Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Tema: konfiguracija za oko 5.5k kuna

  1. #1
    Junior Member
    Datum registracije
    Dec 2007
    Postova
    12
    Rep Power
    0

    konfiguracija za oko 5.5k kuna

    evo kupio sam vidi pa sam vidio (podudarnost rijeci ) da se moze obratiti na ovaj forum ukoliko vas nesto tisti pati i sekira a da nije ljubavne naravi

    trebao bih sklopiti neku konfiguraciju bez monitora za nesto oko 5.5k kuna.
    ajmo rec da ce se koristiti za raubanje na igrama...

    e sad u obzir bi dosao intel procesor, citao sam da je i geefosica 8800gt 512mb nesto, chieftecovo napajanje...

    uglavnom sklopili su mi konfiguraciju koja bi ovako izgledala...
    MBO ABIT, s. 775, IX38 Quad GT, iX38, BUS 1600 MHz, eSATA, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, 1Gbps, Fire Wire, DDR 2, ATX 2 1.387,00

    Intel® Core(TM) 2 Duo E6550 2x2.33 GHz, 4MB LGA775, BUS 1333MHz, Conroe, BOX 1.148,00

    RAM, 1 Gb, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGMAX 195,00 x2

    HDD SEAGATE Barracuda 250 GB, serial ATA-II 7200.10, 7.200 o/min., 16 MB cache (ST3250410AS) 477,00
    (ili HDD SEAGATE Barracuda 250 GB, serial ATA II 7200.10, 7.200 o/min., 8 MB cache (ST3250310AS) 463,00 )

    Napajanje 450 W ATX 2, CHIEFTEC, GPS-450AA-101A 346,00

    DVD pisac, DVD±RW & DVD±R & DVD-Ram, LG H55, 20x, 8x dual layer 8,5 GB, bulk, crni 219,00

    VGA PCI-E CLUB 3D, GeForce 8800 GT, 512 MB, tv-out, Dual DVI 1.584,00

    Midi Tower, SPIRE Swirl SP-7062B, ATX 2, crno, bez napajanja 256,00
    pa bih vas molio ako biste mogli dati kakav komentar uz navedeno ili mozda posavjetovali sto bih mogao izbaciti iz iste konfiguracije i staviti nesto sto bi joj dalo nesto i vise moci... a da je u tom rangu oko 5.500 kuna.
    hvala na odgovorima

  2. #2
    Senior Member
    Datum registracije
    Dec 2006
    Lokacija
    Carantaine,ku?a sa mitraljezom,motam se kraj stepenica!
    Postova
    845
    Rep Power
    1676
    450 w mi se malo ?ini k'o da ?e se teturat,paipak probaj koje od 500w napajanje ako može.

    Probaj ovo:
    http://www.hgspot.ba/product.php?produc ... 303&page=1
    http://www.testriffic.com/result/results.php
    Životni san mi je da postanem profi nogometaš!
    http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=79882

    LONG LIVE THE NAPREDAK,DOWN WITH ZAMP.
    FORZA NK ZAGREB!

  3. #3
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1669
    Po meni je napajanje OK, jedino mi je malo bezveze izbor X38 mati?ne. I P35 bi stvar trebao obaviti ?isto dobro...
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  4. #4
    Junior Member
    Datum registracije
    Dec 2007
    Lokacija
    Karlovac
    Postova
    10
    Rep Power
    0
    prvo pozz svima! evo još jednog novog ?lana ...


    CPU:Intel Core 2 Duo E6750 - 1282 kn
    MBO:P35-DS4 - 1065 kn
    RAM:kingmax 800mhz pc6400 - 278 kn (2 komada)
    HDD:hitachi 320gb - 526 kn
    VGA:hd 3870 - 1505 kn (8800gt je sasvim uredu tj.super,ali ja sam ati fan ,a i imam hd3870 u svom kompu i mogu ti rec da je odlicna,vrti CoD4 i Crysis na max rez. bez pol frke
    DVD-RW:dvd rw pioneer - 235 kn
    PSU: ?iftek 550W - 500 kn
    CAS:mid tower mambo - 335 kn

    sve zajedno 5726 kn..
    sve iz VE-MILA,

    ovo je naravno samo moj prijedlog...
    a ako oces bash do 5500 kn onda uzmi ?iftek 450w i e6550...
    intel E6850; asus P5E x38; antec tp-trio 550W;
    3gb dd 800mhz kingmax; WD 500gb; Powercolor ati radeon HD3870, 512mb; dvd-rw asus; lcd widescreen philips 19"

  5. #5
    Senior Member
    Datum registracije
    Dec 2006
    Lokacija
    Carantaine,ku?a sa mitraljezom,motam se kraj stepenica!
    Postova
    845
    Rep Power
    1676
    Sve mi se ?ini ok,makar bi i ja vjerojatno uzeo 3870 jer podržava dx10.1!
    http://www.testriffic.com/result/results.php
    Životni san mi je da postanem profi nogometaš!
    http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=79882

    LONG LIVE THE NAPREDAK,DOWN WITH ZAMP.
    FORZA NK ZAGREB!

  6. #6
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1669
    Ma pitanje je koliko ?e taj DX10.x biti popularan... Ipak 3870 je sasvim solidan izbor, ?ak i bez DX10.1. Sve ovisi koliko imaš love, i koliko ti treba
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  7. #7
    Junior Member
    Datum registracije
    Dec 2007
    Lokacija
    Karlovac
    Postova
    10
    Rep Power
    0
    3870 je super tiha,a pre odlicna...
    ja onak upalim cod4,idem u settings,i reko,ajd idem ja stavit na 1680 x 1050,pre odlicno, pre realno, pre ××××no.....

    svaka ?ast atiju na ovom proizvodu...jeftino, a odlicno
    intel E6850; asus P5E x38; antec tp-trio 550W;
    3gb dd 800mhz kingmax; WD 500gb; Powercolor ati radeon HD3870, 512mb; dvd-rw asus; lcd widescreen philips 19"

  8. #8
    Senior Member
    Datum registracije
    Dec 2006
    Lokacija
    Carantaine,ku?a sa mitraljezom,motam se kraj stepenica!
    Postova
    845
    Rep Power
    1676
    Heheh,još jedan riješen problem!
    http://www.testriffic.com/result/results.php
    Životni san mi je da postanem profi nogometaš!
    http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=79882

    LONG LIVE THE NAPREDAK,DOWN WITH ZAMP.
    FORZA NK ZAGREB!

  9. #9
    Senior Member
    Datum registracije
    Sep 2007
    Lokacija
    Zabok
    Postova
    302
    Rep Power
    1531
    = Citat = Izvorno postao X-Marcus-X
    3870 je super tiha,a pre odlicna...
    ja onak upalim cod4,idem u settings,i reko,ajd idem ja stavit na 1680 x 1050,pre odlicno, pre realno, pre ××××no.....

    svaka ?ast atiju na ovom proizvodu...jeftino, a odlicno
    eventualna negativnost je grijanje...i kod powercolorke se ne dobije nastavak onaj 8 pinski je ja mislim...

    Imam pitanje za tebe?Zašto si uzeo 3 gige rama?Jer sad ti nema dual channel moda.

  10. #10
    Senior Member
    Datum registracije
    Oct 2003
    Lokacija
    zapadna obala USA sa sedistem u Los Angeles-u
    Postova
    1.075
    Rep Power
    2090
    jer ih XP prepoznaje samo 3

  11. #11
    Senior Member
    Datum registracije
    Sep 2007
    Lokacija
    Zabok
    Postova
    302
    Rep Power
    1531
    = Citat = Izvorno postao Grga
    jer ih XP prepoznaje samo 3
    pa pogle mu sig..3gige...

  12. #12
    Junior Member
    Datum registracije
    Dec 2007
    Lokacija
    Karlovac
    Postova
    10
    Rep Power
    0
    ne kuzim pitanje, kaj je tu cudno sa 3 gige rama?

    pa uzeo bi 4,ali xp ih prepoznaje samo 3,25 ili 3,5 nisam siguran....
    intel E6850; asus P5E x38; antec tp-trio 550W;
    3gb dd 800mhz kingmax; WD 500gb; Powercolor ati radeon HD3870, 512mb; dvd-rw asus; lcd widescreen philips 19"

  13. #13
    Senior Member
    Datum registracije
    Oct 2003
    Lokacija
    zapadna obala USA sa sedistem u Los Angeles-u
    Postova
    1.075
    Rep Power
    2090
    Krivo si me skuzio... uzeo je 3 GB rama jer zeli XP koji i ovako ne prepoznaje 4GB

  14. #14
    Moderator
    Datum registracije
    May 2007
    Lokacija
    Istočno Zagrebačko Vrijeme
    Postova
    1.277
    Rep Power
    1669
    = Citat = Izvorno postao Netko
    Heheh,još jedan riješen problem!
    Jelda Bit ?e uskoro na VidiLabu nešto i o tome
    A64X2 4000+ : GAMA69G-S3H : 2 GB Patriot 800 : 'cuda 250 GB : WD 1 TB : BenQ DW 1640 : Winfast DTV2000H : MSi 400 W : Chicony KB9885 : MSI GS-501 : Philips 200WS : Logitech X-210

  15. #15
    Junior Member
    Datum registracije
    Dec 2007
    Lokacija
    Karlovac
    Postova
    10
    Rep Power
    0
    = Citat = Izvorno postao Grga
    Krivo si me skuzio... uzeo je 3 GB rama jer zeli XP koji i ovako ne prepoznaje 4GB
    tako je...
    intel E6850; asus P5E x38; antec tp-trio 550W;
    3gb dd 800mhz kingmax; WD 500gb; Powercolor ati radeon HD3870, 512mb; dvd-rw asus; lcd widescreen philips 19"

  16. #16
    Senior Member
    Datum registracije
    Sep 2007
    Lokacija
    Zabok
    Postova
    302
    Rep Power
    1531
    = Citat = Izvorno postao X-Marcus-X
    ne kuzim pitanje, kaj je tu cudno sa 3 gige rama?

    pa uzeo bi 4,ali xp ih prepoznaje samo 3,25 ili 3,5 nisam siguran....
    Ne prikazuje 4 gige ali ako ih imaš ih iskoristi ako treba..

  17. #17
    Junior Member
    Datum registracije
    Dec 2007
    Lokacija
    Karlovac
    Postova
    10
    Rep Power
    0
    [quote=amd freak]
    = Citat = Izvorno postao "X-Marcus-X":3dnfhdwo
    ne kuzim pitanje, kaj je tu cudno sa 3 gige rama?

    pa uzeo bi 4,ali xp ih prepoznaje samo 3,25 ili 3,5 nisam siguran....
    Ne prikazuje 4 gige ali ako ih imaš ih iskoristi ako treba.. [/quote:3dnfhdwo]

    he, ali nemam, imam 3 puta po 1gb...
    bash me zanima kakav ?e bit ovaj windows " 7 " , nadam se super, i puno bolji i brži od viste, pa ?u onda metnut i 8 giga rama ak bude moglo i ak cijene ramova ostanu ovakve kakve su sad...

    al ovo je ve? off topic....
    intel E6850; asus P5E x38; antec tp-trio 550W;
    3gb dd 800mhz kingmax; WD 500gb; Powercolor ati radeon HD3870, 512mb; dvd-rw asus; lcd widescreen philips 19"

  18. #18
    Senior Member
    Datum registracije
    Dec 2006
    Lokacija
    Carantaine,ku?a sa mitraljezom,motam se kraj stepenica!
    Postova
    845
    Rep Power
    1676
    Ne kužim kako ljudi jednostavno ne kuže da nema razlike izme?u ovoga dvo jega:
    Kompletniji program-ve?i zahtjevi
    Više kila-ve?a protusila od gravitacije!
    http://www.testriffic.com/result/results.php
    Životni san mi je da postanem profi nogometaš!
    http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=79882

    LONG LIVE THE NAPREDAK,DOWN WITH ZAMP.
    FORZA NK ZAGREB!

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove
  •