I to ces.
Inace i ja znam ali nijesam znao.
Printable View
I to ces.
Inace i ja znam ali nijesam znao.
Sliku je pljuga ubacit, samo mora biti veličine 65 x 50 pixela. :smile19:
e baš ti hvala Nippone..još da si rek'o kako sad bi i ja znao da je pljuga, a ovako znaš samo ti.. :smile13:
OK, odeš na profil; promjena profila; slika: browse, otvara ti se prozorčić, opet browse, odabereš neku sličku, ponavljam da slika mora biti 65 x 50, e i onda klikni na izabranu sliku koja ti se pojavi na mjastu gdje prije toga nije bilo slike. I mora šljakati. :smile14:
lawa :smile06: :smile06: :smile06:
Evo još malo slika da smirite srce i duh
[IMG]http://aspirine100.tripod.com/10.jpg[/IMG]
[IMG]http://aspirine100.tripod.com/11.jpg[/IMG]
[IMG]http://aspirine100.tripod.com/12.jpg[/IMG]
Zadovoljni!!??
Jel ti vraže ne kužiš da s tripoda slike NE šljkaju?
e baš mu nisi morao reći!! :smile06:
Bilo je ok, od calibre, naravno ništa!!!
bila je jedna od 280 konja koja je čak i pobijedila u finalu Hondu NSX (klasa do 3000ccm)!!!
Jugo je bio prokleto brz, sve ih je napro!!!
Najzanimljivija je bila klasa do 2000 ccm, gdje je pobijedu odnio tip s S2000 !!!
... a u ostalom, moći ćeš sve to pročitati u novinama, siguran sam da će sve bit pune izvještaja !!
a možeš i na www.402streetrace.com, tam imaš i startnu listu!!!
E, da ! još nekaj je bilo Lamborghini Diablo Vs. Mercedes 600SL, mervedes je uvjerljivo pobijedio... ...bio je prokleto brz!!! Tip u Diablu se izvlačio da su mu lamele otišle heheh
Samo mi nije jasno kako je BMW M3 uspio poderat mercedes SL 55 AMG s 500 konja i to dobrano.Ni ja ne bih vjerovao da nisam vidio svojim očima..al eto Narcis Mujkić ili ne zna vozit ili taj M3 nije serijski! Al dobro ajd recimo da je tako....i sad:finalna utrka-BMW M3 protiv mercedesa SL 600 Brabus s 550 konja(neki kažu i više). Start: BMW uvjerljivo pere mercedesa za nekih 30 metara!!! A fora je što je taj isti mercedes podero Lamborghinija Diablo utrku prije...što znači da je M3 startniji i od SL-a 55 AMG i od SL-a 600 Brabus i od Lamborghinija koji ima 4 sekunde do 100 km/h a SL 55 AMG 4,5 s!!! Eto to se dogodilo i sad stvarno ne znam jel sam ja lud il ćorav!!
M3 nije bio serijski. A ti "ice" kasniš sa izvještajem tjedan dana. Kaj si bio u vakuumu ovaj tjedan?
:)) :)) :))
ili obavještajna služba kasni ili djeluje kontraobavještajna!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
:))
"mervedes je uvjerljivo pobijedio..." :)) :)) :))
Ajd neka je! :smile06: :smile06: :smile06:
... ljudi moji da vi vidite vozni park od obitelji Gudeljević, bilo bi vam jasno zašto je pobijedio sa M3 (koji ziher nije serijski)...a bi i sa Porscheom da nije s×××× getribu...
>... ljudi moji da vi vidite vozni park od obitelji Gudeljević, bilo bi vam jasno zašto je pobijedio sa M3 (koji ziher nije serijski)...a bi i sa Porscheom da nije s×××× getribu...
Da, da, znam njegovog bratica, i svi u obitelji imaju strase pile.
Po čemu nije serijski? Čip?
Diablo, OD××××! :smile09:
Ak sam dobro skužil, tip unutra ima motor od BMW-a M5. :o <br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
400ks?!
...ma ko zna šta sve nema unutra... kada financije nisu problem zbilja su sve mogućnosti otvorene.... blago njemu... :smile13:
m3 od gudeljevića je potpuno serijski-nema mašinu od m5
ona kockica m3(žuta) ima mašinu od m5 stara linija 3.8 =340ks
tajna pobjede m3-a leži u tome što je gudeljević iskusan vozač koji je vozio utrke i pravovremenom startu (imam sliku gdje se vidi da je m3 već 10m ispred mujkića-stvarno nejma pojma vozit sl-ženina kola Zg-1509 IM
a onaj sl bi ga ziher dobio samo da je isto pravovrmeno startao jer ima 7.3 v12 motor sa 420kw ili 583 ks
zaključak: koliko god auto imao više konja izgubit će od iskusnijeg vozača koji zna vozit i startat
p.s. gudeljević je sa svojom 911 već u ned ili pon sretno krstario vg-kim cestama