:smile17:
Printable View
:smile17:
Samo 5 kom. pa i nije baš za hvaliti se! :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
Svt, di si nabavio to cjepivo protiv ferrarija? ;) <br><hr><font color="red">GTI</font>
Pusti T-IE, mi smo imuni na to.<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
..ne bi se štel miješati, ali zakaj se onaj mastodont tak žučno hvata u koštac sa našim Girarrijem..pa kaj mu je on skrivil...i naaaj više me živcira kad se netko javlja, kao ima nekaj za reć i onda koristi neke glupe sakrivene nickove...pa daj se logiraj pa seri onda ti krpo od vinjske kože!
..recimo mene boli ××××× tko koliko zarađuje, sve dok ja dobro zarađujem, a izgleda da ovaj naš sugovornik jalan i zavidan zarađuje malo...no takvi smo mi Turci...
Baj d vej, prodajem Savršeni Daewoo Matiz za 4900 €...očuvan, prešao 30 000 km, stavljano najskuplje ulje, najbolji filteri, nikad gažen, uvijek pažen i čuvan u garaži....eto..kupac plača prijenos a ja pivu...ko hoće nek napiše koju, a ko ne...kaj ja znam...marš u materinu.. :smile12: <br><hr>
lanser......koja nova pila zasluzuje takvu legendu?????
daj nas malo prosvijetli......nakon matiza sigurno bu pao koji picolovac,a?
:o :o :o :o :o :o :o
vw polo 1.vlasnik, dva put udaren, nikad pažen uvik gažen prodajem! :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">NIKE Free Style.com</font>
ta ti je dobra!<br><hr><font face="Courier" color="red">Do you feel that a Ferrari is too soft, too civilized for you? Then go for a Lamborghini Diablo. The historic Italian marque keeps producing a car as cars were meant to be until some years ago. The Diablo is an object of desire!</font>
haha :)) <br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
jel to tvoj? :))
Od staroga, neće moje ime u prometnu od vw! Nikad pa ni tad!<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>