ups,××××× mu brzinu i šefa koji tu dolazi,nisam ni skužio da je rasprava otišla na 2 strane![]()
bila je stari model,sad je sve sa novoga,da se toga naći![]()
"Negdje je Calibra Zender izjavio kako su Lancie, thema i dedra promašaji"
ma pametan je taj kalibričar...moja Thema iz '91 nema NIGDJE hrđe,a nek mi on nađe Vectru ili Kadu iz iste godine bez truleži![]()
osobno sam prema Opelima skroz ravnodušan,ali većina prijatelja i poznanika kažu da nisu oduševljeni.Uvijek ima iznimaka,ali kad mi čovjek koji ima Vectru B 1.6 16V kaže da nikad više neće kupiti Opela meni je dosta. ili dečko koji radi u Opelovom servisu kaže da je Calibra očaj i da isto tako nikad više...hm...
ups,××××× mu brzinu i šefa koji tu dolazi,nisam ni skužio da je rasprava otišla na 2 strane![]()
bila je stari model,sad je sve sa novoga,da se toga naći![]()
Dac, kaj ti promašaje auto industrije mjeriš po hrđi?
Da te podsjetim, Vectra je bila najprodavaniji auto srednje klase u Njemačkoj 96/97, a proizvodi se u svojoj 3. generaciji. A gdje je Thema? Odavno u ropotarnici povjesti. To je auto poput prve generacije Omege. Ne znam koji je gori iz današnjeg kuta gledanja.
Jedini gori auto od ... je ...! I ne bi ga nikag kupio. Ovo ljeto vidjeo sam mnogo... Pa kaj su ti ljudi ćoravi? Tako bacati lovu! A da je ružan, stvarno je!
Truljenje opela, vectri i omegi katastrofalno je naštetilo ugledu opela.
Thema je u svemu bila bolji auto od omege, istina da pripada povijest, ali MORAŠ NAUČITI CIJENITI POVIJEST da bi razumio budućnost i sadašnjost.
Sve su krame, jelda iz ropotarnice povijesti ? To je jako loša konstatacija.
Negdje sam našao kako je Thema bila druga u izboru auta godine, i to je nešto valjda![]()
Kid, ne filozoiraj. Opeli od '97 imaj jedanaestgodišnju garanciju na prohrđavanje i mani se više tema Opel i hrđa. Bilo pa prošlo.
A jedino kaj Lancia ima vrijedno spomena i hvale su Deltini rezultati u rallyu. A to je bilo dosta davno. Od onda nema poštenog i uspješnog modela Lancie. Kaj to govori o ugledu i kvaliteti dotične firme? Pusti emocije i vezanost za taj auto pa razmisli.
Deltni rezultati nisu samo "vrijedni spomena". Deltini rezultati su vrijedni divljenja. Na prste jedne ruke se mogu nabrojiti auti koji u sportu imaju vece rezultate. I nije samo Delta pobjedjivala u Rallyu. Zadnja pobjeda Delte je bila 1992. Lanica ima ukupno 74 pobjede u Rallyu, i iako vec 10 godina ne nastupa jos uvijek ima 30 pobjeda vise od Toyote koja je druga. Tu je 6 uzastopnih naslova prvaka Delte. To je rezlutat vrijedan divjljenja i poštovanja.
"There are some things in life that reach the "legend" status for various reasons. The Lancia Delta Integrale, more than any other car, has reached this legendary status "
Pa ni Toyota se već godinama ne natječe u WRC-u, pa to niš ne znači, da je nastavila, vjerojatno bi dostigla Lanciu...al koliko ima smisla nastaviti trošiti budžet ak ionako uglavnom pobjeđuješ i ostavio si traga u Rallyju? Ta lova je Toyoti sada mnogo potrebnija u F1...Vjerojatno se isto desilo i Lanciji...previše pobjeda...dosadilo je i bogu i vragu...)
)
Ljudi moji, Opel je drugi samo , i to SAMO zbog murjaka. Murjaci uzeli hrpu Opela i Fiata,zato su oni drugi i treci. I Focusa par, mislim.
Naša murja je upravo pokupovala brdo Focusa, što im nije loš potez, valjda bu sad i Ford skočio na ljestvici...)