E znaš šta onda? Od**bi LCD! Ili onoga tko te sili da uzmeš LCD, ra?e uzmi neki srotni TV koji ?eš malo platiti, pa ?ekaj dok po?ne DVB i HD emitiranje, pa onda uzmi LCD. Ma mislim, pri?e o upsamplingu i rezolucijama i SD rezoluciji i lošim slikama na LCD-ima... ?emu onda dati uop?e više love na takvu telku kad je ionako ne mreš iskoristit, zato jer je tanja? Bi dao znaš kak... Potrošim na bilo šta drugo ra?e...Izvorno postao ivko
Ma to je ve? problem LCD monitora i panela, oni su takve reze odabrali, šta ?eš... Jedino ne znam kakva je situacija sa tim eksternim tunerima, jer se kod telke na kompu ako staviš fullscreen, slika prilagodi i ostaju crne trake sa strane, tj. tak se kompenzira razlika u rezoluciji. Ono piksela što fali se ignoriraI još jedna stvar, ni ti tuneri ne rade u nativnoj rezoluciji LCD-a, piše za 16:9 ekrane da podržavaju 1280x780, a to je ve? višestruko (i nepotrebno) reseizanje slike (sa PAL rezolucije na 1280x780 i to onda na LCD kojemu to nije nativna rezolucija).I dodatan problem, LCD telke imaju tu neku šugavu rezoluciju od 1366x768, mislim WTF?! Po meni LCD telka u boravku za primarno gledanje telke u biti nema smisla sve dok nemaš šta na njoj prikazati, bilo upscaleani DVD ili Blu-raj ili DVB.
Tu si u pravu, a i manje je kablovinja od solucije sa zvu?nicima. Osim ako uzmeš jedan mali HTPC da sve upogoni i preko HDMI-ja spojiš na telkuPlus kaj je LCD TV jednostavnije spojiti nego posebno zvu?nike posebno LCD i posebno tuner.![]()

Odgovori uz citat