-
Najbolja grafi?ka!
Napišite mi koja je najbolja grafi?ka kartica koja je na tržištu ili koja ?e možda tek do?i na tržište, a da ima AGP su?elje! naime ne da mi se kupovat novu mati?nu (+procesor) da bi si mogao kupit grafi?ku PCI-E! ili bi možda to bilo najbolje!? Ne znam vi mi recite! i po mogu?nosti da je ATI, no može i on druga opcija.
BTW trenutno imam mati?nu Asus P4PE-X/TE i procesor Pentium4 2.4 GHz.
-
Najbolja grafi?ka!
-
Najbolja grafi?ka!
:)) a svaka ti ?ast. upiso sam u tražilicu i zbilja je dobra. i ima dosta dodataka. samo mislim kolko košta takva grafi?ka?? ja sam mislio na nešto ne preko 1.500,00 KN! :(
-
Najbolja grafi?ka!
fala ti. do 1500 kuna imaš Leadtek 6600GT AGP
-
Najbolja grafi?ka!
e to je ono otprilike po cjeni šta sam tražio. ali još uvjek nemam pojma po ?emu je ta bolja od GAINWARD 6600 GT? ili ATI Radeon 9600 XT? ATI Radeon X800 Pro LR? to sam sve našo na hgspot.hr! i sve imaju sli?ne ili iste specifikacije, šta da uzmem neku koja mi je najljepša ili...? :))
-
Najbolja grafi?ka!
ja sam mislio da gainward još nije izdo AGP ali ako je, odmah zgrabi.
-
Najbolja grafi?ka!
a zašto ne neku ATI Radeon 9600? šta je ta GeForce 6600GT tak dobra ili? i koji je na kraju najbolji od tih proizvo?a?a koji nude tu 6600GT ima ih... gainward, leadtek, asus, XFX, eVGA, PNY Verto, AOpen, BFG, GigaByte, MSI, itd... mislim ima ih hrpetina i za nekog ko nije toliko upoznat (ko ja) izgubi se. nije da kupujem grafi?ku pa gledam svaku kunu ve? želim imati grafi?ku koja ?e mi omogu?iti glatko igranje u rezoluciji 1280x1024!
BTW na ovoj stranici sam našao tu hrpetinu grafi?kih:
[url="http://www.pricegrabber.com/search_attrib.php?page_id=5&form_keyword=6600+GT+&rd=1"]http://www.pricegrabber.com/search_attr ... 0+GT+&rd=1[/url]
pa sad budi ti pametan!
-
Najbolja grafi?ka!
9600 je starija arhitektura sa nižim radnim taktom a 6600GT JE NOVA, DIRECT X 9.0C I PODRŽAVA PIXEL SHADER 3.0. Od Gainwarda uzmi.
-
prošlo je dosta vremena...
tak da su se stvari malo promjenile...
x850 PE ATI sad je to najja?en an AGP-u
-
[quote=Didovzub]prošlo je dosta vremena...
tak da su se stvari malo promjenile...
x850 PE ATI sad je to najja?en an AGP-u[/quote]
Preduhitrio si me :wink:
-
-
Najbolja grafi?ka!
-
pa ubiti mislim da sad i je najja?a.,.,,.ima nove tehnoogije 16 cjevovoda..,.,.
ma ja?a je sigurno !! :wink:
-
govorimo o AGP su?elju,...pa jel postoje atijeve 1800 i 1900 na AGPU.-?
-
Mislim da ne... makar to bi bilo dobro jer puno ljudi ima AGP
-
Jeli je ati opet odgodio radeonke!
-
-
A jesi li ?uo da li ih je ispustio,trebao je ovaj ovaj ponedjeljak i utorak!
-
U zadnje vrijeme nisam pratio hmmm zanimljivo, može neki info? (linki? =))
-
Nema na ebay-u,zna?i nema u prodaji!
Probaj ne ebayu na?i najjeftiniju Vistu!
-
Benchmarki pokazuju da nemre pobijedit gtx a more pobijedit gts!
-
Ima puno linkova potraži preko googlea!
-
IMO u startu moraju krenut s nižom cijenom od nV jer im je to jedini adut (u slu?aju da su stvarno slabije od konkurencije).
?ekam recenziju u vidiju... :)
-
Sumnjam da ?eju nove radeonke još biti u ovom broju!
-
jep. ali htio sam re?i da dok ne vidim recenziju u nekom doma?em ?asopisu, ne?u komentirati performanse :)