to se zove inace los port mislim stvarno su se mogli pobrinut da igrica guta ''malo'' manje memorije jerbo ovo nije normalno....
Ve? sam sad na "rubu" sa preporu?enim... xDIzvorno postao toni89
"Velikodušnost bez premca"
to se zove inace los port mislim stvarno su se mogli pobrinut da igrica guta ''malo'' manje memorije jerbo ovo nije normalno....
Nije problem samo u video memoriji. Igra je došla s takozvanim memory leak bugom. Nakon cca pola sata igre, potroši svu radnu memoriju i po?inje kopat po page fileu.Izvorno postao W3DR4N
Ni zadnji patch to nije ispravio.
Ukratko, port je u najmanju ruku katastrofalan.
Ho?eš da ti odgovorim takti?no ili iskreno?Izvorno postao toni89
Uglavnom, na svojoj konfiguraciji bi je trebao pristojno igrati, što se ne bi moglo re?i za one koji nemaju quad procesore jer igra jednostavno nari?e za njima. Padovi frameratea znaju završiti na brojkama ispod dvocifrenih, zna?i kako bi se zadovoljilo GTA IV treba ili mrcina ili niš.
Alternativa je kupovina Xboxa 360 za nepunih 1700 kn i igranje igre bez razmisljanja o trosenju duple cifre na graficku karticu.
/ troll
Ne, alternativa je kupovina Radeona 4870 za postoje?i komp za taj iznos love Ma i 4850 može pro?...
Da ne bi još na kontroleru igrao...
A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210
tenk juIzvorno postao RypER
Prvo probaj, onda kritizirajIzvorno postao RypER
Probao davno CoD na PS2. Sucks. Koja je to ideja pomiješat osi na gljivama i onda još ne omogu?it promjenu? I kak bi ja gljivom, koja prenosi relativni pomak, trebao raditi neke apsolutne pomake mišem? To?no odre?ena pozicija miša na stolu je to?no odre?eni položaj nišana na monitoru. Stekoh dojam da nije isto na gljivama na kontroleru.
A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210
Sjeti me da jednom donesem X360 kontroler i COD4
Probao s 360 kontrolerom. Na kompu, da. Imam 360 kontroler. Bzvz.Izvorno postao ikisic
Miš+tipkovnica > all.
omfg, igrat fps s kontroleromIzvorno postao ikisic
Ma sve to ovisi o kontrolama. FPS na kontroleru - nije dobro. Nekakvi PESeki na tipkovnici - vjerojatno nije dobro. Vožnja na tipkovnici - nije dobro (?ast iznimkama, LFS to ima dosta dobro riješeno. Hmmm, stare arkade na kontroleru - prili?no dobro (Contra i te spike).
Sve ovisi o kontrolama, bit ?e da su u onom COD-u šta sam igrao to gadno zeznuli.
BTW, jel mogu u COD-u na kontroleru imat 5 tipki na dohvat prstiju, ne ra?unaju?i tipke za kretanje. Mislim, treba mi prone, run, reload, use, crouch... AK sam MP, onda i nekakav say i teamsay, možda si ho?u i oružje stavit na jedan prst... Skupi se toga... Jel ima kontroler uop?e toliko tipki?
Mozda sam malo skocio sa FPS-ovima unaprijed, no za sportske igre, simulacije i RPG-ove tipa Fable kontroler je puno bolji. Bar meni.
Mozda je vama stvar navike, no nakon godinu dana igranja gotovo iskljucivo na konzoli, muka mi je sjesti za PC i igrati se sa upravljackim elementima starim 20 godina, napravljenim za klikanje po suceljima i tipkanjem teksta.
Lijepo od tebe da si priznao greškuIzvorno postao ikisic
Ma kod konzole je ta jednostavnost najbolja, ali je nikad ne bih kupio jer je to *samo* za igre.
sorry Mr. Ozbiljni Korisnik Ra?unala
Under my umbrella-ella-ella-e-e-e
Sto bi ti drugo za 1600 kn? Gledao filmove, slusao glazbu? Incidentno i to mozesIzvorno postao El Coro
Glazbu slušam prek Youtubea, filmove gledam divxe. Konzole vrte divxe, jelda?
@ W3DR4N
Pa na kompu najviše surfam i radim. Na konzoli isto mogu surfat jelda? Ozbiljno pitam, ne znam... iako ne znam kak to izgleda ak nemam tipkovnicu
Mozes gledati divxe ili youtube, a na PS3 mozes i surfati.
GTA 4 možeš igrat i s kombinacijom kontroler + tipkovnica i miš. Debilno, ali radi.Izvorno postao W1k1n6
I moraš switchat stalno izme?u toga dvoje. Osim ako ti možeš raditi nešto više onom "tre?om rukom"
Generalno, najlogi?nija kombinacija je kontroler + miš.Izvorno postao El Coro
Mrzim kada Niko pri?a na lokalnom jeziku sa svojim uber-retardiranim naglaskom
Jbg, Amer mu je posudio glas. Još je dobro i ispalo.Izvorno postao Maloki