Super je!!!SVE NAJBOLJE JOJ ZELIM!!!
cura je full simpa i zakon je!!
Super je!!!SVE NAJBOLJE JOJ ZELIM!!!
Može bit i pametna i zgodna i slatka i...,ali kad za sebe ne bira ono najbolje,pusa mala!
Ne tebe će uzet!!!IL SI PIJANDURA IL PUŠIŠ........bAŠ JOJ TAKAV TREBA
dobra je ona,simpa!!!!!
Mihaela je odlična cura,slatka mala!)
i ja mislim,baš je cakana.nadam se da nije umišljena
Zgodna, a ima tak ružnog dečka........... Koji to tip je uopće???????? Može ona i boljeg naći!!!!!!!!!!)
)
TO JE BAŠ GLUPO.
mihaela daj reci onoj svojoj frendici(mislim Sanela,ona koja ××××la stalno s tobom i onim dečkom u klubu na dočeku) da ju je dečko prevario sa onom cigankom(neka navodna unuka od cicnjačke,šta ja znam kak se zove)kad je otišla kući.kunem ti se!!žvalili su se par puta oko 3h u jutro!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mihaela daj reci onoj svojoj frendici(mislim Sanela,ona koja ××××la stalno s tobom i onim dečkom u klubu na dočeku) da ju je dečko prevario sa onom cigankom(neka navodna unuka od cicnjačke,šta ja znam kak se zove)kad je otišla kući.kunem ti se!!žvalili su se par puta oko 3h u jutro!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad više ništa ne znam!
EJ,JEL ONA IMA DEČKA?
Mislim da ima,neznam točno kak se zove,al znam da se druži s onim benjakom iz kapele.
Jel ima ko njen broj moba?
×××9905791
Mihaela,jesi li slobodna?
ljudi,sanela zna da se benjak žvalio sa myreom,ali mu je oprostila....sad vidite da ga voli i da ju ne ×××× pet posto kaj se žvalio s tom kurvicom!!!
SANELA & BENJAK=NAJSLAĐI PAR
Ma o njoj nemam puno kaj govorit.
ma kako mu možeš oprostiti tak nekaj??još gore kaj je ×××××sta,bar po tome možeš zaključiti da on i tebe smatra lakom curom!!kak se nisi uvrijedila kaj te on 1 sat nakon kaj si otišla prevario i zamijenio takvom drocom??!?!sigurno te jako voli i poštuje!!kak si munjena,sanelice!!čim tebe nema on očijuka s drugima!!a vi,sara i miha ak znate da je krvica,kak se možete družiti s njom?!?!?!pa kaj vam se ne gadi???pogotovo ti mihaela,pa bar si si ti dobra sa sanelom,kako možeš trpiti tu kurvu?? fuj!![]()
![]()
![]()
Ma šta se čudite da mu je oprostila.Ma svatko bi oprostio takvom "komadu" ko što je Benjak,a još je tako pametan i sladak,ma on je za...
NOGOM U GUZICU I MARŠ PREKO DRINE U TRI PIČKE MATERINE!
Znam da je to ljubav,a za ljubav se valja potruditi i nikad se od nje ne smije odustati.Za Ljubav se isplati Živjeti!