Prikazujem rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Koji softver ne radi u Visti?

  1. #1
    Moderator
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    91
    Rep Power
    2064
    Ajd neka svatko tko koristi Vistu kaže po neku igru ili softver koji mu ne radi, obzirom da je na Wikipediji napisano hrpa gluposti.

  2. #2
    Senior Member
    Datum registracije
    May 2008
    Lokacija
    Karlovac / Varaždin
    Postova
    636
    Rep Power
    0
    Ma glavno da se ima razloga za pljuvat po Visti.

    Meni je Vista daleko bolja od XP-a, to sigurno, baš mi je dobro sjela. Jedino mi je žao šta ne podržava Zone Alarm kada se SP1 instalira, no OK, to sam prebolio.

  3. #3
    Senior Member
    Datum registracije
    Dec 2006
    Lokacija
    Carantaine,ku?a sa mitraljezom,motam se kraj stepenica!
    Postova
    845
    Rep Power
    2044
    meni radi zone alarm...Ali imati njega zajedno sa uac-om=smrt živcima...
    http://www.testriffic.com/result/results.php
    Životni san mi je da postanem profi nogometaš!
    http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=79882

    LONG LIVE THE NAPREDAK,DOWN WITH ZAMP.
    FORZA NK ZAGREB!

  4. #4
    Senior Member
    Datum registracije
    Oct 2003
    Lokacija
    zapadna obala USA sa sedistem u Los Angeles-u
    Postova
    1.075
    Rep Power
    2459
    ok meni nije radilo (barem ne kako treba) :
    -TotalMedia (TV kartica)
    - skener (driveri)
    - ZA i NOD 32 (narafski)
    - sve starije igrice (ili su stekale ili nisu uopce radile)
    - Ulead Video (doduse starijea verzija)
    vjerojatno jes neke stvari ali se sad ne mogu sjetit jer sam maknuo Vistu ( i to jedva ) pred podosta vremena

  5. #5
    Senior Member
    Datum registracije
    Oct 2003
    Lokacija
    zapadna obala USA sa sedistem u Los Angeles-u
    Postova
    1.075
    Rep Power
    2459
    = Citat = Izvorno postao St. D.
    Ma glavno da se ima razloga za pljuvat po Visti.

    Meni je Vista daleko bolja od XP-a, to sigurno, baš mi je dobro sjela. Jedino mi je žao šta ne podržava Zone Alarm kada se SP1 instalira, no OK, to sam prebolio.
    nikako se ne mogu slozit s tobom ... probao sam sve verzije windowsa od (3.1 na gore ) nedavno sam imao i Vistu i XP64 sada imam XP32 SP3 i mogu rec da je Vista definitivno najvece smece jos od ME-a
    XP (pogotovo SP2 i 3) je superioran Visti u SVEMU (osim mozda u kozmetici) radi puno brze nema bezpotrebnih zavrzlama , sve radi , ne rusi se itd.....

  6. #6
    Senior Member
    Datum registracije
    May 2008
    Lokacija
    Karlovac / Varaždin
    Postova
    636
    Rep Power
    0
    = Citat = Izvorno postao Grga
    = Citat = Izvorno postao St. D.
    Ma glavno da se ima razloga za pljuvat po Visti.

    Meni je Vista daleko bolja od XP-a, to sigurno, baš mi je dobro sjela. Jedino mi je žao šta ne podržava Zone Alarm kada se SP1 instalira, no OK, to sam prebolio.
    nikako se ne mogu slozit s tobom ... probao sam sve verzije windowsa od (3.1 na gore ) nedavno sam imao i Vistu i XP64 sada imam XP32 SP3 i mogu rec da je Vista definitivno najvece smece jos od ME-a
    XP (pogotovo SP2 i 3) je superioran Visti u SVEMU (osim mozda u kozmetici) radi puno brze nema bezpotrebnih zavrzlama , sve radi , ne rusi se itd.....
    Hmmm... Sve je to istina što ti kažeš, slažem se s tobom. Ne kažem ja da je Vista bolja od XP-a, to sigurno još uvijek nije (a vjerojatno nikad ne?e ni biti). No moraš uzet u obzir da je možda ?ak 60% ugodnog rada na Visti uvjetovano snagom komponenata. Osobno, smatram da je 2 GB taman za rad u Ultimate verziji, ali da je daleko važnije imat stvarno brz i kvalitetan disk, jer sam primjetio da Vista stalno neki k ×××× po disku (?ak i kad je indexiranje isklju?eno). No možda je to samo u mom slu?aju. Nisam provjerio.
    I istina, živcira šta pola toga šta želiš napravit na Visti moraš dva puta potvrdit! To je lagano debilno, no OK.

    No kada se ?ovjek nau?i, teško je prije? na nešto drugo... Eto, nažalost, ja sam uspio prije? sa XP-a na Vistu, i sad mi se stvarno ne vra?a. Previše sam se nau?io, i to šta je nešto sporija od XP-a me ne zabrinjava toliko. Tako da mi nema smisla vra?ati se na XP.

  7. #7
    Senior Member
    Datum registracije
    Oct 2003
    Lokacija
    zapadna obala USA sa sedistem u Los Angeles-u
    Postova
    1.075
    Rep Power
    2459
    ma imam komp koji ima index 4.9 za vistu tako da nije problem u tome imam problem sa stabilnosti i brzinom koja nije uvjetovana kompom nego debilnom 'zastitom' korisnika (valjda od samih sebe ? )
    i naravno brzina rada sa programima koji jna visti ili ne rade ili rade sporije nego na XP-u
    ugl cekam win 7 do tada XP

  8. #8
    Senior Member
    Datum registracije
    Dec 2006
    Lokacija
    Carantaine,ku?a sa mitraljezom,motam se kraj stepenica!
    Postova
    845
    Rep Power
    2044
    = Citat = Izvorno postao Grga
    = Citat = Izvorno postao St. D.
    Ma glavno da se ima razloga za pljuvat po Visti.

    Meni je Vista daleko bolja od XP-a, to sigurno, baš mi je dobro sjela. Jedino mi je žao šta ne podržava Zone Alarm kada se SP1 instalira, no OK, to sam prebolio.
    nikako se ne mogu slozit s tobom ... probao sam sve verzije windowsa od (3.1 na gore ) nedavno sam imao i Vistu i XP64 sada imam XP32 SP3 i mogu rec da je Vista definitivno najvece smece jos od ME-a
    XP (pogotovo SP2 i 3) je superioran Visti u SVEMU (osim mozda u kozmetici) radi puno brze nema bezpotrebnih zavrzlama , sve radi , ne rusi se itd.....
    Tako loše argumentiran post nisam o?ekivao od tebe...
    http://www.testriffic.com/result/results.php
    Životni san mi je da postanem profi nogometaš!
    http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=79882

    LONG LIVE THE NAPREDAK,DOWN WITH ZAMP.
    FORZA NK ZAGREB!

  9. #9
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    2037
    = Citat = Izvorno postao Grga
    ma imam komp koji ima index 4.9 za vistu tako da nije problem u tome imam problem sa stabilnosti i brzinom koja nije uvjetovana kompom nego debilnom 'zastitom' korisnika (valjda od samih sebe ? )
    Možda je Vista ra?ena za Amere

    = Citat = Izvorno postao itf4n
    i ja sam bio na ve?ini sustava (3.11 probao, 95, 98, me, xp, vistu koristio) i imam potpuno suprotna iskustva, vista je daleko najdovršenija i user-friendly
    imam ju ve? nekih 5 mjeseci i svi program su radili barem jednako dobro kao na xpu
    jedina stvar koja mi se ne svi?a na visti je novi explorer za foldere, ali to je nevažna stvar
    Meni je u biti baš sjeo kad sam skužio da ima sve što i stari Explorer, samo je izgled druga?iji. ?ak imaš i totalno druga?iju verziju Folder Up funkcije.
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  10. #10
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    2037
    ?udan je, ali kad ga skop?aš jednom, ona fora sa strelicama za prethodni folder je odli?na. A i možeš još uvijek upisivat adresu direktno u adressbar, samo treba kliknut gore pa se može upisivat u nju.
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  11. #11
    Senior Member
    Datum registracije
    Apr 2006
    Lokacija
    Zabreg
    Postova
    893
    Rep Power
    2134
    @St.D

    Što se ti?e ovoga

    I istina, živcira šta pola toga šta želiš napravit na Visti moraš dva puta potvrdit! To je lagano debilno, no OK.
    Mislim da je to više stvar "ukusa" ako tako možemo re?i... Sje?am se da su se ljudi bunili da XP ima slab firewall da treba biti nešto što ?e se potvr?ivati (kao sad u Visti) i sad se to dobije i opet nitko nije sretan... Teško je udovoljiti...

    Vista nije sme?e ne slažem se s time ali nekako uspore?ivaju?i XP i Vistu navika je ostala na XP-u tj. nisam se nekako prilagodio stoga sam više sklon da ?esto bootam ra?e xp prije nego vistu...
    "Velikodušnost bez premca"

  12. #12
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    2037
    = Citat = Izvorno postao itf4n
    Ma je to sve, ali draži mi je onaj low-level pristup sa "Up one level" gumbi?em
    Imam osje?aj da ne znaš za onu opciju koju ja koristim, a kratki gugl je otkrio još dvije alternative:

    1 i 2 su na ovom linku, al se jedna pla?a

    http://techie-buzz.com/utilites/get-the ... lorer.html

    A tre?a je da jednostavno klikneš ime foldera, zna?i desno od strelice i to te vodi na folder up Štoviše, ne samo na folder up, nego i na bilo koji drugi folder koji je tamo napisan. Npr. ti si zakopan u sedmom folderu a klikom na ime bez problema do?eš do bilo kojeg od drugih 6 foldera iznad...
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  13. #13
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    2037
    I ta mi je najbolja, nudi ?ak i više od XP-a. Al ti bi htio onu tipku ljepšu iz XP-a, ha?
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •