ovo je DKW F102, zadnji dvotaktni Auto Union. Radio se od 1964. do 1966. Godine 1965. u Auto Unionu ugradili su mu 4-taktni motor, promijenili prednja svjetla i nazvali ga Audi 60.
Nikad nisam volio old timere. Valjda je situacija takva da ih ili voliš ili mrziš. Jednostavno mi u njima nema nikave privlačnosti. To bude valjda došlo s godinama kad nestane želje za novotarijama i desetinkama... kad budem u stanju krenuti na semaforu bez pogleda u retrovizor i traženja nekog željnog borbe... kad budem u stanju pustiti tipa koji me opere... kad prva stvar koju pogledam ne budu ubrzanje i max v... mada ne vjerujem da bude taj dan skoro osvanuo! )
Ma neee, nije to stavljeno tu iz nekog divljenja... daleko od toga... Audiji su uglavnom gadni (osim modela 100 Coupe 1972. i Coupea od kog je nastao quattro), gadni prije devedesetih...
Stavio sam tek toliko, kao "milestone"-prekretnica u povijesti jedne firme...
A što se tiče semafora (Zenderu) ja NIKAD pa i sa svojih 36g ne dam da me tko pretekne dan danas (osim ako je sa kakvom Imprezom STI)
Koliko je samo odvratna ta maska. Valjda je od obične late. Kao one jeftine tave za palačinke. ) Pa kad pored ovog nazadnog dvotaknog dreka staviš neku lanciu fulviu, vidite ne znam kako bih završio od šoka čim spomenem fulviu i gledam ovu baju.
Bogami ovaj auto sto je INTCP stavio je nesto najruznije sto sam u zivotu vidio. Pa moskvic i trabant su bogovi nasprem tog govneta. Pa da ide 1000 km/h i 0.1s 0-100kmh ne bi mu pomoglo koliko je gadan.
A ovu alfu možemo nazvati ubojicom ičega slične veličine. 2 bregaste, 2 dupla webera, blok i glava aluminij. 1.3 95 ks, 1.6 110 ks. 4 diska, 5 brzina, dvostruka ramena napred, i ××××n zavisan ovjes straga, a ne neka osovina kao na Tamiću.