teško stari, to spada u žrtve borbe protiv napasti. casulties of forum defence . ali, za utjehu nam može bit, da je herojski pao zajedno s BMW i Renault klubovima. slava im. )
.. ZAMENA ZA NESTALI , DOK NAM GA NE VRATE , ILI ......TRAJNO ( NE DAJ BOZE )...AKO BUDE KAO SA bmw CLUBOM ..!! <br><hr><font face="Impact" color="blue">citroen on the road again</font>
teško stari, to spada u žrtve borbe protiv napasti. casulties of forum defence . ali, za utjehu nam može bit, da je herojski pao zajedno s BMW i Renault klubovima. slava im. )
Možda dobi i medalju :smile25: .
daj ne spominjite taj Bmw Club vise!!
ak uzmemo zadnja događanja na forumu i ekstrapoliramo ih na društveno politićku situaciju bliske prošlosti naših prostora, kroz strahote, sav taj primitivizam i ljudsku glupost, možemo iz svega toga izvuć najnadrealniju izjavu minule ludosti i upotri××××t je uz blagu zajebanciju:
NEKA JE IZBRISAN.... NAPRAVIT ĆEMO MI JOŠ LJEPŠI I JOŠ STARIJI CITROEN KLUB!!! (i ostale izbrisane)
Evo i svjetla na kraju tunela :smile25:
.."NEKA JE IZBRISAN.... NAPRAVIT ĆEMO MI JOŠ LJEPŠI I JOŠ STARIJI CITROEN KLUB!!! (i ostale izbrisane) "
.. ) )
.. drugmirko , pa ti kao da si iz ovih jugoistocnih predela ..??
.. vidim , vrlo si obavesten o ludilima i glupostima , sa ovoga prostora iz bliske nam i tuzne proslosti ??
No Koment
.. nije najstariji , ali je svakako najrevolucionarniji i najoriginalniji CITROEN ikada napravljen , pa samim tim od njega mozemo poceti ...!!
..CITROEN DS ...!!!
Žaba kao i NSU ispred svog vremena.
Jedino njen izgled nikako ne mogu prožvakat.
... ne zaboravi da je to auto nastao sredinom pedesetih ..??
.. sta je konkurencija pravila u to vreme ??
.. pored DS-a , najpopularniji i verovatno najpoznatiji CITROEN , spacek , 2CV, francuski " narodni auto " , za siroke narodne mase ..!!
.. lakoca . slpboda , jednostavnost , originalnost ....!!
Ma sve je to u redu, samo kažem da ne volim takvu formu auta.
Šta je radila konk. vjerojatno slične stvari, al nisu toliko poznati pa ne mogu raditi usporedbu.
Jel onaj dalmatiner isto spacek?
a sada malo subjektivnosti ..??
.. posle desetak godina tavorenja , CITROEN je ponovo na " pravom putu " ..!!..prvi automobil u tom novom talasu je svakako xsara picasso.. !!CITROEN ponovo postaje zanimljiv , zabavan , originalan ,???
.. moj omiljeni citroencic !!
.. xantia V6, 3.0 activa..!!
××××na je ta Activa...
... jel to podrska kolega bendzaminista u nevolji ??
.. hvala kolega , samo vasa muka je veca ..!!... vas sasekose 2 puta ..??
Ali danas je sve prevršilo mjeru...
Najbolje da odem spat, mogel bi izvalit nekaj kaj nisam mislio... <br><hr><font color="blue">BMW M POWER
</font>
slikca tužne istine... C6 unutrašnjost! ak sam kod vanjskog izgleda dobio dugi nos, sad sam se transformirao u tobolčara :
<br><hr>
star light,
star bright,
i wish i may,
i wish i might,
to have a wish,
a wish tonight:
Zaboravili ste AMI 8