-
Calibra i doktor su izgleda najveci primitivci na ovom forumu. A ima ih jos par, mogli bi osnovati "grupu primitivaca". Za doktora, ako mislis da sam iz B&H, to neznaci da ovdje nema boljih auta nego u HR. Ovdje u Sarajevu vec ima novi SL, vidio sam ga prosle sedmice. Prvi u Europi je covjek iz Sa kupio BMW X5, uvezao ga iz usa. Dodji u Sarajevo da vidis kakvi se auti vozaju, pa onda nesto pricaj. Alfu 166 nisam nek prije par dana vidio, nego je stajala do A6, pa sam bolje obratio paznju na nju, i onda primjetio da su ta svijetla stvarno premalena... A za tebe Calibra, vec sam to napisao negdje, Lancia mi je vec 4-auto. Od onih koje sam posjedovao, a vozao sam jos i neke druge koji nisu bili moji, i zato dobro znam o cemu pricam.
-
Hmmm, odem u petak s posla, vratim se u ponedjeljak i imam šta vidjeti! Svi ste se međusobno zakrvili, prešli ste već na politiku, neko se čak služi mojim nadimkom da pljuje po bosancima, fino fino, forum nam je pao na dno... Za početak, ja sam na ovom forumu od pon-pet. kad sam na poslu! Vikendom mi ne pada na pamet da trošim vrijeme za to, zato ne nasjedajte kada neko koristi tuđi nadimak, kako mi se čini nije prvi put. Ali Mara kad si već zapeo, imam najboljeg prijatelja Bosanca iz posavine, ali nemogu ne komentirat ono "Mi smo vam izgradili Zagreb", ma šta ste vi izgradili!!! pogledaj malo one jadne Sesvete, Klaru i takva naselja, stotine kuća bez fasade niklo u par godina, šta je to lijepo za vidjet!!! Mahala i ništa drugo!
-
Ovo je prije svega forum o autima a ne o politici! Ionako ćemo se mi Hrvati uvijek međusobno krviti (Hercegovci protiv Zagoraca, Dalmatinci protiv Purgera, Bosnaci protiv Dalamtinaca), osobno mi to ide na ××××× i dokazuje da smo svi mi Balkanci i ono smo što zaslužujemo... nikad nećemo bit Europa i neka! Eto ovo je zadnje o politici od mene i neću riječ više reć o tome na ovome forumu, od sada samo o autima... Ako ćete nastavit sa tom pričom, ja ću samo stavljat slike auta pa vi uživajte!!! (Fale nam još samo gole pičke i imali bi sve- aute, politiku, sex, yupiiii)
-
Zbog ovakvih primitivaca tipa Calibre koje sve trpaju u politiku i slicno, je i doslo do rata...
-
Lancia Delta Integrale 16V
[IMG]http://root.cern.ch/~rdm/art/mylancia4.jpg[/IMG]
Motor istog auta, slikano je sa strane, zato jer se lanciji hauba dize prema svjetlima...
[IMG]http://root.cern.ch/~rdm/art/mylancia8.jpg[/IMG]
-
750HP - Nitrous injected. Od 0 do 100 km/h za manje od 2 sekunde. 0 do 200 metara u 6.7 sekundi. Valjda je ovo jedna od najbrzih Delti na svijetu...
[IMG]http://www.geocities.com/MotorCity/3756/fulvio-engine.jpg[/IMG]
-
Dr. Strangelove, nemoj se previše hvaliti da si na forumu samo kad si na poslu, mogli bi te poslodavci prokužiti, naime, postoje pojedinci koji provjeravaju na koje im se djelatnici web-stranice priključuju. To ti je samo dobronamjerni savjet, jer su neki ljudi imali zbog toga problema. Nego, nemoj napisati u kojoj tvrtki radiš, ali napiši u kojom granom posla ti se firma bavi, baš me zanima kad si uključen u diskusije o automobilima.
Pozdrav!
-
Steta neprikazuju se slike s te stranice... Al imate link pa ako oce neko nek ode pogledati. Ima dosta slika, i podstranica s raznim deltama.
[IMG]http://www.rsportcars.com/foto/03/delta-integ-rumena.jpg[/IMG]
-
Gajnièanka ko si ti, sta ti ovdje predstavljas?? Imas vozacku, auto??
-
Evo jos slikica, boja ove lancie mi se i nesvidja bas, mozda ako auto neka cura voza...
[IMG]http://www.e.kth.se/~e97_spe/Bilder/Integrale12.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.e.kth.se/~e97_spe/Bilder/Integrale8.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.e.kth.se/~e97_spe/Bilder/anim1.gif[/IMG]
-
VR6,
daj ohladi s tim slikama. Unesi link i amen, a ne da s×××ך forum sa slikama.
Inače, dižeš Golfa u nebo, a ubacuješ slika Alfa ili Lancia po kojima pljuješ!!! Imaš li ti dečko kakvu mentalnu blokadu?
-
Dr. Strangelove i ti isto ×××ך! Drugima pricas da se skuliraju, a ti tu pljujes po cem stignes. Kaj ti imas protiv Sesveta? Jest da ima bosanaca pun k. i da rade kuce di stignu, al ja sam ovde domaci covek, iz prigorja, i zivim tu vec vise od 15 godina kad od bosanaca nije bilo ni b! Inace tu gde su domaci ljudi, tu je zakon. Tam gdje su bosanđerosi, tam niko nejde, oni sute, manji su od makovog zrna. Zato molim te ne pljuj ni po Sesvetama, ni po Klari (makar nemam veze s Klarom) jer neznas kaj se sve moze desiti u buducnosti i tam negde pri tebi!
-
Sta ces ti Calibra u ovom forumu, kad ni neraspoznajes aute, ovo nisu alfe nego lancie, ako nisi primjetio. A i ja imam takvu Lanciu, zato se poklopi ako ne znas...
-
VR6,
stvarno si konjina, nema ti ravnog!
-
Al nisam najveci, ti si iznad mene kako god se pogleda... Sve psujes i vrijedjas, bez argumenata ××××s, i mogao bi svoje gluposti te ostaviti za svoje selo.
-
VR6,
do sada sam se samo čudio tvojim ×××××vim komentarima vezanim za dizajn i kvalitetu. Nisam komentirao tvoje bosansko porijeklo, ali vrag je odnio šalu.
Pokupi se molim te sa ovog foruma i nađi svoje sunarodnjake i objašnjavaj im prednosti VW, njihovu savršenu kvalitetu i dizajn. Pokupi se tamo odakle si i došao, drži se Bosne i bosanskih site-ova!!!
-
Setaj ti u drugi forum, idi raspravljat o traktorima ako vec o autima ne znas. Posto si previse primitivan, od sada cu te ignorirati, i tebe i tvoje glupe izjave. Mozda ako nekad naucis da sve sto ima 4 tocka i nije auto, onda mozemo pricati o necem mozda... :))
-
mozda bi se ti CAlibra mogao pokupiti sa ovoga foruma, seljacicu zagorski.mi smo napravili kuce bez fasade a vi zagorci imate jos uvijek dvene kuce sto su vam sagradili pradjedi.i gubi se od kuda si i dosao.jesmo vam sagradili zagreb.mi imamo kuce a sta vi imate?pivske boce i zivite u kokosinjcu
-
kasnimo za vama hrvatima i vozimo bolje aute od vas!ti si prvi poceo pljuvati po bosancima.a vas BOGATI rijecnik je jedino sto imate i to pokazuje koliko ste primitivni
-
Jebala vas politika i zagorci i bosanci i ostali. Samo da vam kažem mi smo svi u kurcu i ne zaslužujemo u Europu i nikad nećemo zbog primitivnih, zatucanih , umišljenih ideja i načela koje većina ima u glavi. Hrvatska kao i sve zemlje bivše Yuge su jedno velo niš. Nažalost. To bi bilo od mene o politici. A za VR6, stvarno čovječe neke tvoje izjave obaraju me s nogu.Žene imaju pojma o dizajnu, daj molim te. Šta je Ford KA znači lijep auto. Aj si majmun.
-
Heh, znaci samo muskarci se razumiju u dizajn, e jesi i ti primitivniji nego sto sam mislio. To nema veze s polom, to je cisto od jedinke do jedinke. Ima i muskaraca poznatih, kao i zena. Znaci nista neovisi o polu. A u ovom svijetu i zene mogu kupovati aute, i cak skoro pola auta po statistikama, cini mi se 60%-ak posto kupuju zene. Znaci i one se pikaju. I stvarno je ovaj forum otisao u .... Nista realno, ako se neko neslaze, ima drugcije misljenje, odmah nije ok. Samo jos za vasu informaciju, moja profesija buduca ce biti dizajn, i to mi ide, iako vi nevjerujete. Mozda nemam predrasude, kao vi prema nekom autu, pa zato znam drugcije ocjeniti, i vama se samo alfa svidja, a ostalo ko j... Dodjite na NEWS grupe, BIH grupu o autima, tamo se moze dobiti fino i realno misljenje o nekom modelu, nema s..... kao ovdje. To je sve od mene...
