Tako da bolje vidite zvonik i pivnicu kad vam je muka da se možete ići opiti, a ako ste švorc sjedite i pržite se na suncu. Slike na tom linku sve govore. Metnute su šibe od drveća.
najnormalnije da se u vrbovcu nešto radi kad je hdz na vlasti zajedno sa svojim poltronima, kajgod, ko fol se uređuje da ljudi ne zapaze stvarne probleme, a to su, među ostalim, ostvarenje malograđanskih ambicija lokalnih seljobera...
hvala
ima nas više koji tako razmišljamo
nadajmo se skoroj promjeni
IZAĐITE NA IZBORE!
NEDAJTE DA SE MANIPULIRA VAŠIM PRAVOM NA ALTERNATIVU!
dosta nam je HDZove manipulacije lokalnim medijima!
Prisiljavaju čelnike opozicijskih stranaka da prodaju udio u vlasništvu istih inače ništa od financijske pomoći, tek neka sića reda radi...
vidiju se manipulira i sve što je pametno pada u vodu sa glupostima koje su nekom u interesu napisati.
Inteligentni i razboriti ljudi ovdje ne mogu doći do izražaja i dati svoje opaske kao i razmišljanja koja bi išla u pozitivnom smislu jer mnogi ne trpe kritiku autoriteta.
Draga gospodo drago mi je što je netko pokrenuo ovu temu, s jedne strane napokon da se nekaj napravilo u vrbovcu a s druge centar je katastrofalan sami beton ko da nisu mogli ubaciti neku fontanicu i cvijča al ne samo u teglama a one reklame to je NAKARADA i sramota za sve vrbovčane pa kaj ih nema dosta po ulici uz tržnicu ali sve vam je to mali Zlajo zavredio jer on ima dobru zaradu za svaki komad citylightera kojeg grad kupi preko njega pa ipak nisu oni radili centar radi nas već da bi se neki još obogatili.
Molim vas pogledajte centar novouređenog građića Pregrada, fantazija, toliko zelenila i cviječa te fontana, nekaj za vidjeti e da i imaju inox klupice a ne ove naše kaj buduza 3 godine trebalo farbati.
"pljunuo sam propagandu,... zlatouste novine..."
kronika grada vrbovca najbolji je primjer spomenute manipulacije
ali dosta mojih komentara
17.5.
samo toliko
p.s. moj identitet je nebitan, ali me živo zanima tko to misli da me zna