Stranica 3 od 3 PrvaPrva 123
Prikazujem rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Slikali me...

  1. #51
    _Stevo
    Guest
    Rosso viš nisam znal za ovo da se nesmije snimat kroz šoferšajbu. A đubre je sjedilo u autu i snimal je vozač a auto je bio tak parkiran da je suvozač bio okrenut prema meni. Sad dal je imal otvoren prozor il ne neznam, ali pošto je bilo oko 0° prije da bi imo zatvoreni.

    I prekjučer idem platit kaznu u murju i tip mi je pol sata pisal dvije uplatnice. I na kraju mi veli da bi me kaznil zbog prespore vožnje a ne prebrze...<br><hr><font face="Courier" color="blue">VW Golf MKII 1.8, 90ks & VW Beetle</font>

  2. #52
    mc
    Guest
    SB, ogranicenje ti je 70...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
    on heavy, heavy fuel</font>

  3. #53
    širokobriježanin
    Guest
    Da, išao sam večeras provjerit, ograničenje je 70... Sad, kad mi skinu 10 km/h, ostaje mi nekih 15tak km/h prekoračenja... Znači, 200 kn i jedan bod?

  4. #54
    ajant
    Guest
    Je i ja sam to čuo od prijatelja čiji netko radi u policiji da uglavnom namjestaju uređaje na veću brzinu odnosno veće prekoračenje.
    Mene snimiše po slavonskoj sa nekih 90-ak a cini mi se da je tu ograničenje 70 ali nikad nista nije bilo, a neki dan me tip snimao kad se skineš sa slavonske prema Lisinskom (kod nacionalne knjižnice), isao sam nekih 70, jel netko zna koje je ograničenje?

    Sad sam se sjetio da su me jos jednom slikali na slavonskoj i ja bas skrenem i vidim njih (drugi auto) 30 ak metara iza kako skreću za mnom i taman se sledim kad ono stadose tamo i lijepo se namjestise za nekog drugog.

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •