Boš baci u koš!!!!!!!!!(za smeče , naravno!!!).![]()
Zanima me dali se isplati uzeti te sviječice i jel pomažu šta kod performansi,paljenja,brzine itd?? Hvala
Boš baci u koš!!!!!!!!!(za smeče , naravno!!!).![]()
Ne. Eventualno su biolje od običnih Bosch.
A koje onda da uzmem?Koje preporučujete?
Bosch super 4 je u tom segmentu top proizvod tvrtke koja je patentirala svjećicu prije stotinjak godina.
Ipak mi je malo puno dati 500-600kn ako mogu dobiti dobre sviječice,i to od boscha,koji je kvalitetna marka.
One dođu nekih 250kn,gledao sam ih u ri
Spitfire
Po meni uzmi NGK (the best).
Ali u biti napiši koji je uopće auto.
Bosch neke svoje proizvode radi u Indiji , i ti proizvodi su vrlo jeftini.Ako kupuješ Bosch obavezno pogledaj otkud su.
Dom-Dom, da li si ti na svojoj V6 mijenjao svjecice i ako jesi, da li stavio orig. ili NGK? Ja razmisljam o promjeni svjecica pa me zanima ima li to smisla na TS motoru?
Znam da nema dirkektno veze s temom, ali samo da velim svoje iskustvo sa Boschem.
Kupio sam njihove žarulje za Punta koji je poznat po tome da mu pregaraju žarulje. Uglavnom, zasad ih imam preko 6 mj. i nisu zgorile. A do tada sam promjenio valjda sve; od onih za 10 kn u Mercatoneu do Philipsovih za 100 kn. Ove koštaju nekih 90-ak kn i traaaaju...<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Ja imam boschovu fritezu i mogu vam reći da sam spržio pun ××××× pomfrita bez ikakvih problema!
Prije super bosnu nego bosch!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
Boš, u teoriji bi ti tribale (malo) poboljšat ubrzanje jer iskra sada ima i dodatna 3 puta da preskoči, ako je jedna dioda čađava. U njihovom prospektu piše da imaju i mogučnost samočišćenja, da smanjuju potrošnju goriva, itd... Laži ili istina, ne znan![]()
Alfa 147 , na svim TS i na V6 motorima se svječice mijenjaju na 100000 km , Alfa stavlja samo NGK svječice u svoje motore.Znači NGK je "original".
Thnx! Ma znam da se mijenjaju na 100 'iljada) ali priznajem, nisam znao da su u alfi NGK. Mislio sam da cu ovako, lihvarski gledano
) proci jeftinije i uzicati nesto vise snage. ××××!
)
)
Zar više alfa ne koristi GOLDEN LODGE ?
Te sam ja koristio (GOLDEN LODGE sa 4 el.) dok sam bio alfist! E to su bila vremena, sportske performanse i komfor u jednom!mmmmmmm) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
Ne koristi više. Ne znam zašto. Inače Golden Lodge su odlične svjećice. Nikad nećeš doći u situaciju d aih moraš čistiti makra su stalno zaljevanje uljem. To su ja mislim od Magneti Marelli .
Nemam pojma ko ih proizvodi al znam da su bile dobre!
Golden Lodge + selenia + aditiv za smanjenje potrošnje ulja + ina kartica = bankrot!) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
A gdje te dobre sviječice mogu nači u rijeci?
Golden Lodge nema za svaki auto. Ima ih svuda. Cjena 25 kn/kom.
Spitfire - Auto Šac. 50 EURA 4 KOM.
NGK- 25 kn/kom. Isto ih ima svuda.
Ako ti auto troši ulje iznad normale, ne uzimaj spitfire.
Split, INTCP.<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Nije nego je spit. Imam ih još doma.
Čuj, ne znam na kojem si ih placu kupil, ali svjećice se zovu Splitfire.
Ovo je site: :URL=http://www.splitfire.com/splitfire.htm:SpLitfire:/URL:<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Stvarno splitfire. Kako mi je promaklo to L. Uglavnom brzo su kreplae. Auto je počeo trokirati.![]()
![]()