DALI ITKO OD VAS ZNA NENU IZ HRELJINA MOLIM VAS LJUDI VAZNO MI JE
Printable View
DALI ITKO OD VAS ZNA NENU IZ HRELJINA MOLIM VAS LJUDI VAZNO MI JE
LUDILO
JA TE ČEKAM! :smile08:
kite gdi si ja sam tu ? :smile20: :smile20:
MACO SAMO SE TEBE ČEKA ZA SUDAR PRSA U PRSA! :))
da ali ja sam stigla kaj će biti udar prsa u prsa ja misla udar na udar nečeg drugog!!! :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: udar utičnice i kabla!!!! :smile20: :smile20: :smile20:
KREČEMO OD SISA NA DOLJE!KOJI BROJ GRUDNJAKA IMAŠ??? ;)
trojka -četvorka?no gdi radiš da te ja posjetim valja ti nema šefa???!!! :smile20:
DALEKO U SESVETAMA,LUDILO AL BI SE SAD JA IGRO S TVOJIM LOPTICAMA!!! :smile07:
a ti neznaš kaj bi ja sve radila tvom kitu,ti nisi niti svjestan posljedica kada ti ja dođem samo kaj su mi sesvete daleko...............daj ti probaj sebe meni opisat.PLIS!!! :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
VISOK,BLESAV I ×××׎LJIV S ALATOM 18-19CM!!!A TI SI VIŠA,NIŽA,MRŠAVA ILI ZAOBLJENA!
imam plavu dugu kosu,plave oči,lijepa u licu,debela nisam nemam sala ali nisam niti kost i koža imam dost velike obline na koje se svi pale,visoka sam 1.65 i obožavam nositi minijaturne minice :smile20: :smile20: :smile20: daj se još malo opiši plis!!
ONA JE BOMBA SAMO FALI MOJ DETONATOR U NJOJ PA DA SE PRASKAMO!!!185 DEVEDESET KILA SOLIDAN,NEZNAM DALJE! :smile12:
I AKO DOĐE DO SUSRETA MORAŠ IMATI NAJKRAČU MINICU LUD SAM KAD SE MALO GUZA VIDI!!!
nisi niti ti za odbacit samo kad ja mrzim da mi se dečko previše ulizuje i ta ××××××!!!gdje inače živiš? :smile20: :smile20:
JA SE NEZNAM ULIZIVATI JA SAM DIREKTAN JA BI TE PIPKAL STALNO,NEBI IMALA MIRA.GRADEC.
to mi se sviđa,takve dečke volim direktne i odma u facu takva sam i ja...baš bi voljela da mi praviš društvo.hm,kaj bi svašta radilisamo dok se sjetim ...dali si bio za petrovo na presseki.? :smile20: :smile20:
NE,FEŠTALI SMO U KLETI U HRUŠKOVICI.JEL SI KAD OBUKLA MINICU BEZ GAČICA??? :smile10:
još pitaš pa normalno da jesam.... :smile20: :smile20: ali samo u najposebnijim prilikama???zak pitaš! :smile20: :smile20:
PA TI SI ZMAJ OD ŽENE TREBA TE SAMO ZAJAŠITI I JEBATI DA VRIŠTIŠ!!!JEL SE SEXAŠ NA PRVOM SUSRETU ILI TE TREBA NAPITI PRIJE!!! :smile15:
ha meni svejedno ali uz koju litru crnjaku nebi škodilo kaj ne......... :smile20: živiš sam ili sa starcima.. :smile20:
SAM SAM JEDINO U AUTU,A DA CRNJAK DIŽE RASPOLOŽENJE KAJ U SEXU NAJVIŠE VOLIŠ? :smile07:
KITČE TI SI IZ GRADECA??? ONDA TE SIGURNO POZNAM, SAMO RECI KAK SE ZOVEŠ ILI PREZIVAŠ I ZIHER TE ZNAM!!!
u sexu.hm....nema toga kaj ja ne volim u sexu a ti? :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
DA ALI NEŠTO TE SIGURNO PALI POSEBNO!! :smile17: