Nezz, ti radi sta hoces, ja te ne zelim vrijedjati niti ista slicno, samo pazi sta radis jer uvijek ima svakakvih decki i nikad, ali bas NIKAD ne mozes znati tko je kakav i NIKAD neku osobu ne upoznas do kraja. Samo nemoj govoriti da netko ne zna sta propusta, jer, kako i sama kazes, ima svakakvih decki i cura, i ne vole svi iste stvari. Npr. netko je alpinist ili skace s padobranom, a nekome se vrti od same pomisli da mora mijenjati zarulju i popeti se na stolac. Onda ovaj alpinist kaze tom drugom da nezna sta propusta, ali ovaj vec unaprijed jaaaako dobro zna da to ne zeli ni pokusavati jer je svjestan da ne moze. A to s oralnim zadovoljavanjem je krajna glupost, cura uopce ne uziva kad to radi decku pa stoga zaista ne vidim svrhu takvog ponizavajuceg cina. Ako tvoj decko to ne voli na neki prihvatljiviji nacin, neka se zakljuca u kupaonicu i "samara majmuna". Jos jednom ti kazem, ja te ne zelim kritizirati, ali vjeruj mi da jako puno deckiju koji i gledaju svakakve filmove, takve cure kao sto si ti smatraju ×××××ma. Kad jednog dana budes imala kcerku, i da ona, ili pak tvoja mama ili sestra to rade, zasigurno ti ne bi bilo drago, uostalom kao ni vecini ljudi. To sve ti govorim kao prijateljica, pa cak i sestra. Pokusaj me shvatiti, mi ljudi, a narocito zene, smo prije svega duhovna bica, imamo dusu i um, sto nas razlikuje od zivotinja. Zato postuj samu sebe i cijelo svoje bice, i nemoj se ponizavati. Priznaj samoj sebi da ne uzivas dok to radis, nego ti samo godi pomisao da si ugodila svom decku, ali to mozes napraviti i na puno drugaciji i manje gadan nacin, vjeruj mi.
RESPECT YOURSELF, SISTER!