ili ovaj malo stariji model
Često viđam ovu Coupe verziju i moram priznat da mi se jako sviđa. Kakva su iskustva sa Civicom općenito, jel bi se dao nać očuvani model kod nas ili vani.
ili ovaj malo stariji model
Moram priznati da nemam para za Bmw, ali i kad bi imao, uvijek bi vozio jos i Hondicu(ona je u srcu).
Hvala na objašnjenju, za rover.
Kak se ××××na slika šalje?
S mišem odeš na sliku, stisneš desnu tipku, odabereš Properties, kopiraš adresu slike, vratiš se na forum stisneš ''Image'', Paste adresu slike i to bi treblo biti to.
Postoji i varijnata dva, ali prvo nauči ovu.
Može, se nać ovdje, malo je rijeđa, al je ima. Ja sa civic-om nisam imao 12 godina problema nikakvih(300000km). ××××no najpouzdaniji auto. Samo ti je bitno da je prvi vlasnik i da ima servisnu knjižicu. Ako to ima, kupuj!
Šta mi znači servisna knjižica. Ja ima auto tri godine, uvijek je servisiran u ovlaštenim servisima, a u knjižici je zapisan možda jedan servis.
Nova honda S2000!
×××××u, nije sliku poslalo!
Hondilak,ne žuri....
..
Dal je problem mozda u NETSCAPE-u?
Pa moram priznati da su meni lupili svaki put žig, ali treba im ostavit knjižicu !
Evo pokazala mi se test stranica, al svejedno ju neće poslat!
Ako mi sad uspije, vidjet cete zvijer!
Odi gore na sliku koju sam ja stavio
1. stisni desnu tipku na mišu
2. Otvori Properties
3. Kopiraj Address (URL)
4. Otvoriš IMAGE
5. Odeš mišem na rubriku za upisivanje adrese, stisneš desnu tipku
6. Stisneš PASTE
Finito
Pa pička materina(pardon)!!
eto
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! NEĆE!!!
Varijanta dva
Nakon što si kopirao ''Address (URL)'' prebaciš adresu direktno na polje po kojem pišeš s tim da ispred adrese mora pisati , sve bez razmaka
Ovo označemo X je najbitinije
Sve jedno za drugim bez razmaka
Ok, ajd sad cu probat
ALELUJA, koji je to k....c?
Ajde fala bogu !!
Ono gore veliko je u biti ovo: