Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 82

Tema: Konc. logor BANJICA - niti jedan Jevrej nije ziv izasao

 1. #1
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  U beogradskim konclogorima "Sajmište" i "Banjica" ubijeno je mnogo ljudi, više nego u Jasenovcu, a o tim logorima se uopće ne govori. A radi se o logorima u glavnom gradu jedne države. Pri tome je logor "Sajmište" bio judenlager, dakle logor isključivo za Židove. Taj logor danas u Beogradu nije ni obilježen! I to izgleda nikome ne smeta. A iz njega, kao ni iz "Banjice" niti jedan Židov nije izišao živ! Logoraši su ubijani čak i po ulicama grada Beograda.

 2. #2
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  Evo kako to opisuje Philip Cohen: "Mjesec dana kasnije, u Sajmištu je izvršeno konačno rješenje, dolaskom mobilnih plinskih komora iz Njemačke. Između ožujka i svibnja 1942., svako jutro, osim nedjeljom i praznicima, vozilo bi bilo natovareno židovskim ženama i djecom, i starim osobama kojima bi se zatim kazalo da se preseljavaju. U jednom činu, naizgled ljubaznom, djeci su čak davane bombone. Sa ispuhom cijevi koja je usmjeravala ispušne plinove u hermetički zatvoren prostor vozila sa žrtvama, vozilo bi nastavljalo svoj put kroz Beograd, završavajući na groblju na Avali, sedam milja jugoistočno od grada. Po dolasku, svi bi bili mrtvi.

 3. #3
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  Iako žrtve unutar Sajmišta nisu imale pojma o svojoj sudbini izvan logora, plinsko vozilo je jedva mogla biti tajna, bilo za srpsku policiju ili građane Beograda, pošto su lupanja po vratima vozila ili prigušeni krici žrtava dolazili iz neobičnih vozila." Takvo konačno rješenje dovelo je do toga da je Beograd postao prvi veći grad u porobljenoj Europi "očišćen od Židova - judenfrei". A to "konačno rješenje" zazivali su sami Srbi i antimasonskom izložbom, i Apelom srpskom narodu - apelom za kolaboraciju njihovih najviđenijih ljudi, i zabranom prelaska Židova na pravoslavlje od SPC, i antižidovskim markama, i u novinama i u knjigama. Kako je to izgledalo pokazuje knjiga dr. Lazara Prokića "Jevreji u Srbiji": "Danas je dokazano da su sva dela sabotaže u našoj zemlji finansirali Jevreji.
  Isto tako kod pohvatanih komunističkih bandi nađeno je mnogo Jevreja.

 4. #4
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  Kod pohapšenih zbog šverca - opet Jevreji!... Kod pohapšenih zbog širenja alarmantnih vesti - opet Jevreji!... Znači Jevreji, Jevreji i Jevreji! Zato stvarajmo izrazito antijevrejsko raspoloženje, ukazujmo prstom na Jevreje i pratimo strogo njihov rad. Učinimo sve da za prvo vreme svi oni sa svojim potrebicama budu zbijeni na prinudnom radu negde - potpuno izdvojeni od nas, daleko čak i od naših očiju! Dok se ne nađe način da uopšte nestanu sa našeg tla!" Ako tome dodamo da su grobišta bila na raznim mjestima na području grada, pa jedan svjedok kaže: "Kako nam je bilo naređeno da brojimo leševe koji su spaljivani, to mi je poznato da je u Jajnicima spaljeno 68.000, a da je nespaljeno ostalo još 1.400 leševa, i to u jednoj raci 1.200 i u dvema po 100 leševa". Tako je Beograd zapravo jedini glavni grad jedne države za koji slobodno možemo reći da je bio grad konc-logor! Kako je to uopće bilo moguće? Pa Nedićeva vlada i Srpska Pravoslavna crkva vjerovale su u Hitlerov novi svjetski poredak pa su činile sve da bi stvorili Veliku Srbiju u okviru tog poretka.

 5. #5
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  S druge strane, već tijekom rata, a pogotovo poslije njega, stvaran je Jasenovački mit, kao osnova u dokazivanju tzv. genocidnosti hrvatskog naroda, kako bi mogli sakriti svoje djelovanje tijekom Drugog svjetskog rata. Da bi se mogao stvoriti Jasenovački mit kroz uvećavanje broja žrtava ovog logora za deset i više puta, moralo se ići i s uvećanjem ukupnih žrtava tijekom Drugog svjetskog rata. To je komunističkoj vlasti odgovaralo i stoga što je tako uvećavala svoj doprinos u pobjedi, kao i za dobivanje veće reparacije. Zato se pojavljuje famozna brojka od 1,700.000 žrtava rata, koju je Tito izgovorio još 1945. u Ljubljani, a Kardelj u Parizu 1947. Ali poslije popisa iz 1948. stručnjaci su mogli izračunati kolike su moguće žrtve. Ivo Lah je 1952. pokazao koliko je bio glup pokušaj direktora Saveznog ureda dr. Vogelnika da opravda ovako napuhanu brojku od 1,700.000 žrtava, a dvije godine kasnije u Američkom birou za popis stanovništva P. Mayers i A. Campbel došli su do brojke od 1,067.000. Zato je Jugoslavija do 1963. godine revidirala svoj zahtjev Njemačkoj na 950.000 - podatak koji se u našoj literaturi spominje samo u prijevodu Cohenove knjige. Nadam se da će taj dokument biti dostupan Hrvatskoj, ako već nije.

 6. #6
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  Međutim, Nijemci nisu prihvatili ni taj podatak pa je izvršen popis žrtava 1964. godine koji je dao brojku od 597.323 žrtve, a u Jasenovcu - 49.874! Primjetimo da je razlika između revidiranog broja žrtava - dakle, broja 950.000 - i broja koji je dobiven popisom jednak ukupnom broju žrtava koji je imala Velika Britanija u Drugome svjetskom ratu! Primjetimo također da je popis bio 1948. pa u proračunima moraju ući i žrtve od kraja rata do tada - dakle žrtve križnog puta. Podatci su skriveni od javnosti i tako je omogućen nastavak stvaranja srpskog mita o Jasenovcu. Taj mit je i bio osnovna karika u pripremanju Srba za genocid u Domovinskom ratu, ratu u BiH i sada na Kosovu. Svi oni koji su ga stvarali ili omogućili njegovo stvaranje imaju izravnu odgovornost za taj genocid! Dakle, i dr. Milan Bulajić i oni koji omogućavaju njegov rad! A stvaranje i takav zločinački učinak srpskog mita o Jasenovcu ne bi bio moguć da nije podržavan i omogućavan u svijetu. To je već vidljivo iz činjenice da su u Američkom birou za popis stanovništva znali da je moguć broj žrtava negdje oko milijun, a vjerojatno su znali i ono što je Jugoslavija dostavila Njemačkoj, pa ipak je i dalje u publikacijama i političkim istupima u silama pobjednicama Drugog svjetskog rata figurirala brojka od 1,700.000.

 7. #7
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  Prvi koji je osjetio čemu vodi Jasenovački mit bio je dr. Tuđman još šezdesetih godina, a dvadesetak godina kasnije, svojim istraživanjima, jedan Srbin, Bogoljub Kočović, i jedan Hrvat, Vladimira Žerjavića, pokušali su spriječiti zlokoban učinak Srpskog mita o Jasenovcu. Srpski demograf izračunao je 1,014.000 a hrvatski 1,027.000 žrtava. Međutim, to nije moglo spriječiti genocid koji se pripremao iz jednostavnog razloga što su svjetski moćnici znali i znaju istinu, ali su pomagali stvaranju Jasenovačkog mita kao važne karike u očuvanju svog čeda - Jugoslavije. Srpsku brojku od 700.000 žrtava Jasenovca, dakle brojku koja je za 100.000 veća od ukupnog broja žrtava na području cijele Jugoslavije po popisu iz 1964. spominju i dan danas. Sjetimo se jednog od takvih, na primjer, Carla Bildta. "Nepristrasan" predstavnik UN na ovim prostorima i dan danas izravno sudjeluje u održanju srpskog mita o Jasenovcu, dakle sudjeluju u zločinu... Takvi su znali jednog svetog čovjeka i mučenika, kardinala Stepinca - proglasiti ratnim zločincem. Čovjeka kojeg su zbog antirasnih propovjedi Nijemci nazivali prijateljem Židova. Čovjeka koji je tijekom Drugog svjetskog rata spasio veliki broj Židova i Srba. I to u vrijeme dok se u SPC dokazivalo kako je sv. Sava preteča Hitlera! I ne samo to. Na primjer, u ovoj knjizi prvi put se objavljuje jedan dokument u kome 141 žitelj jednog hrvatskog sela moli da se jedan Židov, njihov sumještanin, pusti iz logora. Molbu je vidio i preporuča načelnik općine.

 8. #8
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  A takvih molbi s mnogo potpisa za spašavanje Židova i Srba ima mnogo. I to jedino u Hrvatskoj! Jedino u Hrvatskoj u cijeloj porobljenoj Europi! Nije ih se smjelo objaviti jer bi otežali stvaranje srpskog mita o Jasenovcu. Jer bi bile besmislene tvrdnje o genocidnosti hrvatskog naroda! Jer bi otežali zadržavanje Hrvatske u Jugoslaviji, pa i genocidom ako treba! U Hrvatskoj je uvriježeno mišljenje da svojim najnovijim postupcima svjetske sile žele skriti svoju odgovornost za genocid koji su Srbi napravili u Domovinskom ratu, jer već sama činjenica da su mogli spriječiti genocid, a nisu, optužuje ih. Optužuje ih posredno čak i sud u Haagu, jer tamo se vodi proces jednom Hrvatu za navodno gledanje jednog silovanja koje je mogao spriječiti. I dok sud u Haagu ima problema u dokazivanju je li taj Hrvat doista gledao silovanje ili nije, za predsjednike velikih sila i njihove vlade to je unaprijed dokazano. Oni nisu gledali samo jedno silovanje već su dopustili mnogo, mnogo njih. Dapače, oni su gledali ubijanje cijelih gradova i sela, a mogli su to spriječiti. Oni su gledali etničko čišćenje, a mogli su ga spriječiti. Oni su gledali genocid, a mogli su ga spriječiti. Zar je jedno silovanje gore od genocida? Sigurno nije. Sudi li, dakle, sud u Haagu tom Hrvatu ili predsjednicima i vladama najmoćnijih država svijeta? Da, mogli su spriječiti, a nisu. Ali to njih nimalo ne brine. Ne brinu ih prognani Hrvati. Ni danas, a još manje kada je uloga UNPROFOR-a bila da osigura što bezbolniji odlazak tih istih Hrvata iz dijelova Hrvatske koji su bili pod njihovim nadzorom. Dijelova Hrvatske koje su namijeniTo dokazuje činjenica da kažnjavaju Hrvatsku zbog "Oluje". Kažnjavaju nekoga zbog oslobađanja svojih okupiranih teritorija, a brinu o onima koji su sudjelovali u genocidu!?

 9. #9
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  A takvih molbi s mnogo potpisa za spašavanje Židova i Srba ima mnogo. I to jedino u Hrvatskoj! Jedino u Hrvatskoj u cijeloj porobljenoj Europi! Nije ih se smjelo objaviti jer bi otežali stvaranje srpskog mita o Jasenovcu. Jer bi bile besmislene tvrdnje o genocidnosti hrvatskog naroda! Jer bi otežali zadržavanje Hrvatske u Jugoslaviji, pa i genocidom ako treba! U Hrvatskoj je uvriježeno mišljenje da svojim najnovijim postupcima svjetske sile žele skriti svoju odgovornost za genocid koji su Srbi napravili u Domovinskom ratu, jer već sama činjenica da su mogli spriječiti genocid, a nisu, optužuje ih. Optužuje ih posredno čak i sud u Haagu, jer tamo se vodi proces jednom Hrvatu za navodno gledanje jednog silovanja koje je mogao spriječiti. I dok sud u Haagu ima problema u dokazivanju je li taj Hrvat doista gledao silovanje ili nije, za predsjednike velikih sila i njihove vlade to je unaprijed dokazano.

 10. #10
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  Oni nisu gledali samo jedno silovanje već su dopustili mnogo, mnogo njih. Dapače, oni su gledali ubijanje cijelih gradova i sela, a mogli su to spriječiti. Oni su gledali etničko čišćenje, a mogli su ga spriječiti. Oni su gledali genocid, a mogli su ga spriječiti. Zar je jedno silovanje gore od genocida? Sigurno nije. Sudi li, dakle, sud u Haagu tom Hrvatu ili predsjednicima i vladama najmoćnijih država svijeta? Da, mogli su spriječiti, a nisu. Ali to njih nimalo ne brine. Ne brinu ih prognani Hrvati. Ni danas, a još manje kada je uloga UNPROFOR-a bila da osigura što bezbolniji odlazak tih istih Hrvata iz dijelova Hrvatske koji su bili pod njihovim nadzorom. Dijelova Hrvatske koje su namijeniTo dokazuje činjenica da kažnjavaju Hrvatsku zbog "Oluje". Kažnjavaju nekoga zbog oslobađanja svojih okupiranih teritorija, a brinu o onima koji su sudjelovali u genocidu!?

 11. #11
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  Otud zakon o povratku Srba. A mnogi od tih Srba su i sudjelovali u genocidu nad svojim susjedima, a ne samo gledali ga. Otud i suluda želja tih svjetskih moćnika da pišu udžbenike iz povijesti Hrvatima. Otud i tvrdnja da Hrvatska pravi predstavu od pokopa u Vukovaru, od pokopa žrtava iz najveće masovne grobnice u Europi poslije Drugog svjetskog rata. Najmlađoj žrtvi bilo je dva tjedna. Najstarijoj 104 godine. Tvrdnja bešćutnika! Otud baš u vrijeme dok se vrše pokopi naših ljudi u Vukovaru oni pokreću proces Dinku Šakiću. Žele li nam pokazati kako su važniji zločini učinjeni prije nego što sam se ja rodio, nego zločini učinjeni danas, jer su zločini učinjeni nad Hrvatima? Otud i Zakon o oprostu! Oprost onima koji se ne kaju za svoje zločine i oprost ne traže! Radi li se onda uopće o oprostu? Kada su Nijemci izvršili genocid u Drugom svjetskom ratu bili su kažnjeni pedesetak narednih godina. Dakako i još uvijek, jer nemaju onu poziciju u Vijeću sigurnosti koju trebaju imati! A upravo oni su, nedavno, u sporazumu s Česima pristali na nemogućnost povratka Sudetskih Nijemaca na svoja ognjišta. Jer Česi se još uvijek sjećaju njihove uloge u Drugome svjetskom ratu. Poslije toliko godina! Međutim, Hrvati se ne smiju sjećati genocida učinjenog nad njima ni poslije dvije, tri godine. Jesu li njima Hrvati manje ljudi od Engleza, Rusa, Židova, Čeha? Radi li se o nekoj novoj vrsti rasnih zakona? Ne! Jednostavno se radi o dokazu da su svjetski moćnici itekako suodgovorni za genocid izvršen na ovim prostorima u Domovinskom ratu.

 12. #12
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  Njihova odgovornost se ne sastoji samo u tome što su gledali genocid koji su mogli spriječiti, a nisu. Oni su odgovorni što su štiteći Jugoslaviju izravno sudjelovali i omogućili taj genocid. A to kao moćnici žele i mogu sakriti. Zato predsjednik Tuđman stalno govori da živimo u tom i takvom svijetu. Da u tom i takvom svijetu moraju se činiti kompromisi. Čine ih svi. Na primjer, Centar Simona Wiesenthala sigurno zna za stradanja Židova u Srbiji. Oni sigurno znaju da danas u Beogradu nema nikakve oznake o judenlageru "Sajmište". Taj beogradski logor isključivo za Židove iz koga niti jedan Židov nije izišao živ ne spominje se ni u Jeruzalemu, u Memorijalnom muzeju holokausta. Dapače, sam Simon Wiesenthal surađuje s dr. Milanom Bulajićem. A podsjetimo se: Bulajić je direktorom Muzeja žrtava genocida u Beogradu. Dakle Wiesenthal surađuje s čovjekom koji je na čelu ustanove koja bi morala osigurati obilježavanje beogradskog judenlagera. A nije! A Wiesenthal sigurno zna sve o beogradskim konc-logorima, o ponašanju srpskih intelektualaca, Srpske pravoslavne crkve u tom ratu.

 13. #13
  Senior Member
  Datum registracije
  Jun 2002
  Postova
  2.068
  Rep Power
  2226
  On zna da je Beograd postao judenfrei još 1942., a Himmler je morao dolaziti u Hrvatsku godinu dana kasnije - nezadovoljan "rješavanjem židovskog pitanja u NDH"! On zna i o porastu antisemitizma u Srbiji danas, jer o tome piše poznati Židov Filip David u svojoj knjizi "Jesmo li čudovišta". Pa ipak oni sve to ipak "ne znaju". Ali rade u skladu s interesima onih koji ne žele da se sve to zna. Evo, u "Vjesniku" sam pročitao izjavu ministra Granića "Zuroffov prijedlog o izraelsko-hrvatskom obrazovnom povjerenstvu neprihvatljiv". Međutim, čini mi se da je dobrodošla ta ideja o izraelsko-hrvatskim komisijama za pregled udžbenika iz povijesti, ideja koja je došla od Wisenthalova centra. Ali ne samo za udžbenike u Hrvatskoj. Nego i u Izraelu i drugdje gdje oni imaju utjecaja! Jer, ako je tko oštećen u povjesnim udžbenicima - to su samo Hrvati! Pokopi u Vukovaru, proglašenje Stepinca blaženikom, strašan su udar na one među tim svjetskim moćnicima koji imaju savjesti. No, koliko uopće ima takvih?

