ima da pjeva sonet na skladbu"program tog tvog komputera" sa 3 zenska prateca vokala + gostujuci vokal Ivica Serfezi, po kojem je i Obodin nazvao jedan od svojim frizidera, model: serfezi
Mora napisati i izrecitirati sonet o tržištu procesora (i staviti ga na idu?i Vidi CD)
Sam, ili uz pomo? back vokala, izvesti skladbu "Program tvog kompjutera" (i staviti na idu?i Vidi CD)
Jednostavno se pobrinuti da na sljede?em Vidi CD-u bude i sav softver koji nismo stavili uz svibanjski broj
Nije na Vidi CD-u
Kakav propust! Testiramo softver, a ne stavimo ga na CD!
To ne smije pro?i nekažnjeno, a administracija VidiLaba jedva je do?ekala da se osveti svom šefu i tiraninu!
Kakvu sudbinu je zaslužio urednik?
ima da pjeva sonet na skladbu"program tog tvog komputera" sa 3 zenska prateca vokala + gostujuci vokal Ivica Serfezi, po kojem je i Obodin nazvao jedan od svojim frizidera, model: serfezi
SMRT FAŠIZMU!
Narod i onako nezna kaj bi sa slobodom.
Ovo je genijalno
"Velikodušnost bez premca"
Izvorno postao bespa
Potpuno se slažem sa tobom!
btw. da ste uveli DVD nebi nastao ovakav problem jer bi sve stalo na jedan medij
de to je sve glupo, bug je stoput bolje, cak je i haker imo bolje fore od toga
Ahahahaha! Ovo je zakon! Glasam za sonet!
Fenomenalno, bas ste pokazali ljudskost i izvukli ste se na genijalan i originalan nacin!
Do not push the button!
Daj molim te ako me ikad ista nerviralo - to je Bugovska bahatost.Izvorno postao komsho
Vidi je ovim pokazao da ga rade normalni ljudi koji su spremni na kritike i napredak... Napravis glupost, ispricas se ljudima koji su 32 kune platili glupost i zivot ide dalje! a jos se i nasmijes. 5+!
Do not push the button!
Ne-vje-ru-jem!
super fora
-
a ti bugovac ,..,samo jedno pitanje.,.,kako uop?e možeš ?itat bug pored one hrpe reklama,(preko 40% stranica u bugu su reklame!!!!)
1.Što je kinematika?
2.Nabroji osnovne (i izvedene) kinemati?ke veli?ine.
3.Brzinu tijela: a) od 10 km/h izrazi u m/s, b) od 2 m/s u km/h.
4.Rije?ima izrazi ?emu je jednaka srednja brzina tijela.
jel komšijo nek onda bugovci otpjevaju sonet u tržištu meda na našim livadama i neka im gostujuci vokal bude Ivica Serfezi. Naravno onaj isti po kojem je i Obodin nazvao jedan od svojim frizidera, model: serfezide to je sve glupo, bug je stoput bolje, cak je i haker imo bolje fore od toga
Tako je, ma yebo to .. glorija rulzIzvorno postao komsho
Da tu se slažem s tobom... to uvijek se vidi kod njih...Izvorno postao marutti
Primjerice Vidi se usudio otvoriti forum da ljudi kažu javno što misle o VIDIJU ostalim stvarima a nitko im nije govorio previše da je obavezno otvoriti forum... a Bug razni ljudi mole otvaranja i ništa...
Ako je netko od glavnih urednika Buga ovdje ne kažem da je Bug loš nego mu "nešto" nedostaje... no ipak DVD izdanja su im neka prednost...
Kako stoji anketa, ?ini se da ?emo idu?i mjesec dobiti 'hit singl' na VIDI cd-u
Svi jedva ?ekamo!!Izvorno postao ONeill
predlažem video, da bude potpun ugo?aj...
I, ako smijem pitat... Zašto ste jedini PC ?asopis sa CD izdanjem? ...Enter ne ra?unam
Hirošima i Nagasaki '45,
?ernobil '86,
Windows 98!!!
a gdje je kazni urednika?
Hirošima i Nagasaki '45,
?ernobil '86,
Windows 98!!!
U novom VIDI pise da bi trebalo biti na http://www.vidilab.com/downloads no tamo nema nista ili sam ja promasio nesto ?
Izvorno postao ONeill
Izgleda da stranica još nije postavljena
Radi se na tome i za nekoliko dana možete o?ekivati sve na doti?noj adresi .... u redakciji je bila gužva, a nismo vam htjeli staviti nešto "polovi?no", želimo napraviti nešto .... za pamcenje
Ajd ajd, samo vi radite. Nije lako stvoriti remek-djelo
Baš me zanima kako ?e to izgledati! I kako ?e to zvu?ati!
I meneIzvorno postao YarisBlue
ne kužim zar je teško napraviti listu programa i linkove za download trail programa s službenih stranica. hm to za pamcenje, mislite li na "site" staviti AJAX, Lightbox, css, xhtml ?Izvorno postao Sabbathian
mislim da se ne radi o stranici za pam?enje... nego "kaznite urednika" za pam?enje... ljudi se ipak nemaju priliku svaki dan tako iživljavati na šefu pa ovo stvarno treba bit za pam?enje...Izvorno postao Pos3idon
Hirošima i Nagasaki '45,
?ernobil '86,
Windows 98!!!