Da li ga na tebi primjenjuju ili ti na drugima?
Molim da mi se jave svi koji primenjuju Kz,DArazmenimo misljenja
Da li ga na tebi primjenjuju ili ti na drugima?
Spremala sam kazneno za ispit, voljela bih ako budem mogla prodiskutirati.
da bi mogao primjenjivati kazneno pravo moraš odgovoriti na puno pitanja,ući u sukus stvari,ponekad tresnuti glavom o zid,a ponekad letjeti u visinama?
zanima te?
Smeta me da se majmkunski oponasaju ostali koji to npravo podpuno pogrijesno zovu KAZNENO! U tom pravu se radi o KRIVNJI ili KRIVICI a kada se ta BITNA STVAR utvrdi, onda ce se sekundarno odlucivati8 da li ce se i kazniti ili eventualno i nece !!!!! Dakle - notorno jer da se ovdje UTVRDjUJE KKKRRRIIIVVVNNNJJJAAA a kazna je tek u spoednom planu !!!!!
Ista nepismenost kao u novom obiteljskom zakjonu: za DIVORTIUM je najednom uzeta (po nepismenjacima i nepravnicima !) rijec RASTAVA a ima danas jos drzavâ koje jos i danas imaju instituciju rastave = SEPARATIO, na pr. i Svicarska gdje je RASTAVA = SEPARATIO samostalna parnica koja se dovrsava presudom o rsatavi na izvijestno vrijeme pa tgek istekom tog vremena se onda moze tuzizi na RAZVOD = DIVORTIUM !!!! I onda kada se takva presuda svicarskog suda kojom je presudjena rastava na na pr. 2 godine dodje hrvatskim organima vlasti (dakle rastava = nseparatio je presudjena ali brak jos postoji !!!) tek onda dolazi do katastrofe jer to u Hrvatskoj nbitko ne razumije - najmanje oni nepismenjaki i nepravnici koji su tu "terminilogiju" izmislili!!!!!