Uzmi Lanciu, Alfu nemas s onim motorom. Ako oces sportsku, Alfa ona ima najaca s 155 Ks, koliko ja znam, a ova Lancia je zvjerka... A i ljepsa je od one Alfe, bar meni licno...
Printable View
Uzmi Lanciu, Alfu nemas s onim motorom. Ako oces sportsku, Alfa ona ima najaca s 155 Ks, koliko ja znam, a ova Lancia je zvjerka... A i ljepsa je od one Alfe, bar meni licno...
Sto se golfa jos tice, gdje ti vidis tu slabost u odnosu na Alfu. Neko ovdje napisao jednom Alfa uvjek Alfa, evo Vam jedan primjer. Nedavno je jedan tatin poznanik, imao je BMW-a 316i, kupio je tu vasu hvaljenu alfu 145, i prodao je nakon par mjeseci, pokajao se sto je nju uzeo. Prodao je, sad audia voza...
Delta HPE turbo je pogonjena mtorom koji već odavno nije u uporabi. Previše troši i ide slabije od očekivanja. Nije dostojna nasljednica stare integralke. Alfin 2.0 bez turba još i danas se proizvodi, i kada je predstavljen u modelu 155 proglašen je najboljim motorom u klasi bez prednabijanja.
Po performansama je onaj u Lanciji bolji, 7,1 do 100. A 2.0 turbo mora trositi...
VW ostvario veliki profit u 2001. godini: Volkswagen AG je ostvario veliki profit u prošloj godini ali globalna recesija u zadnjem kvartlu 2001. godine nije zaobišla ni najjaču njemačku tvrtku.
Evo ocito neprave dobre aute, niko ih nekupuje zbog toga. :)
pizarije oko kojih raspravljate.Talijani imaju dobra auta a o nasim predrasudima mi se uoace ne raspravlja.Otpadaju kvake?Covice titipo prijateljev je kvalitetniji nego golf duja i po mehanici udobnosti pa cak ti manje suska unutra nego jedan golf.Voza san i jedniga i drugoga pa ti mogu rec.Golf je odlicno auto ali dat toliko novaca za kvalitetu koja uopce nije toliko bolja nego kod talijana odrec se udobnosti i jos mnogo toga...Ja ne bih, a vi?
Ajde VR6 skini mi se s k...a s tim prokletim golfom. 2800 ccm i 173 KS, pa to nije motor to je šuga!!!
A i da ima duplo jači motor i dalje ostaje samo jedan i jadan Golf!
stvarno mi nisi jasan VR6, toliko trkeljas o tom bjednom golfu da je to vec smjesno...golf je mozda kvalitetan i ok mozda mozes proci 300 000km bez generalke ili koliko god vec, ali je i ostaje bezlican i bezvezan auto za bezvezne ljude...i nije mi jasno kako ti na to toliko brijes a imas jednu odlicnu Lanciu(barem tako tvrdis)...pa kako onda jos mozes pored toga toliko ×××××rija pricati o golfu?? :smile11: :smile11:
Ljudi nije da branim ovoga VR6, al on zato sa jednim rezervoarom prejde tisucu i mozda vise kilometri jeftinijeg goriva u svojem golfu, dok mi mozemo delat upola tolko kilometri (mozda) i tocit skuplju bengu...
Dobro svi vole oktane, i ja, al kad se nema, nema se, onda je frka, onda bi se htelo rado imat dizla... Samo da se vozi, makar i traktor, samo da ide, kaj ni tak?
Pa znam sta je golf. I lijepsi mi je golf 3 od alfe 146, i slicnih. Pa ti govori do sutra da je bezlican. Ljude nemozes preci, da nevalja golf nebi se svi grabili za njega.
A šta ne znaš ti onu da samo manjina zna šta je dobro, samo je manjina upućena, samo se manjina razumije itd. Golfa prodaje dobar glas i ništa drugo.
za golf se grabaju samo seljaci, ili oni koji nisu nikad probali drugi auti, ili oni koje rade u njemackoj, ili oni kojima treba auto za sumu, ili oni koji su tolko glupi da misle da imaju prestizan auto, ili bosanci jer je "njihov", ili....
