.e moj "sarajlija" to sto se u ovakvim temama hvatamo cetnika nije nikakav uticaj medija i propagande kako ti tvrdis,mi smo njihova divljastva osjetili na vlastitoj kozi ako si zaboravio.neces zar ustvrdjeti da nisu divljaci oni koji u 20-om vijeku drze pod opsadom jedan evropski i pitom grad kakvo je sarajevo,i to grad pun nezasticenih civila.Naumpadnu li ti ikad Markale?Mislis da se to lahko zaboravlja.Tvrdis da pokusavas iznijeti neutralno misljenje?Pa zar je neutralno,s tvoje strane,porediti DESET HILJADA zrtava u Srebrenici sa kako sam kazes nekoliko tvojih prijatelja srba iz sarajeva.I to ne samo porediti nego reci da je to gori zlocin od onoga koji su pocinili cetnici u srebrenici i u cijeloj BiH.al nema veze istorija ce pokazati istinu,kad tad,pa pogledaj malo hasku listu i bit ce ti jasnije ko je to cinio zlocine,to je jasno citavom svijetu a samo vama srbima izgleda nije.Vratite se malo u stvarnost,jos uvijek zivite u vremenu "cara" Lazara,cini mi se.To sto kazes da majkama Srebrenice nije mjesto ovdje,pitam te a gdje im je mjesto.Mozda bi ti zelio da su tamo gdje i njihovi sinovi.Njihovo mjesto jeste i uvijek ce biti i Sarajevo i Srebrenica ili bilo koji drugi grad u Bosni,a onima kojima se to nesvidja,vrlo rado cemo pokazati put u srbiju,pa nek nas negnjave vise.I na kraju nije mi jasno kako se mozes nazivati sarajlijom.Sarajlije su uvijek bili kulturni ljudi,a gdje je tebi kultura kad napacene zene nazivas papcima?????????Nije te nimalo stid?....