-
evo prvo :Mara, oprosti , ja sam kriv jer sam vjerovatno krivo procitao i krivo shvatio, sad sam bolje procitao nacin na koji si pisao i jasnije mi je...ali please shvati jedno :ja NISAM oni, tj. ako neko ko i ja voli Alfe i on pljuje po necemu , to nisam ja...NISAM,,kuzis?
drugo: daj nemojte biti debili i navlaciti se oko tih gluposti bosna srbija hrvatska , musko zensko i ostala ××××××, pa bar nek na ovom forumu nebude tih gluposti, kad smo ovdje onda smo svi zajedno, molim vas...mozemo se i svadati i prepirati ali daj nemojmo ta ×××××× sa politikom uvlaciti ovdje, to mi je stvarno jadno
-
RWD - Rear Whell Drive - Zadnji pogon, FWD - Front Whell Drive - Prednji pogon,
AWD - All Whell Drive - Pogon na sve tockove.
-
-
I da mi das, sta bi s njima, ako su od Alfe... Jedan stavim u sobu, al ostala 3 ne znam...
-
Vidim ja nesto fali, onda skontam da nema slika...
[IMG]http://www.angelfire.com/ma3/expensivecars/photos/supra_3.jpg[/IMG]
-
Nece ove slike, seta, imate link pa ko hoce nek pogleda. Probat cu s druge stranice, mozda ce ici...
Ovaj ima 485 ks, ima svakakvih auta, ima neki vento skroz cudan...
[IMG]http://www.overboost.com/getimage.asp?article=415&image=Image2.jpg&hot=0[/IMG]
-
Daj si osnuj forum o ××××nom volksu pa tamo šalji te slike. Šta baš moraš mješat Lanciu i to smeće.
-
Nemrem više izdržat. VR6 !!! Dijete nemoj molim te uspoređivati trendove iz neke zabiti u kojoj se nalaziš sa trendovima iz jedne prave europske metropole kao što je Zagreb. Kada takvi kao ti sa svojim na××××nim golfovima navale u ZG predmetom su ismijavanja. Stvarno si kenjator i daj prvo stekni iskustva sa više vozila pa onda seri.
-
Da ne zaboravim. Pozdrav Gajničanki. :))
-
Alfist jel ti raspoznajes aute, to gore je Mitsubishi s 485 ks, a ne neki VW, a i da je VW nije smece... A Zagreb, sto se auta tice... mentor ocito nisi bio u Sarajevu, zato bolje suti dok nedodjes i vidis sta se voza ovdje. A alfe ovdje uopste nisu na cijeni, 5 godina stariji golf od alfe i ta alfa skoro imaju istu cijenu. Bas sam vidio Alfa 94 164 Q4, Biturbo 240 Ks, bila je oko 9000 DM. Izgleda super, sve ima, koza klima... bas mi se ta bila svidjela al...
-
Nekazem da ZG nije metropola u odnosu na Sarajevo, ali sto se auta tice, ja mislim da vi tu zaostajete...
-
A ja vam kažem da su i zagreb i sarajevo još daleko daleko od europe. I jel sad bilo dosta politike.
-
Ma ja neprovodim politiku, samo ovim kazem da nepricaju gluposti kad neznaju kakvo je stanje ovdje. Ovdje cesto bude raznih auta, nedavno je proslo nesto plavo, sportsko, svi se okrenuli za tim, i dede one cak, nemam pojma sta je, siroko, nisko... Slicna linija opelu calibri, samo je naprijed izgled kao aston martin, ali zadnji dio...
-
Zna li neko oce li na ZG Auto Show biti Subaru, i jel ide ko na to??
-
nesto plavo, sportsko, svi se okrenuli za tim, i dede one cak, nemam pojma sta je, siroko, nisko... Slicna linija opelu calibri
HEHE, is it a plane, is it a bird,...?
Koja si ti papčina VR6! Konačno vidiš na cesti nešto što nije Golf i onda ne znaš prepoznati! Jesi stvarno neuk, VW te totalno uništio!
-
Ma tebe papak niko nepita za misljenje, hvalis tamo opele, a svi znaju gdje je opel, bar ti stariji modeli. Zato suti i poklopi se, vec sam ti to negdje rekao, kad naucis ti nesto o autima onda pricaj... a do tada cu ja biti iznad tebe, jer sam sada skoro siguran da sam vozio vise auta od tebe, i to boljih, ti sve oko opela, nisi mrdnuo od opela...
-
HEHE, eto učim od tebe!
"nesto plavo, sportsko, svi se okrenuli za tim, i dede one cak, nemam pojma sta je, siroko, nisko... Slicna linija opelu calibri"
Vozio si više auta? Da umrem od smijeha! U tih svojih 9, 10 mjeseci vozio si više nego ja u 4 godine!
-
Izgleda da jesam, ti se drzis one: "Opel For Ever". Kao i ovi Alfi... A onaj auto niko nije znao sta je, kasnije sam gledao po katalogu, ono ispalo je da je neki Nissan GT-R. Sad nisam siguran ni jel to...
-
E VR6, nisi prepoznao jednog od najcjenjenijih sportskih automobila današnjice... Jel bio ovakav:
[IMG]http://www.mcci.or.jp/dantai/gaido/nissan3.JPG[/IMG]