servis i drugim poduzetnicima koji nemaju za to odobrenje od matične firme...tako nešto.... možda to anulira ovo povećanje trošarina...
Ja smatram da je to normalna stvar. Na žalost, stopa investicija i otvaranja radnih mjesta kao i naplate poreza je na vrlo niskoj razini pa prema tome nemamo kaj očekivati. Nebre se dati lova ako nema od kud.
Pa trebaju napunit proracun sa necim, najlakse je dic trosarine mamu im, to je sve SDP s×××× sa svojim zataskivanjima i neevidentiranim troskovima...
Jucer sam procito da je sa nagibnim vlakovima dosao cattering u vrijednosti 60000 eura po vlaku. Pa majke ti kaj posluzuju, kavijar s lososom i jastogom da to tak kosta. Koje su to muljaze bile i mito da covjek ne vjeruje...
Eto, umjesto da potiču ljude smanjivanjem davanja pa da ljudi više kupuju te se obnavlja vozni park a kvantitetom prodaje se nadoknadi visina davanja oni ovako...tako je svuda: uhvati budalu, prodaj mu skupo uzmi lovu i bježi...nema razvoja nema konstantnosti...
×××× im konj mater u uho da im ××××.
Ak se to ostvari ja definitivno ostajem na svojoj Alfi i prestajem pušit pička im čorava. I lepo su im rekli iz Ronhila; to će samo još više potaknuti šverc cigareta, pa bu država na kraju još i spušila.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * * *</font>
Girro, tebi pod hitno treba jedna terapija "kontrole bijesa"...
Prvi izracuni kazu da bi automobili poskupili od 2 do 20 i kusur tisuca kuna, za koje cemo se jos vise zaduzivati u inozemstvu. <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire</font>
99% ljudi pizdi kaj budu auti poskupili , a jedini on popizdio zbog cigareta.Stari ×××ך cigarete , pređi na brašno , to ti je bolje i duže traje. :smile25: :smile25:
... ) ..tesko da Zdravko Colic " kara cure fine " !!??
...nemojte se mnogo nervirati , to je sasvim normalno !!??....kod nas postoji npr. taksa na mobilni telefon , naravno zato sto je to luksuz !! :smile25: ....bolje da se dovikujemo sa brda na brdo !!! ) )
...ma sad ću pušit još i više!
...nek se vidi da baja ima para!
...zato sam i škembu pustil...
...activa, to je stih iz nove pjesme Ede Maajke "Prži"...
...a skembu si pustil verovatno zato sto ne izlazis iz alfe ??
...treba malo voziti biciklo , ...pesaciti , ......trcati ...!!?? .....fuuuuuj......ma ne izlazim ja iz kola !!!! ) )
Dom, mene cigare trenutno više pogađaju nego auti jer ne planiram tako skoro nekaj ubosti, a za 2 godine bumo vidli kaj bu od svega.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * * *</font>