presika!!!! ajme pa kaj neznaš čitati ili pisati......hahahaha jadan ti....ma vi ste dosadni svi sa tom presekom i svima iz nje jer svi o tome pričate!!!! em se svađate em vrijeđate!!! koliko se meni ćini vi ste svi tam poremečeni!!!!!!!!!
naj luđi razred ,osnovali smo grupu preseka boys ,coce ,posavec,trki ,elvis,hans ,marica,koky,denis,matija,Habo,...
šta mislite
presika!!!! ajme pa kaj neznaš čitati ili pisati......hahahaha jadan ti....ma vi ste dosadni svi sa tom presekom i svima iz nje jer svi o tome pričate!!!! em se svađate em vrijeđate!!! koliko se meni ćini vi ste svi tam poremečeni!!!!!!!!!
i opče vi nise najluđi......ali glupi daaaa, izuzetak nekih koji su ok!!! ali vi ste tu propalitel.......
ovi kaj se svađaju su vam iz sedmog razreda oni stvarno jesu poremečeni vjerujte.... ali bome ima i propaliteta koji nemaju srama...sedmi razred je u komi skroz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!najgori razred u povijeti....ali osmi razred je super...i svi se slažemo...i to je skroz ok!!!!!
ja sam čuo drukčije!!!!! da je sedmi najluđi i da ima glupih ali i nekih koji su ok....ma ok je osmi joooooj ali nemojte ni osmi zagovarati jer nisu ni oni anđelići!!!!!!!!! ) ) )
ma mi smo najbolji....nemas kaj....lol ) ) ) )
tako...je
ma mi smo najbolji,nema boljih od nas nezz kad se ko od nas s nekim posvađal iz svojeg razz
8.razred preseka najbolji
ali i nije zanimljivo ako se baš nikad s nikim posvađaš jer nema nikakvih iznenađenja....adrenalina....onda saznaš ono što možda nisi znao.!!!!!
ma nemoj mi se ljepo zabavljamo i veselimo
tako je matek niti ja se ne sjećam kad smo se zadnji put s nekim posvađali mislim međusobno...the best
pesika....hahahahah dai pisati nauči..xD
Ja znam stvarno najluđi razred ali ne u Preseki i vi iz Preseke se samo pravite,svi se umišljeni!!
e nemojte nam vi vrbovčani govorit da smo mi neki seljaci kad npr. neke cure iz vrbovca su si "frendice" sa doroteom celan, a ona vam ispada neki seljak kad izostaje iz skole da bi doma krave hranila hahahahha ja ionak samo ljencarim doma za kompom i nista ne radim poput vas...tak da vam nema razlike P.S. Ja sam ninja LoL?
Nemoj ti srat po seljcima osobito po presećanima jer te oni tako rećeno hrane zato malo razmisli prije nego ideš pljuvat po seljacima..... a to kaj misliš da si iz vrb, nemoj da te tješi jer je vrbovec malo veće selo!!!!!!!!!!!!
Mi Vrbovcani uopce ne ljencarimo!A kaj vi pljuljete po nama...kao da ste vi najpametniji!! ×××××I!!
Kaj vi ocete...Vrbovec nije malo vece selo nego je to grad...niste nikad ni bili u Vrbovcu tak da neznate u opce kak ono izgleda...I nemojte srat po nama...da samo znate kak je na Vrbovcu dobro...pogotovo skola...ona je super...I Vrbovcani u opce ne ljencare...oni su bolji od vas svih presecana...
Znate vi Presecani ××××× o Vrbovcu...vi samo znate pljuvat po nama...ko da smo neko smeće...odite u ×××××...
Mi Vrbovcani se ne svadamo,sa svima se druzimo,ako je netko za nesto kriv branimo ga,mi se zezamo,druzimo se,skoro smo si i sa svim razredima dobri! )
Preseka nas hrani?!Hah...lokva ××××××...prije bi se reklo da vas Vrbovec hrani...tamo skoro svi iz preseke kupuju stvari...a kaj sa Pik-om?To nis?svi kupuju pik-ove proizvode...a i puno presecana radi u piku!!
hah imam samo jedno za rec a to je da se svi bezveze svadate svi smo mi jednaki nema tu ovi su ono a mi ovo!
Hahaha neko se gadno za×××× kao prvo ljepi moji pik vam nije u vrbovcu samo da znate...nego na đurištu!!!
Gle pik mozda i je na đurištu ali je to okolica vrbovca a kaj pise na reklamama za pik?!Pise pik vrbovec!!