Za umjerene je dobra i emisija Motorvision...ne pada li vam smjesta na pamet AutoMoto svijet na Novoj TV? Ajme kopije...
..jeste li gledali današnju emisiju!?,
prikazali su test mečke SL 55 AMG, Mitsubishi-jeve rally bolide, i ono šećer na kraju, Enzo Ferrari u detaljima. Za one koji neznaju emisiju prikazuje TV kanal DSF. Svaki drugi četvrtak je nova emisija (počinje u 21.15 i traje do 21.45), dok reprizu te prikazuju više puta u ta dva tjedna. Za sljedeču su najavili test NSX-a. SPORT auto TV mi je najbolja auto emisija...
Za umjerene je dobra i emisija Motorvision...ne pada li vam smjesta na pamet AutoMoto svijet na Novoj TV? Ajme kopije...
Stvarno ××××na auto emisija!.
Ovdje si zaozbiljno možeš napasti oči!!!
Kakav je samo bio Enzo Ferrari!!!, kako ga je tip ganjal po pisti!!! majko moja mila!!!! sto bi sve dao da bi i ja mogao to ganjati!!!
Motorvision.... Sport Auto TV i slicno...
e TO su testovi. Bar lice na nesto sto bi trebao biti TEST automobila. Ovo sto citamo, slusamo i gledamo u HR je ××××××.
Inace, ako je netko vidio... TOPLO PREPORUCAM rally skolu Uwea Nittela. Bio, vidio, probao. SVAKAKO probati (ko ima 1000 E)
..vidim da si se i ti raspalio Metal!, jesi li primjetil kako Enzo Ferrari strahovito brzo mijenja brzine!?, kao F1...
..seyzmo, sa kojim autima ste vozili?...
Suze su mi tekle dok sam vidio novi Enzo. To je barem 20 godina ispred vremena. Ocito su toga svijesni i u Ferrariu jer nebi mu uzalud stavljali ime Enzo Ferrari. Valjda su svjesni da auto bolji od toga se ne moze napraviti. A kaj i mercedes neki bio, kad sam vidio Enzo zaboravio sam koji je dan, mjesec, godina....
yokosuka.. auti su isti oni koje si vidio. U prilogu nisu pokazali m3 i golfa Gti koje koriste za vjezbe "schwenk" zavoja i izbjegavanje prepreke na mokrome.
Ali ostali su sve mitsubishi
ja sam cuo da Golf koriste za prevoz gnojiva kojim gnoje travu oko staze!
) A gde si to cuo? )
dobra sala, nema sta.
cuj.. iskreno mi se zivo ××××alo u kojem sam autu, bitno mi je bilo da ne razvaljujem svoj. I kad vidis sto te ceka (srebrni EVO VII na kraju staze), odma ti je lakse sjesti u golfa.
seyzmo moram priznat da sam malo ljubomoran na tebe!!! ) ) )
ma koga ja to lažem.....gorim od ljubomore!!
ajde, ajde
skupi 1000 E, pa idemo zajedno.
ja placam prijevoz, hotel ti je placen, i sve sto te zanima je fun, fun, fun...
I ako ti je bas bed, ja idem na schwenk sa Golfom.. ti uzmi emmera, ok ?
seyzmo
a kaj u toj školi ima od rallyja??? ak se ne vozi i po blatu, makadamu i snijegu i s pogonom na sva četiri kotača, nema tu nikakve prave rally vožnje...
seyzmo a di je to, koliko to traje i kako tamo doći??
seyzmo, nemislim provocirati, ali pljujes u vise navrata i na vise tema po nasim HR auto novinarima, a mislim da si negdje pisao da si ti neki auto novinar. Grijesim?
Nisam novinar.
Nisam ni bio novinar (za razliku od nekih ovdje)
Automobili i auto trziste u HR su moj posao.
a sad... rally skola se sastoji od vise djelova. Prvo je obicna teorija (2x45 minuta ili tako nesto je bilo), onda smo krenuli sa "schwenk" zavojima, izbjegavanje prepreke, teska kocenja i slicne fore, ali ja sam to prosao vec puno puta na razno-raznim testiranjima pa mi je bilo vise-manje sve poznato.
Poslje rucka (cca.14h) se pocinje sa osnovama rally-a (upotrba gasa, kocnice, osnove 4WD vozila i kako se ponasaju u zavoju) i najvaznija stvar od svih - DRIFT (ko ne zna sto je, neka pita) . E sad ko je to svladao, taj to isto prolazi po sljunku (sitni, krupni, mjesano), po blatu , po mokrom i suhom asfaltu. Snijega nema (bar u 6. mjesecu). Na kraju svega (od cca. 8 ujutro do 7 navecer) je drift-challenge svih koji su sudjelovali (sitne nagrade, i slicno) i 20 krugova po pravoj stazi (kao malo ozbliljniji brzinac na rallyu)
da ne duzim, ako nekoga jos sto zanima, samo neka pita. U svakom slucaju FUN, FUN, FUN, za svakoga tko gusta u voznji. Definitivno vrijedi 1000 E (hotel, auti, staza, profi ucitelj, max. 4 polaznika)
probati !
Drift? Noga s gasa, kratko kočnica i istovremeno nagli okret volana, potom odmah gas i kontriranje i korekcija dok guzica želi izletiti iz zavoja i tako sve do pune stabilizacije??? Volio bih probati... )