to doctore, bravo..za××××te sugavi golf na ovom forumu :o
Printable View
to doctore, bravo..za××××te sugavi golf na ovom forumu :o
VR6!!!!
Pa odakle ti hrabrosti ili bolje reći ludosti da uopće u istoj rečenici spominješ VW W12 i jednu legendu kakva je Ferrari?!?
Pa zar ti zaista misliš da je tih nekoliko rekorda, tih par stotinki dostatno ugleda i tradicije Ferrarija?
Stari moj, ovo ti uistinu nije trebalo!!!
INTCP , molim te reci nesto vise o toj Alfi iz sezdesetih, nisam siguran da sam ikad cuo nesto o tome :smile11:
Pa tradicija, vi kazete VW ne zna, oni zanju napraviti super auto. Nisam rekao da je legenda kao ferrari, al da ce se VW12 i pheaton prodavati, to cete i sami vidjeti. A neko rece o rusenju ugleda, Lancia Delta Integrale se dosta pokazala, da e bilo ko tesko srusiti njen ugled...
Kakva je ovo Lancia, kažu da je to Gamma coupe:
[IMG]http://www.pcug.org.au/~mstreet/cars/autoitalia/ai2001/gammacoupe.jpg[/IMG]
mrak!
Nisam siguran da je to Lancia, vise mi lici na nekog maseratija. Sta god bilo, nesvidja mi se dizajn.
vr6, imas pravo, nema SDI 50 ks, nego cak 68 KS! Zamisli ti ovo, Golf 1 iz 1980-te je imao 1.6 motor dizel sa 55 ks, a danas 22 godine kasnije Golf 4 ima 1.9 dizel sa 68 KS. Znači snaga po litri obujma se nije promjenila u zadnjih 22 godine. Stvarno veliki napredak za VW da je uspio zadrzat tu silnu snagu motora. Ne znam koja ×××××× ce mislit da Phateon ima veci ugled od S klase. Phateon je malo poveci Passat. Ne vjerujem da ce neko ko ima para za S klasu uopce razmisljat o VW. To su ipak naroda kola. Jel netko zna kad je zadnji puta VW pobjedio na nekoj sluzbenoj utrci???
za doktora. budalo golf 1 iz 1980. nije imao 1.6 nego 1.5 dizel. a taj legendarni 1.6 dizel su napravili stručnjaci iz mercedesa.
Idete mi na ××××× sa tim nadmudrivanjima koji je auto bolji. A ja cu vam reci dragi moji da niti jedan auto niti jednog proizvođača na svijetu ne vrijedi tu lovu.
ne postoji najbolji auto na svijetu. Sve je stvar ukusa ×××××× jedne primitivne.
Za budalu!!!
Evo fino tebe direktno iz neke balkanske krčme pa nas sve častiš paljbom uvreda. Stvarno si fin dečko, nema šta!!!
Ti mi VR6 stvarni nisi jasan!
Pa jel ti uopće imaš vozačku, jesi kad vozio u životu??? :smile11:
Pa tko će prije uočiti VW od Genschera?
A što se VW-a inače tiče, žalosna je to priča. A i na pravom su putu da zajebu i Audi, da i njemu sjebu kakav takav renome. A6 je pljunuta slika i prilika Passata, a i novi A4 je malo zbijenija šestica. Svi se ti auti gube u monotoniji i konfekciji VW-a!!!
Gdje ti vidis slicnost Passata I Audija?? Motor i to mozda, ali izgled, nevjerujem bas. A ovo za VW, ja ti kazem vidjet ces. Imam vozacku, vozam skoro svaki dan. Po neku nedjelju preskocim da nevozam. A ti za SDI-a, ta mu je snaga da bi bio jeftiniji, sto nisi naveo Golfa 1.9 TDI sa 150 Ks??
VR6, pogledaj prednju stranu Passata i A6. Ako ti tu ne vidiš sličnosti, da ne kažem identičnosti onda ti ja ne mogu pomoći.
Inače, vidim da si malo mlađi dečko pa se javi kad nabereš koju tisuću kilometara vozačkog iskustva i promijeniš barem 5,6 auta pa da možeš barem malo relnije donositi sudove.
Nije sve što pročitaš u časopisima onakvo kakvim ti se čini!!!
Druga je stvar turbo dizel. To je ionako kopija Fiatovog TDI. Passat i Audi A6 imaju isto podvozje, potpuno iste motore i mnogo mnogo istih dijelova. Bočna linija im je identična, a s naprijed mnogi ne vide razliku. Od iza je teško reći koji je ružniji, meni osobno Audi.
Auti su lijepi, vama su ruzni samo. Bas mi jedna cura nedavno rece, vidjela je novog passata, i odusevila se, najljepsi auto poslje peugeota 206. Nisam ja to rekao, nego ona, i to sasvim slicajno, nisam ja ni pitao nista. Slicnost je mozda minimalna, da se i neprimjeti. A ja sam promjenio vec par auta. 3 tacnije, imat cu i 4 na kraju godine kad uzmem BMW neki. A sto ti pricas nesto o talijanima Dr. Stra... kad vozas skodu. Mozes prodati feliciju pa si uzeti Alfu 33 koju toliko hvalite?? A Calibra, sta ti imas??
Znaš kako se kaže, možeš bit biker, a ne moraš imati motor, isto tako možeš voziti Škodu, a sanjati Alfu... Stari moj imam 23 godine, zaposlio sam se prije par mjeseci, sad kod sebe imam love za kupit 33-ojku najstarije godište, zašto? kad mi nije hića? Rađe ću štedit još godinu dana i uzet 145-icu staru 3-4 god. i vozit noviji i pouzdaniji auto...
samo sam vam htio reci za alfu 145(vidio sam da neko pita o 145),meni je cura ima i to onu 1.7 16V,da mi se jako sviđa s tim motorom,dosta je zivahna,ljpo drzi cestu,sve u svemu nije losa,samo zasto ih ima tako malo s tim motorom,ful su rijetke,sta je mozda to neki neuspjeli motor??
motor je odlican.dokazan u 33. nego to je bio top model, a svi znamo da se oni rade u maloj seriji.cini mi se da ih ni nas uvoznik nije uvozio (samo 1.3 i 1.6 IE),nego su to polovni uvezeni.
he he,ma ×××××ti da nema ovog VR6 ovaj forum bi bio ××××× ...hehe...ti si legenda VR6...da nema tebe niko nebi pricao uopce ovdje...usput, ja nisam 100% siguran ali mislim da se je prodavala 145ica sa 1.7 16v motorom, barem u pocetku , onda 1996 kad je zadarkomerc postao zastupnik, mislim da onda vise nije imao taj model, samo 1.4 (u italiji se zvao 1.3) takav sam ja imao, i 1.6 i naravno 2.0
da ta alfa 145 sa motorom 1.7 je kupljena vani,i to ti je među prvima koja je izasla,pa su i imale taj motor,kakav si ti alfist kad to neznas,a jos mi ne vjerujes,ako treba mogu ti je i pokazati, a ko treba i provozati,nije problem
Za VR6
Nakon tri godine što sam vozio Vectru
GT trenutno vozim Calibru 16V. Bez obzira na loše mišljenje o Opelu bio sam zadovoljan s oba auta, a s Calibrom posebno. Malo ko je brži na cesti!!!
Inače vrijeme mi je da se maknem malo od Opela, da isprobam nešto novo. Kako stvari stoje na ljeto, najkasnije jesen prelazim na Alfu.
Dr. Strangelove,
čini mi se da je VR6 neki balavac koji je provozao par stotina kilometara i sad nas sve tu ×××× sa stvarima koje čita po Auto blicu, Auto klubu i ko zna gdje još.
Cuj balavac... Kako ti onda mozes svasta pricati o Alfi kad je nemas?? Ja negovorim ni da nije kvalitetna alfa ni da jeste, ali Golfa imam pa znam kakav je, isto tako i za dizajn mogu govoriti, ali ostalo ne bas... Danas sam bas vidio Alfu 33, parkiranu, nista posebno, imala je drveni volan koliko sam vidio. Blatobrani uski i tako to... Ima li ko od Vas alfista problema kad naleti na vecu rupu, ili kad je auto pun da mu zadnji blatobran zaskripi od gumu??
VR6,
pa jesi se ti rastao sa zdravim razumom?
Imali smo nekad davno jedinicu dizela, stari mi je u osamdesetima vozio 6 godina konstantno (365 dana u dodini, 7 dana u tjednu) vozio rent-a-car. Radio je na takvom radnom mjestu gdje si je to moga dozvoliti. Vozio je golfove dvojke dizele ili eventualno Jette. I dobro se sjećam koje je ono govno od auta. Nema udobnosti, sama robusnost!!
Vozio sam i sam sve od jedinice do trojke, jedino četvorku nisam. I sam sam se uvjerio da je golf prokleta šuga, govno bez premca. Posebno to ide model tdi s 90 KS s trojim vratima!!!
Ma kakav ti i auti, poklopi se. A ti Interceptor, sta znaju zene o autima, kazem ti o dizajnu. Kazes aute ne prodaje dizajn, prodaje, to je najbitnije samo neki neshvataju. Alfe su imale najbolje motore na svijetu, al su bile ruzne pa ih niko nije kupovao, kao i volvo, siguran al ruzan. Sad kad su poceli praviti ljepse ide i prodaja. Golf je lijep kupuju ga, Peugeot ovi novi lijepi, najprodavaniji auti postaju. Sad ces opet rec da nisam upravu, jer se ti drzis svoih teorija... :)
Di si izvuko tu 33 ? Dobro da nije Alfa sud. :smile07: