206 , nema integralke sa 150ks.HF turbo 1.6 je imala 140ks , a integrale 2.0 ovisno jel 8V ili 16V , 180 ili 200ks,a EVO su imale 215ks.I mislim da je po konjima i po cijeni to model 1.6 HF turbo.
Printable View
206 , nema integralke sa 150ks.HF turbo 1.6 je imala 140ks , a integrale 2.0 ovisno jel 8V ili 16V , 180 ili 200ks,a EVO su imale 215ks.I mislim da je po konjima i po cijeni to model 1.6 HF turbo.
206-os, integralku si planiram nabaviti kao vrhunski auto za gušt koji vjerovatno nikad više neće u daljnju prodaju. Ali ne još, jer kapitala još nema. Treba naći neku sa malo km, ispod 50 000 i obavezno Evo zbog proširenja koja su puno upečatljivija nego na prijašnjim integralkama i 16V zbog snage. Računam na nekih 10 000 eura, vani. Ne pale me nikakve edicije od 25 000 eura sa nekakkvim pločicama i 001 serijskim brojevima jer mehanički su jednake kao i Evo.
Bila je i Delta HF 4WD sa 165 KS, model poslije HF turbo a prije HF Integrale 8V. Mislin da je to bila prva \"obična\" Delta s kojon su pobidili u Rally-u.
E onda se radi o HF turbo. Naveo sam da se bas ne kontam u Lancie tak da mi nemojte zamjerati.
INTCP, upravo zbog manjka kapitala sam ti predlozio ovu verziju. Nije skupa i taman bi ti bila stepenica do integralke..
HF TURBO baš i nije stepenica do Integralke...
GTT je brži...
Kolko je imala cestovna S4? 1.8 kompresor/turbo sa 250ks? :smile20:
206 , HF turbo 1.6 nije baš ko integralka , ali je neusporedivo jeftinija za održavanje.I uopće nije loš autić , dapače!
Da DOmi cestovna Delta S4 imala je iz 1759ccm uz pomoć turbopunjača i kompresora 250ks!!! U trkaćoj verziji razvijala je od 480 do preko 600ks(prodaje se evo verzija koju je trebao voziti Henri Toivonen da nije poginuo i ima 650ks)
Ako te još nešto zanima samo reci jer mi je to jedna od najdražih Lancia.
Posjedujem i film sa njom-Montecarlo Rallly 1986. a nabavit ću ih još.Prepun sam slika podataka i ostalog o tom autu pa ako ti što treba samo reci!!! :))
Lancia fan,
ja sam veliki zaljubljenik u KRALJICU.
Molim te, ajde napiši mi na mail što imaš od toga, pa da se dogovorimo.
Puno ti hvala!!!
:smile14:
marko.novak1@zg.hinet.hr
Ma i meni je to jedan od najboljih auta svih vremena. Di se to prodaje da trkaca verzija, kolko je cijena?
Ziher preko 100K eura
Ma i meni je to jedan od najboljih auta svih vremena. Di se to prodaje ta trkaca verzija, kolka je cijena?
Ziher preko 100K eura
Doom-doom, znam da nije slicna integralki ali sam to napisao jer se ne kontam u nazivlje Lancinih modela.
Pocket, to je pocetna stepenica a ne krajnja na putu do integralke.[IMG]null[/IMG]<br><hr>
206 , krivi spoj.Nisam mislio na izgled, nego na perfomanse.
HF Turbo ide 8.1 do 100 km/h ako se ne varam, to je solidno za 140-ak "konjica".
DOmi prodaje ti se na Carclassic.com.Imaš dvije jedna od 160000 EUR a druga ta od 650ks za 229000EUR i ima dosta rezervnih dijelova.
Evo ti adrese pa uživaj!!! :)) Ima tu još puno pila.
http://www.carclassic.com/
Pocket Rocket nisam ni tebe zaboravio evo spremio sam te u adrese pa se čujemo!!!
:smile14:
Ja bi radje uzeo jednu Modenu...
a ti si kao i obično malo glup.
a kad je u pitanju lancia jedan stratos alitalia bi bio bombon. :smile20:
Genije se javio...
Samo da se pohvalim.
Jučer sam u Udinama vidio LANCIU STRATOS.
Stratos je lijepa, a ti se pohvali kad je nabavis... :))
Ja sam vozio tu Lanciju Stratos*. ××××n auto, ××××n....
*na CMR2! :smile06: <br><hr><font color="red">GTI</font>
Bok društvo!!!
Registrirao se i ja ali sliku nikako da stavim! Ima 3.5kB i 65x50 piksela ali nikako da je uploadam. Molim pomoć i kompletan postupak kako ste to napravili!!! :(
Kliknes na "Profil", pa tamo onda na "Promjena profila", onda kliknes do "Slika" na browse, odaberes sliku sa racunara, i ona ti se ucita u onom prozorcicu, nakon toga opet kliknes na ucitanu sliku, i onda ce te vratiti opet na onaj meni gdje si bio prije browse, tu kliknes "Spremi promjene" i to bi trebalo biti to. Slika mora biti odgovarajucih dimenzija koje su tamo navedene...
Ma može biti i malo veća od zadanih dimenzija, samo da nije veća od 4kb!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
Nisam siguran, al ako ti tako kazes...