Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Tema: molim vas, pomozite mi =(

Threaded View

Prethodni post Prethodni post   Slijedeći post Slijedeći post
    PaKa
    Guest
    Najbolja vježba za početnike koji žele napraviti špagu je tkz. "leptir" nakon toga ide "kosa špaga" (jedna noga iza leđa, druga ispred torza) i tako se pomalo napreduje. Za vježbe - Google, ali bitno je da ne pucaju mišići na području zdjelice ili ligamenti na području kvadricepsa. Jer kad se to dogodi onda se mora zalječiti = nema vježbanja = opet si na početku. Pomalo i doći će, važno je raditi svaki dan i važno je da se ne preždereš prije vježbanja, veoma bitno, ljudi to zapostavljaju ali mogu ti reći da kad sma prvi put napravio špagu - napravio sam je na prazan želudac, a drugi dan pojeo malo "Jači" obrok pa mi je zbog napora došlo muka, barem dok nisam time ovladao kako treba.

Što se odgovora na tvoja pitanja tiče, kratko i jasno:

1. Da, može je svako normalno biće koje nije defektno, nije invalid ili pretilo. Dali si defektna ili invalid možda?

2. Vidi gore.

3. Kuk - ne baš, nije moguće, nije tolika sila postavljena na kuk koji je ipak dosta jak i može potrpiti dosta opterećenja ali puknuti mišić možeš, samo opet - veoma rijetko, više istegnuti. No neboj se...ako ideš pomalo neće biti problema.
    Zadnji uredio PaKa : 03-09-2011 u 00:48

Slične teme

1. molim vas pomozite mi !!!!
    By help me in forum Zagreb i okolica
    Odgovora: 72
    Posljednji post: 30-05-2009, 22:08
  2. pomozite!!!
    By anja in forum Fitness, BodyBouilding, Aerobic...
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-03-2006, 17:23

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •