Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Tema: OJ HRVATI BRAČO MILA...

 1. #1
  sudbina
  Guest
  HRVATI, ma gdje bili, RADUJTE SE!

  jedna smo od etnicki i vjerski najhomogenijih zemalja

  Imamo jednu od najljepsih parcela na svijetu

  Srbe smo potukli do nogu i vratili u granice beogratskog pasaluka

  Sa ogromnim i bezgranicno odanim
  iseljenistvom jaki smo ko i židovi

  uvjek smo se borili protiv jugoslavije i socijalizma i sad smo na pragu tako zeljenog ZAPADA i kapitalizma

  Rusija je pala a Amerika vlada svijetom

  odista je vrijeme za radost jer su ostvareni gotovo svi stoljetni snovi...

  DAKLE RADUJMO SE ALI KAO I UVIJEK BUDIMO SPREMNI

  VOLIM VAS
  BOG

 2. #2
  Kad bi se
  Guest
  Hitler ponovo rodio i zavladao svetom ,siguran sam da bi mu se prikljucili, jer jedino pod okriljem velike sile mozete zadovoljavati vase krvozedne nagone.

  Medjutim Ameri vas vise ne jebu pet posto. Trebali ste im dok nije potpisan Dejtonski sporazum, posle toga koji cete im ×××××, ako se zna da ukupan broj krvata ne prelazi trecinu populacije Njujorka.
  Ah da, trebaju vas kao topovsko meso u Afganistanu i Iraku.

 3. #3
  Na zalist
  Guest
  u rjecima tog Srbina, koji bas i ne gaji simpatije prema Hrvatima je previse gorke istine!

 4. #4
  Vidi..
  Guest
  ovog patoloskog slucaja sto bunca , sigurno je uzakasnjeloj fazi ludila.

  Koje ste vi snove ostvarili sem da ste potvrdili Jasenovac i mnogo drugih dokaza iz proslosti ste samo potvrdili i sad se to sve razradjuje.
  Bosnu ste totalno izgubili
  Hercegovinu isto ostase ustase ni na nebu ni na zemlji.Glava im u hrvaskoj a guza kod muhedjedinskih meduza
  Istra je jos malo samo formalno u Hrvaskoj , Dalmacija isto tako a u Baranju i Slavoniju morat cete silom pristati da se Srbi vrate na svoju zemlju , jer to je njihovo i samo njihovo a za vas niko i ne mari kao narod jer se i ne brojite u to. Bice opet smisljanje neke nove Juge da vas spasi , ali sad ste stari procitani roman koji je bacen u vanjski WC za sva vremena i sad se samo trosi do zadjeg lista.

 5. #5
  OJ HRVATI BRAČO MILA
  Guest
  utorak, 31.5.2004
  ODVJETNIK OLUJIĆ IZVIJESTIO ICTY O FIZIČKOM NAPADU BLAŠKIĆA NA RAJIĆA
  Zagrebački odvjetnik Željko Olujić u ponedjeljak je Međunarodnom kaznenom sudu (ICTY) u Hagu poslao pismo u kojem ga obavještava da je Tihomir Blaškić u pritvoru fizički napao i prijetio njegovom branjeniku Ivici Rajiću.

  U pismu, koje je Olujić proslijedio i Hini, odvjetnik ističe kako je dužan sud ´obavijestiti o opasnom tjelesnom nasrtaju i ozbiljnoj prijetnji kojoj je moj klijent Ivica Rajić bio izložen u pritvoru ICTY´.

  Navodni napad, prema Olujićevim tvrdnjama, dogodio se u nedjelju, dok se Rajić nalazio u sportskoj dvorani pritvora. Rajiću je tad, prema Olujićevim riječima, iznenada pristupio Tihomir Blaškić i obratio mu se riječima - ´Ako ja i još netko zbog tebe i tvoje priče dobijemo visoke kazne, gotov si ti i tvoja obitelj´.

  U pismu se dalje navodi kako Ivica Rajić, kao ´žrtva lažnog iskaza i denuncijacija Tihomira Blaškića´, ne razgovara s Blaškićem pa se okrenuo i nije želio s njime razgovarati.

  ´Na to je osjetio s leđa dva jaka udarca šakom u glavu, koje mu je zadao Tihomir Blaškić´, tvrdi Olujić u pismu, navodeći kako je Blaškić pri tome prijetio kako je to ´samo početak´ i da su Rajića od daljnjeg napada spasili nazočni pritvorenici.

  Olujić u pismu ICTY-u kaže kako je Blaškić u svojim iskazima pred tim sudom optužio cijelo vodstvo Republike Hrvatske, pri tome zlorabivši i pristrano pisanje hrvatskog tiska, dok je Rajić mirno čekao početak svojeg suđenja, a doživio je to da ga se izlaže fizičkim napadima i ozbiljnim prijetnjama.

  Zbog toga Olujić u pismu od suda očekuje ´brzi i djelotvornu akciju´, odnosno pokretanje istrage o navodnom Blaškićevom napadu na Rajića, pokretanje stegovnog postupka i kažnjavanje napadača, te da se Rajiću ubuduće zajamči zaštita osobne sigurnosti.

  U Nizozemskoj je u ponedjeljak blagdan, pa u sudu nije bilo nikoga tko bi mogao potvrditi je li Olujićevo pismo stiglo, pa tako ni navode koji se u njemu iznose.

  Blaškićev odvjetnik Anto Nobilo za Hinu je izjavio kako ne zna ništa o tom događaju, ali je izrazio duboku sumnju u njegovu istinitost.

  ´Meni to zvuči nevjerojatno, jer se general Blaškić u proteklih osam godina pokazao kao uzoran pritvorenik i po mišlljenju uprave pritvora i po tvrdnjama ostalih pritvorenika´, kazao je Nobilo.

  Prema njegovim riječima, Blaškić nije kofliktne naravi, a budući da mu je suđenje završeno i ostaje mu samo čekati presudu, od bilo kakvog sukoba ne bi imao nikakve koristi.

  Odvjetnik Nobilo u trenutku razgovora još nije bio u mogućnosti stupiti u kontakt sa svojim branjenikom, jer je on bio u obvezatnoj šetnji, ali je najavio da će to svakako učiniti tijekom dana.

  Blaškić je u pritvoru od 1. travnja 1996. godine, još uvijek bez pravomoćne presude.

  Prvostupanjsko vijeće Haškog suda u ožujku 2000. osudilo ga je na 45 godina zatvora za ratne zločine počinjene u Lašvanskoj dolini u razdoblju 1992.-1994., među kojima je najteži pokolj muslimanskih stanovnika sela Ahmići 1993.

  U međuvemenu je Blaškićeva obrana pronašla nove dokaze, koje je podastrijela sudu na raspravi koja je počela 8. prosinca prošle godine i na temelju kojih očekuje pravomoćnu presudu sa smanjenom zatvorskom kaznom.

  Protiv Ivice Rajića, koji još čeka početak suđenja, prvu je optužnicu Haški sud podigao još u kolovozu 1995., a uhićen je gotovo osam i pol godina poslije, u travnju 2003. u Splitu. U Haag je izručen 24. lipnja iste godine, a tri dana poslije izjasnio se da nije kriv ni po jednoj od 6 točaka optužnice.

  U drugoj, izmijenjenoj i dopunjenoj optužnici od 14. siječnja ove godine tereti ga se temeljem osobne i zapovjedne odgovornosti u pet točaka za teške povrede Ženevskih konvencija za namjerno ubijanje, nečovječno postupanje - uključujući seksualno zlostavljanje, protuzakonito zatočenje civila, prisvajanje imovine i bezobzirno uništavanje koje nije opravdano vojnom potrebom.

  Optužen je da je kao zapovjednik 2. operativne skupine HVO-a 23. listopada 1993. naredio napad na civile bošnjačkog sela Stupni Do u kojem je ubijeno najmanje 37 osoba, a selo je razoreno. Također ga se tereti za uhićenje, zlostavljanje i nehumano zatočenje 250 Bošnjaka u Varešu u listopadu 1993.

Slične teme

 1. Braco HRVATI !!!
  By PITAGORA in forum Politika
  Odgovora: 28
  Posljednji post: 21-01-2007, 20:25
 2. BRACO MILA STA JE OVO?
  By MARKOSLAV in forum Politika
  Odgovora: 6
  Posljednji post: 22-03-2006, 21:48
 3. HRVATI NAS NE VOLE
  By FRED in forum Politika
  Odgovora: 18
  Posljednji post: 19-06-2005, 14:20
 4. HRVATI: RADUJMO SE!
  By SUDBINA in forum Politika
  Odgovora: 22
  Posljednji post: 21-06-2004, 19:05

Pravila postanja

 • Ne možeš stvarati nove teme
 • Ne možeš odgovarati na postove
 • Ne možeš slati privitke
 • Ne možeš mijenjati svoje postove
 •