ja sam upgrade-ao upravo sa dvojke na novi i mogu reć da mi se na prvi pogled jaaako sviđa. dodali su tabove, indeksiraju mailove, puno je pametniji, moderniji i stvarno je bilo krajnje vrijeme za update.
thumbs up!
Nakon Release Candidate verzije, Mozilla je napokon izbacila i kona?nu ina?icu svog e-mail klijenta, Thunderbird, za kojeg o?ekujemo znatno bolju podršku negoli što je to bio slu?aj s prethodnikom.
Thunderbird 3.0 tako nudi mnoštvo novih mogu?nosti, me?u kojima izdvajamo mogu?nost prilagodbe alatnih traka kako želite; podrška za ekstenzije korisni?kog su?elja i ostale ekstenzije; novi dizajn; jednostavnije korisni?ko su?elje i meniji itd. Tražite li stoga novi ili bolji e-mail klijent od onog kojeg trenutno koristite, isprobajte Thunderbird 3.0, te nam na VidiLab forumu javite osobna iskustva.
Preuzmite Thunderbird 3.0: http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/
ja sam upgrade-ao upravo sa dvojke na novi i mogu reć da mi se na prvi pogled jaaako sviđa. dodali su tabove, indeksiraju mailove, puno je pametniji, moderniji i stvarno je bilo krajnje vrijeme za update.
thumbs up!
Potpis:
Maksimalno 255 znakova.
HTML je iskljuèen
BBCode je ukljuèen
Smajliæi su ukljuèeni
Probao sam trojku i vratio se odmah na dvojku.
Nije mi prepoznao sve accounte i ima bug sa dvostrukim ikonama (na macu i windowsima) izgleda mi kao alfa izdanje, šlampavo.
ja sam na poslu (primoran) koristiti windows vista business. tamo sam upgrade napravio, prepoznao mi je svih 5 accountova, zamjenio ikone od dvojke sa svojima, čisti upgrade bez problema.. Jesi siguran da si instalirao 3.0 a ne 3.1 (koji je u beti još)?Izvorno postao Miro
Potpis:
Maksimalno 255 znakova.
HTML je iskljuèen
BBCode je ukljuèen
Smajliæi su ukljuèeni
Jo,3.0 sa direkt sa moziline stranice.
OS?Izvorno postao Miro
Potpis:
Maksimalno 255 znakova.
HTML je iskljuèen
BBCode je ukljuèen
Smajliæi su ukljuèeni
izgleda mi kao alfa izdanje, šlampavo.
Try out our free cert killer VCP550D and latest comptia training courses 640-911 to get high flying success in final and www.northeastern.edu exams, mcts College of Notre Dame of Maryland is also very useful tool.