 14. #14
  Holokaust u Zagrebu
  Guest
  Za manje obaviještene valja navesti kako je u Zagrebu uoči Drugoga svjetskog rata živjelo 12 tisuća Židova, od oko 39 tisuća pripadnika te nacije na području cijele Nezavisne Države Hrvatske. Zagrebačkih je Židova kroz slijedeće četiri ratne godine preživjela jedna četvrtina, u cijeloj NDH spasilo ih se između osam i devet tisuća; ostali su većinom pobijeni u koncentracionim logorima ustaškog režima, ili su bili deportirani u izvjesne logore Trećeg Reicha. Matematički preciznim argumenti dokazuju da je stradanje ovdašnjih Židova gotovo isključivi zločin ustaške vlasti, i da je taj zločin proveden s temeljitom okrutnošću.

  Ustaška vlast u Hrvatskoj,imala je priličnu podršku širih društvenih slojeva... S druge strane, otpor ustašama i fašistima/nacistima općenito, bio je na području NDH iznimno velik,isključivo u veoma velikoj većini zahvaljujući Srbima. S bitno manjim nijansama negoli u nekim drugim zemljama pod faktičkom okupacijom Njemačke ili Italije,upravo se NDH tada vrlo brzo podijelila na kolaboracioniste i antifašiste, a pasivna i šutljiva većina je shodno tome bila u NDH proporcionalno manja negoli drugdje. Nigdje kolaboracionisti nisu tako zdušno provodili pogrom nad Židovima (Srbima, Romima...), i nigdje tako značajno nisu antifašisti zagorčavali život neprijatelju. Golemi broj Židova je smaknut u Hrvatskoj, ali je i partizanski pokret spasio najviše njih, uspoređujemo li ga sa sličnima u Evropi.

 15. #15
  Holokaust u Zagrebu
  Guest
  Međutim,sve ovo se umnogome referira i na suvremene prilike u Hrvatskoj, točnije na devedesete i vladavinu Franje Tuđmana. Proustaški resantiman koji je donedavno politički prevladavao, stavio je u prvi plan i teze koje grubo relativiziraju holokaust, pa ga čak ponekad i do kraja nastoje poreći. Ukratko, one zvuče ovako: nije u Hrvatskoj nastradalo toliko Židova, i vrlo malo ih je uopće bilo ubijeno u samoj NDH, uglavnom aktivnih političkih protivnika režima, pa je i Jasenovac ustvari bio tek radni logor, a ustaše su vršili deportacije pod pritiskom Berlina, dok su Židovi i sami često sudjelovali u progonu sunarodnjaka, jer su mnogi ustaški čelnici bili židovskog porijekla, itd. Sve je to poznato kao falsificiranje povijesti što je inače uopće hrvatska specijalnost.

 16. #16
  ma pusti sad to...
  Guest
  ...FRED, Jasenovac, Ustase i Hrvatsjki genocid meljemo i meljemo i meljemo...i izmljeli smo cuda, svega i svacega...tu se nema sto dodati. Dosli smo do zakljucka da smo pobili barem 1 miliun Srbadije i mozda jos toliko zidova i cigana, i Hrvata komunista....

  Nego, daj, brate malo komentiraj vase logore...da i o njima nesto naucimo! Ovo sa Jasenovcem smo savladali barem za 10! SVE znamo... a o srpskim NISTA...sve se je zataskavalo...daj malo...ajde..

 17. #17
  >>Nego, daj,
  Guest
  brate malo komentiraj vase logore...da i o njima nesto naucimo! <<

  Pa evo prve lekcije (a prva lekcija uvek pocinje sa ABCD....)
  Logori u Srbiji nisu bili srpski nego nemacki, jer su nemacke okupacione snage upravljale Srbijom.
  Dakle, za razliku od NDH koja je bila nezavisna, Srbija nije bila nezavisna.