Jeste ljubomorni na golfa, nece to poboljsati alfu. Djabe se mucite, neuspjeva Vam. Vi niste vozili nista vise od golfa D, i onda pricate da nevalja. Isto da ja kazem da neki dizel, nevuce dobro ko honda na 7000 o/nim.
vr6 motor je kopija v4 motora iz lancie fulvie.
e jesu jadnici ti iz vw-a
VW W12, bas je jadan taj autic, samo sto je jedan od najbrzih na svijetu. Jel to iskopirana neka Alfa?? :)
vw w12 je jedan od promasaja. cijelo vrijeme se kurce sa nekakvim rekordom na nekoj stazi za koju niko nije cuo i ko zna kolko su generalki napravili. Pa gde toga ima, da svabo napravi sportski auto. Mogu mu nabit konje i to je sve.
Pošto mi se stric bavi prodajom rabljenih imao sam priliku provozati neke aute u koje inače ne bih niti pomislio sjesti. Jedan od njih bio je i LEGENDARNI golf trojka 1.9tdi s 90 ks.
Tek kad sam to govno vozio vidio sam o čemu ljudi pričaju kad kažu da je spor, trom, neudoban i glasniji od Tome Vinkovića ili Zetora!!!
Bjež' od toga k'o vrag od tamjana!!!
Oborio je par rekorda, potrazi pa ces naci i stazu. Na vise staza je oborio rekorde, 4 cini mi se. To sto ti nisi upoznat to je tvoj problem. A ovaj sto govori za TDi-a, ocito ga nikada nije vozao, samo prica da jeste...
kako ste glupi pa nerazumno je usporedjivati dizele i benzince.to su kruske i jabuke.glof ima dobar dizel motor kome je to tromo i ima visk love i jadno nek si kupi nekog bijesnog benzinca
Fulvia je imala VR motor odnosno V u jednom bloku još šezdesetih, a ovaj se tu kurči sa Golfom VR6. I još nešto, VW je pokupio znanje Lamborghinija i spojio dva VR6 motora i sastavio W122, jako teško. Alfa je šezdesetih osim svih ostalih mašina imala auto koji je išao 4.5 do sto, težio je 700 kila, V8 2.0 32V sa 230 ks pri 8800 okretaja sa okretnim momentom na nekih 7000 i nešto. Ne znate o čemu pričam Alfa Romeo 33 Stradale.
Pa Fiat ima Ferrarija, pa nek napravi ako je lako tako. Kad bi to bilo tako lako, nego sad potcjenjujete VW, jer je bolji od nekih ferrarija, pa vam mozda krivo...
Taj W12 i recimo Phateon kupovati će samo fanatici marke. Pa zamislite nekog snoba bogatuna da kupi vw phateon i zna da se vozi u narodnom autu. Pa pojeo bi sam sebe. Mislim da vw nema šanse u tim segmentima jer netko će rađe iskerširat više para pa kupit neku marku s imenom nego to jer ljudi s toliko para drže da budu viđeni i sve šta imaju mora biti najfinije sorte. A to zasigurno nije vw. Ati su sasvim ok, lukzuz, kvaliteta, ali ime bode u oči i točka.
ocito ste zaboravili ime ovog foruma. Rusite ugled Lancie spominuci to ×××××× od VW. Imam osjecaj da bi taj W12 i integralka stara 10 godina oprala na svakoj stazi. Najbolji VW je bio golf 1 iz 1975.g., ostalo je sve za ××××× otislo. Uvijek kasne za konkurencijom. Pogledajte malo golf 4, izgleda ko da je iz kraja 80-tih. Pogotovo onaj SDI sa 5o konja i 18 sekundi do 100
Ti ocito nisi upoznat, cim govoris da SDI ima 50 ks. A sto se VW-a tice, mislim da je obrnuta situacija, a i sam ces to vidjeti. Jel za taj VW ce se znat da je skup, i zbog toga ce ga kupovati. Svi ce reci eno onog VW-a od 100000 dem, dok bas ove S klase i neraspoznaju najbolje...
Pa šta da ti čovjek više kaže nego VR6 kloni se ovog foruma jer lupetaš bedastoće!