Probaj ti odmah da promenis nick.
Ne znam kako bi te taj lik drugacije "provalio".
BTW, je l` bilo nekog efekta nakon one prve teme "LAW!!!"?
Forum Ponuda-potražnja, topic calibra zender
Neki papak je otvorio ovaj topic pod mojim registriranim nickom i ubacio sliku neke polugole koke. Ali nije problem u koki nego u tome kaj se opet netko probija kao i prije i radi pomutnju! Daj to malo pregledaj pa sredi stvar. Da se nije onaj seronja gastarbajter ponovno vratio. Jer se ponavljaju ×××××× s postovima pod za sada samo mojim nickom.
A sva potencijalna vrijeđanja pod "mojim" nickom uzimajte sa rezervom jer ih ja 100% neću pisati.
Unaprijed hvala!
p.s. ako je probijena kojim slučajem lozinka, javi da promijenim nick!
Probaj ti odmah da promenis nick.
Ne znam kako bi te taj lik drugacije "provalio".
BTW, je l` bilo nekog efekta nakon one prve teme "LAW!!!"?
Ma nije bilo nikakvih promjena.
A bio se prije par mjeseci neki gastarbajterski luzer ubacio pod mojim i Girrarijevim nickom i srao po svima i vrijeđao pa je jedno vrijeme bilo dosta problema na forumu. A sad vidim da je opet otvoren topic koji JA NISAM otvorio. Dakle, opet problemi.
Zato molim da se to ispravi da se može i dalje normalno komunicirati. A i da promjenim nick i kažem eto sad sam pod ovim nickom opet nemam garancije da kreten neće isfuravati i novi nick. Problem su rupe u sustavu koje Law mora srediti.
Forum Ponuda-potražnja je krcat to××××ma s "mojim" potpisom, a koje NISAM otvorio. Neko kopile opet tjera bolesnu zahebanciju!
Girrari, ima i jedan topic tamo otvoren pod tvojim nickom. Jel "tvoj" ili nije?
A i pojavilo se podosta postova od Alfe×××, a koji nisu baš u njegovom stilu. Neka psovanja na debelo i široko i razne gluposti u postovima. Do sada nije na taj način komunicirao pa je i to malo čudno.
Da zaključim, neko kopile se ubacuje pod mojim nickom i pitaj Boga čijim još!
LAW POBOGU SREDI PROBLEM!
Law je na odmoru...
sta ga ne mijenja order?))))
Calibra, ne nije to moj post. Znaš da nisam takav idiot.
Očito je netko uspio provaliti forum.
Znate kak pišem pa zato budete prepoznali ako netko uleti.
A ne vjerujem da je ono post od alfe××× (na prodaji) ili pak čovjek malo tjera zajebanciju.
Nije ono ziher post od Alfe××× pod prodajom kao što ne vjerujem da su u forumu Alfa romeo postovi od tebe, Alfista i Alfe×××.
Sredit će se stvar kad se Law vrati, a do tada ću postati što rijeđe i naravno bez i jedne uvrede.
Dođem, upalim komp i imam kaj vidjet!
Mjenjam nick! Ili se ostavljam foruma dok se Dudo ne vrati!
Nema smisla mijenjati nickove. Treba pričekati Law i nova krpanja rupa.
ljudi primite moje isprike,samo sam malo gledao sta znam,sorry svima,nece vise toga bit...,sutra idem na godisnji nema me dva tijedna,pozdrav svima,koliko god vas ima
Ja sam se malo zahebavao sa forumom.
Neču viče obečajem!
VW forever, LHM never!!!
ko god zna neka malo scannira ip-ove ljudi koji se logiraju. Pa sve ce vam biti jasno.
hakeri... smjesno
Seyzmo, kak vidjeti IP-eve? Bilo bi mi drago da vidim koji to papci ×××× pod kvazi nickovima.
eh.. osnove unixa.
telnet, ftp i slicno, ako ti to ista znaci reci, ako ne da ne duzim.
Treba(s) se logirati ... hm ... sa drugog servera, recimo to tako (iako nije istina) i to vrlo oprezno (ako ne znas sto radis, vidiauto.com ce biti jako ljut) )
Telnet i ftp ring a bell, ali nedovoljno. Detalje, ako ti se da, na nino_cro@yahoo.com. Thanx!