Dom, a zašto ne bi postao kolekcionar?
:))
Printable View
Dom, a zašto ne bi postao kolekcionar?
...Ne znam jeste li primjetili ali VW ukida proizvodnju W12 motora, i ostali primjerci će se ugrađivat u Škodu...dođe kraj još jednom vrhunskom konstruktorskom rješenju...G60, VR6, W12...što je slijedeće?
SDI BITURBO?<br><hr><font size="+1" color="blue">Alfa mi je plava...kao i krv...</font>
Uvjek se na kraju sjete da oni ipak proizvode narodno auto!
:)) :)) :))
VOLKSWAGEN JE SPOROHODNO, GADNO, NEUDOBNO, NEOPREMLJENO, PRECJENJENO, NESTABILNO I SELJAČKO VOZILO. :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: Sloboda mišljenja ... kuda vodi :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Ajoj INTCP sad si na××××! :smile06: :smile06: :smile06:
INTCP, koja neviđena tolerancija i takt! Jel ti znaš za riječi pokojnog babe Atifa, pamtim to kao da je bilo danas, Sine veli on, ko igra za raju a zanemaruje taktiku završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku!
:smile06: :smile06: :smile06:
Dom, imam prijedlog za tebe. Ako nećeš moći za Alfu dobiti koliko tražiš, izguštaj se na Miceku, nemoj ga rasturiti, daj oglas, prodaj ga, (zapamti, alfi si ipak ti skinuo jumf, uređivao ju za sebe, itd.) Micek je fakat fantastičan auto, ali mislim da nema dušu. Razmisli.
Pa i Miceku sam skinuo jumf.Auto je imal 150 km kad sam ga počeo voziti, polako sam ga razrađival do 2000km, makar u knjizi piše 1000km , a Lončarič veli da tek poslije 5000km ga mogu voziti full gas , znači 250 na sat.
Kas , zapamti , micek je bolesno dobar auto.To je spoj , neznam kak da velim , fantastičnog motora , ovjesa i svega.Jedino kaj je čelav iznutra, ali je ti ipak japanac pa mu ne zamjeram puno.
Ipak , prijedlog nije loš.Budemo vidli.
A u koji model skode bi se to trebao ugradjivati W12? :smile08:
Bilo bi stvarno super kada bi napravili skodu superb W12. Prava zvijer bi bila. I ne vjerujem da ce prestati proizvodnja W12. Sigurno ce jedna od marki "firme" preuzeti proizvodnju.
E, Dom, fakat sam ljubomoran na tebe!!!!!!!!!!!!!!1 Ja sam skinup jumf samo svom APN-cu nakon što sam mjenjao klip i tako to.
Možda ćeš se zasititi u Miceku, pa poželiš prijeći na auto.
Koliko para te izašao Micek na cestu?
E to ne bumo na Forumu.Uglavnom 20000 eura ispod cijene. :smile18:
Nije bed. Čujemo se, odoh malo van.
...20 somova???? Pa di si ga kupoval? U Posušju od Bašića? Jebate...to je trgovina...kaj se onda bojiš spušit soma na 156ci...
W12 će se ugrađivat u Superb, ali samo dok se ne potroše zalihe proizvedenih motora...zaključili su da Audijev V8 ima bolje performanse, a da troši 5-7 litara manje... :smile07: <br><hr><font size="+1" color="blue">Alfa mi je plava...kao i krv...</font>
..Dom-Dom,zanima me da li se dosta osjeti razlika kada ovijes podesiš na tvrdo ili na meko,ili pak je to samo šminka.
Da li auto treba mirovati prilikom elektronske promjene tvrdoće ovjesa ili se može štelati i u vožnji!?(naravno radi se o EVO VII)...
Alfa ××× , ja na Alfim pušim 10000 eura, samo za tvoju informaciju.Za soma eura se nebi uopče bunio.I tih 10 soma ojra sam pregrmio , ali više ne dolazi u obzir.
Yokosuka na EVO se štela samo špera.Ima za suho, kišu i snijeg.Nema za tvrdoču ovjesa štelanje.EVO ima i dodatno vodeno hlađenje intercoolera koje može biti aut. ili ručno.
jbg, dom...trebao si uzet buy back ugovor na leasingu... :smile19: <br><hr><font size="+1" color="blue">Alfa mi je plava...kao i krv...</font>
..sad sam se sposral :smile08: ,bio je test auta na DSF-u; a pošto njemački baš ne razumijem od tuda sve proizlazi...
Zakaj bi se sposral? Pa nisam ni ja to znal dok nisam videl.
A bilo bi dobro da ima štelanje tvrdoče , da ga malo popustim, po ovim našim suvremenim prometnicama. :smile17: :smile17:
[IMG]http://www.concorso.com/IMAGES/CI02_07alfa.jpg[/IMG]
..Dom-Dom,kada je bio taj test EVO sedmice na DSF-u i kada je tip ostvaril ubrzanje od 0-100km/h za samo 4,7 s !!!,vjeruj mi da nisam posle toga mogao kositi travu u dvorištu kolko me je EVO napalil!!!...
Neču više ništa pričati da opet ne dobijem po nosu od dušebrižnika.Stari, auto po dizajnu nije bogzna kaj, ali po tehnici , mjenjaču, ovjesu , motoru ,je iz nekog drugog vremena.Ja talijane obožavam , ali zbilja se mogu sakriti, a vjerujem i mnogi drugi auti.
Koji ste vi svi zečevi!!!!!!!!!!!!!
Alfin V6 jedino ima bolji zvuk , prekrasan. :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: