4-ka je zakon,ali treba je preraditi!
zanimaju me svi podaci u svezi tog božanstvenog vozila.npr.potrošnja,max.brzina,iskustva i sve ostalo što znate.
4-ka je zakon,ali treba je preraditi!
Jedno od najboljih višenamjenskih vozila,odlična trajnost svih mehaničkih dijelova,limarija je OK,ali zahtjeva obavezno pranje unutrašnjosti blatobrana jer nema duple blatobrane.Sa svojih skromnih 25KW u performansama je bolji i od vozila 15KW jačih.Poznata Francuska udobnost i stabilnost. Samo ×××××× misle da se R4 ljulja bez veze,da ako nema amortizere. A tek sprdačine u vezi poluge mjenjača,amateri očito nisu primjetili da je trend da se ručica mjenjača više ne traži po podu nego se primiče volanu ili je več i u njegovom sklopu.Za koncept auta konstruiranog za farmere i obrtnike davnih 60 god. nema nitko šta reči onda je to bilo vozilo naučne fantastike. Potrošnja 5-7L i tu mu mogu mnogi novi auti pozaviditi. Ako netkom nije nešta jasno neka mi se obrati posjedujem R4 od 1983 do danas uz manje prekide.
Iskreno te žalim bakreni što se od 1983. voziš u toj krami.
Četvorka ti se proizvodila 0d 1961. do 1992. god. 1958. nastao je prvi prototip a do 92. ih je proizvedeno 8,135.424 kom. U početku se proizvodio pod oznakama ,,4l i super confort sa motorima od 603,747, 782 ccm.Imao je trobrzinsku getribu i 6-voltnu instalaciju. 1962. god nastupa na istočno Afričkom safariju, 1963. na Monte Carlu i dobiva izvedbu Parissiene. 1964 napravljeno ih je 500000. 1965. dobiva novu unutrašnjost a 1966. napravlen je milijunti i dobiva motor od 845 ccm.1967. dobiva novi izgled maske , unutrašnjosti, kožna sjedala i model export četverobrzinsku getribu. 1968. napravljen je cabrio "plain air". 1973. dobiva 12-voltnu instalaciju a 74. novi izgled naske. Nastaje i model Safari i Tl a 1978. nastaje prvi Gtl (1108 ccm). 1977 napravljeno ih je pet miljuna. 1980. nastupa na Paris-Dakru. Negov oblik nije se bitnije mijenjao tijekom proizvodnje a poznatiji modeli bili su Fourgonnetes, Parisienne, Plain air, Clan, jogging, Safari, Sites...Proizvodio se u Kolumbiji,Francuskoj,Portugalu,Španjolskoj,Maroku, Sloveniji,Urugvaju,Argentini...
Što se tiče Gtl-a on ti ima 1108.ccm i 34. ks maksimalna brzina mu je 130 km/h a potrošnja oko 6 , 7 litara. Gtl je fenomenalan auto i sa malim preinakama možeš stvoriti pravu jurulicu. Motor r-5 Alpina, jači amortizeri,jači frgić, dobar ausph i naravno alpinine alu felge ali o tom nekom drugom prilikom.pozdrav svim ljubiteljima četvorke.
Ja sam imao renault 4TL.Kupio sam polovnog sedam godina starog i vozio se četiri godine.Platio sam ga kao susjed fiću+300DM.
Motor zapremine 850 kubika(Kao fićo850).
Potrošnja na otvorenom 6,5-7L,a u gradu
10L.Brzina preko 120km/h s punim gasom.To je udoban i mekan auto.
Ovjes je jak.
Mane su:Hladnoća u putničkom prostoru zimi,skupi rezervni dijelovi sredinom 80-tih,nije aerodinamičan,na otvorenoj cesti šušti zrak,a auto ljulja bočni vjetar, mali prozori,smještaj mjenjača i ručne kočnice.
1989god. sam kupio NOVI Yugo koral55 koji je daleko ispred TL u smislu
(potrošnje goriva,snage motora,jeftini rezervni dijelovi)
Pa normalno da je Y55 daleko ispred R4. Ipak je to u biti Fiat.
Zanima me di bi se moga naci motor od alpine i kakve bi preinake sve trebalo napraviti kod ugradnje u cetvorku.