ovo je ozbiljno pitanje a evo i zašto? pročitao sam u auto klubu da su automobili u makedoniji puno jeftiniji nego u hrvatskoj. ima li tko na forumu iz makedonije da može potvrditi ove informacije ili je to samo novinarska greška.
novi auto je uvijek najbolje kupit u zemlji gdje ces ga voziti
vjeruj mi,imam(losa)iskustva sa tim
prvo ce te oderat za prijevoz,pa carinici,spediteri,homologacija.....
a onda poslje......gubis garanciju(znam da ne bi trebalo biti tako,ali na zalost je........nasi serviseri ce te fino poslat "...tam gdje si ga i kupil"
a i postoji mogucnost da postoje i razlike u modelima ak je model prilagoden trzistu
rale. u pravu si. kupovina auta je problem, recimo slatki problem i ja neznam što kupiti za 12000 ili 13000 eura.svatko ti kaže drugačije, svi imaju drugačija iskustva i što sad. imašli ti preporuku za mene.
Nemoj da ga slusas, batko.
Nema on pojam.
Samo kazi koja kola oces.
Sve ima da bude po protokolu.
Ne se sekiraj nista.
Oces alfu, bmw, golf, mercedes, sve ima.
Al moras da pozuris malo.
kiro. ne mogu tako brzo.planiram krajem ili početkom iduće godine kupiti auto.što se može kupiti za 12500 eura sa klimom i četvorim ili petorim vratima.
Ce se dogovorimo, batko !
Nemas problema.
Ali taj accent ti je full skrozz.
Ima felne, erbags, digitalne prozore, servo, sve ima.
Ako ti se ne svidja accent, kazi batko sta oces.
kiro.kolika je cijena vw pola 1,4 75 ks sa benzinskim motorom i ovom opremom: 2 zračna jastuka,el.podizači u prednjim vratima, klima, četvora vrata, alarm, daljinsko centralno zaključavanje, servo volan.