E ××××ga, sad bi komentirao, ali nisam bio. Htio sam se ubit!!! Posao me zajebao. Daj recite šta je sve bilo, ubacujte slike, šta god imate...
Megane, ajd i ti reci kako je bilo, nemoj se sramit!
Eto, ja sam se prvi valjda vratio sa pomuntog natjecanja, pa me zanimaju vaši dojmovi (tj onih koji su bili nazočni).
Namjerno ne želim ništa komentirati dok ne čujem vas
E ××××ga, sad bi komentirao, ali nisam bio. Htio sam se ubit!!! Posao me zajebao. Daj recite šta je sve bilo, ubacujte slike, šta god imate...
Megane, ajd i ti reci kako je bilo, nemoj se sramit!
PA KAJ NITKO NIJE BIO???
Ej zemljace i ja sam bio danas tamo.
U odnosu na zadnji puta je bilo puno vise dobrih auta.Ono zadnji puta nije ni bio pravi street race i natjecalo se na 505 metara, a ovaj danas je bio 402 metra.
Od znacajnijih auta tu su bili...BMW M3 (E30 i E46),Chevrolet Corvette,Toyota Supra,dvije Honde NSX i puno Civica i CRX-a.Nije bilo Alfe 156 GTA, ali je boje talijana branio opet Turbo Paljo sa Unom Turbo i dobro se drzao sa puno jacom konkurencijom nego zadnji puta.
Ajd stavit cu vam par slikica, ali cete morati onim sistemom kopirajuci url...itd. znate vec...
to punto jedva san ceka slicice
BMW M3 vs Fićo.Fićo se cak dobro drzao prvih 100 metara. )
asti misa. Fico Abarth )
Suzuki Swift vs neka engleska sasija sa navodno Hondinim motorom.Taj pakleni stroj je inace bio najbrzi.Tezak je samo 450 KG.
kako je Fico uopce dospija u kategoriju sa M tricom?
vidi koliki su mu diskovi na zadnjim kotacima
Navijaci ljubicaste Opel Mante sa Vectrinim 2.5 motorom.
Win or pay cevape stvarno su nasi originalni
BMW Touring,evo jedne poslastice za tebe.
BMW serie 6 od jednog mog lege.
Auto je prekrasno sredjen i rijetka je zvijerka na nasim cestama.
asti pa san sa stolice skoro
Ovdje je Turbo Paljo protiv jednog slovenca u Civicu.Obratite paznju na Civicov spojler odozada i na Paljin usisnik zraka umjesto lijevog fara. )
Turbo Paljo close up. )
srca ti pari da je Formula1 ova honda )
ali najbolja je Bmw 6 slika
ima li jos koja Punto iz drugog kuta?
Imam jos slika, ali imam problema sa stranicama gdje prebacujem slike pa sam zato tako spor.Samo malo strpljenja i bit ce tu.
ma no problems OS
Jednostavno ne mogu napraviti upload nijedne slike vise tamo pa cu ostatak pokusati sutra.
ok OS. idem i ja sada.
ADIOS AMIGO
Kako se drzao zuti Civic od Drydena?