fiesta rs???
ja necu iz rikverca saltati!!
by the way....vozio ja tu fiestu.......jedino ×××××× je ako se vozis posteno .....na 20000 mjenjas gume!!!a i potrosnja je onda skromna......12-14!Rjesio se ja gutaca.nasao budalu koja je to kupila
Guzo,kao što i sam tvoj nick govori guzico jedna ako voliš automobile i brzinu onda se javljaj sa konkreknim stvarima a ne upadaj sa glupostima s tramvaja koje si čuo od bakica kojima viri kupus iz cekera.OK?? Ima li iko 1,8 DOHC 16v,da razmjeniomo iskustva?
Pozdrav svim RS i XR fanovima.
fiesta rs???
ja necu iz rikverca saltati!!
by the way....vozio ja tu fiestu.......jedino ×××××× je ako se vozis posteno .....na 20000 mjenjas gume!!!a i potrosnja je onda skromna......12-14!Rjesio se ja gutaca.nasao budalu koja je to kupila
ej, imam ja 1,8. Buraz mi ima 16V al daj molim te mi objasni sta je ovo DOHC, jel to neka bolest?
dvije bregaste
Ovaj Guzo je neki teški moron
ma nijeeeeeeee )
Pocket Rocket. Htio bi se javiti eto nakon 14 godina kao vlasnik i to 1.1 campusa za koji je receno da ga je tada pregazilo vrijeme i da kad dodje eko test bye bye...pa evo onda info za te "vozace", 14 godina nakon te izjave vec sam dva puta isao na reg i oba puta je eko test prosao na sljedeci nacin, gospon koju tamo radi prikopca sondu na auspuh i hop odjednom sva polja zelena i ajde prvi put sve u redu...dodjem sljedecu god na reg s 25 tkm vise opet se radi eko test i opet hop sve zeleno...na prvu je mislio gospon da nesto ne stima pa je stisnuo reset i ponovio. Kad ono opet zeleno hah opet ne vjerujem i opet reset..ahahah i po treci put gle cuda opet zeleno ahahaha dodjem ja lijepo do gospona i kazem slobodno probajte i pod okretajima hahahaha proba on i tek sitno je porasla co vrijednost...tako da molio bi pametnjakovice da se drze svojih duji i truji koje dan danas voze .
E da i s tim da teske noge na gasu i max brz od 145-150 kmh po autoputu sve skupa je 7-8l
I eto treca god s prosjekom od 28tkm na godinu