 18. #18
  ovako
  Guest
  - nesto moze usljivi besramni ustasa da izmisli jer se boji svoje savjesti , sto su sve radili od drugih naroda.
  Nije se ni cuditi sto je svijet bombardovao Srbiju slusajuci vase lazi i stim su dokazali koliko su skolovani i znaju pravu Istoriju.Ako vam je monstrujozne lazi sad povjerovali ,sad ce se sramiti sami sebe i svoga znanja i civiliziranosti .koja ste vi stoka kad ste svijet uvukli u svoje neljudsko zivotinjsko izlagivanje , sada kad svijet saznaje pravu istinu vi mozete samo ostati ono sto ste i bili , ato je divlja krvnicka cudovista od koji se svasta moze covjek nadati sto je van svake pameti. )

 19. #19
  Ne vredi,
  Guest
  ne mozemo u drugi razred dok nismo naucili abecedu, a abeceda glasi: Nemci su upravljali Srbijom, prema tome oni su imali kontrolu nad doticnim logorima.
  TACKA.

 20. #20
  istina
  Guest
  je spora ali bogom dana , kad se lopov najmanje nada ona se pojavi kao svijetlost poslije tame.
  Evo i ova tema o zidovskoj zavjeri je samo potvrda vaseg netrpeljivosti prema onim koga neprestalno diskrimirate a to su Srbi i Jevreji koji su za vas pjesak u oku.I nepomaze vam nikakvo izmisljanje i satresanje svoga srama na drugog .U rugom svijetskom ratu vi i svabe gdje ste stigli tu ste pustosili ta dva naroda bilo to Hrvatska , Bosna ili Srbija svejedno , ista je zvijer se kretala svugdje i taj sram nemozete nikom drugom prepisati jer ste vi ti bili koji ste se druzili sa svijetskio kugom i sve rusili sto vam dodje pod ruku u dujetu , to samo vama pripada i ako se danas zelite od svega oprati ali djelo kaze svoje.

 21. #21
  mi nista ne...
  Guest
  ..."permo". Mi smo vas pobili, potukli, poklali - vi ste kazali da je to bilo barem 700 000 - vjerojatno 1 milion!!
  To je OK... nemamo sta prati!

  Jedino sto NIJE tocno je da imamo ISTA protiv ZIDOVA!! NISTA - dapace. Narod su za UZOR, i u njih se ugledavamo! TOCKA!!

  Samo malo nauci i kako je bilo kod vas... slat cemo vam stvari koje ste satrli, srusili i ucutkali...

 22. #22
  antewe
  Guest
  Previše je to o Židovima ulažirano. Oni zapravo sakrivaju prave brojke o poginulima za vrijeme tzv. holokausta.

  Čitao sam jedan dobar članak na - http://forum.sijelo.com/viewtopic.php?t=399

  Bok

 23. #23
  bosic
  Guest
  a sto ce vam onda stalno ta tema Zidovska Zavjera vec par godina je ne skidate , kad su vam uzor zasto je stalno diskutirate da su najgori narod od straha sami sebe lazete. Tako ste i Srbima tepali dok su vam bili gazde.

 24. #24
  To ti FREDO...
  Guest
  ...nju odrzavas...bez veze...kao da to ITKO?? cita, osim tebe...(ili jos jednog), podmetnuli se kukavicje jaje tu na forum i meljete...za koga?? pogledaj replike...1-3 rijeci, u stilu..."××××× te blesavog", ili "××××× ti materina2...ili nista, samo tocke...

 25. #25
  Posramljeni SLAVEN
  Guest
  .................................................. .....................................TOCNO........ .................................................. ........................××××× TE BLENTAVOGA........................................ ...IDIOTE......................................... ...........OPET FREDO SINDROM.......................KOD TEBE.......................................ZAR SI TOLIKO PROLUPAO.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. ......THE END

Slične teme

 1. Hrvatskoj niti jedan glas
  By Euro 2012 in forum Politika
  Odgovora: 1
  Posljednji post: 18-04-2007, 14:20
 2. Odgovora: 0
  Posljednji post: 22-01-2007, 22:28
 3. Zašto niti jedan novi auto ne može doći na vrijeme??
  By Falcon in forum Talijani, Nijemci, Japanci, Francuzi... Koji je najbolji?
  Odgovora: 8
  Posljednji post: 27-06-2003, 19:58

Pravila postanja

 • Ne možeš stvarati nove teme
 • Ne možeš odgovarati na postove
 • Ne možeš slati privitke
 • Ne možeš mijenjati svoje postove
 •