Kakva crna Lancia? Čitaj malo bolje. Golf 1 gti 140ks vs GTT. I automatski hipotetska pretpostavka da golf sa sportom nema veze. <br><hr><font color="red">GTI</font>
Printable View
Kakva crna Lancia? Čitaj malo bolje. Golf 1 gti 140ks vs GTT. I automatski hipotetska pretpostavka da golf sa sportom nema veze. <br><hr><font color="red">GTI</font>
Da, ali opet nema veze sa Opelom. Opel je ispod VW-a, po kvaliteti itd...
GTT je mozda samo jurilica, ali "normalan" automobil...
Ma zastava je najbolja!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
Jest, al samo oni modeli bez ABS-a... :))
×××× ABS die hard! :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
Ma kakav Golf?!?
Protiv GTT?!?
:smile06: :smile06: :smile06:
Protiv mene može VR6 kada mi je turbo na standardnom pritisku eventualno...
Kada se otvori na 1,2bara, R32 ima problema!!!
:smile06: :smile06: :smile06:
Eto, POCKET je složil auto!!!
Dal je sve novce koje ima!!!
1. NOVI TURBO
2. NOVI INTERCOOLER
3. NOVE SVJEĆICE
4. NOVE KARIKE,PIKSE,KLIPOVI
5. PRESLOŽEN FERGAZER
6. POSTAVLJENE BRIZGALJKE NA INTERCOOLER(Dom-Dom, nema samo EVO VII brizgaljke!!!Pridružujem ti se u Vive le Sport stilu!!! :)) )
7. REGULATOR PRITISKA TURBINE
CIJELI MOTOR RASTAVLJEN I PRELAKIRAN NA NOVO
8. NOVA CRIJEVA
RESTAURACIJA JE GOTOVA!!!
GTT od Pocket Rocketa 0km!!!
Ima li koji u HR sa 0km?!?
IMA!!!POCKETOV!!!
Sada mi se konačno nema kaj prigovoriti!!!
Turbo set @ 1,2bar
aprox. 180ks...
FIVE ALIVE!!! :smile20:
Na kraju opet imas R5 GTT... :))
:)) :)) :))
ima gtt-a , ali :smile18: verziju!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
Sve pohvale Pocket, vidim da si odrješio kesu i pljunuo gadnu paru za little beast!
Vjerujem da se isplatilo!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
Čestitam strari, sad si dužan pivu!<br><hr><font face="Courier" color="blue">Viva FIAT!!!</font>
Rocket, bogme si se pošteno istovaril.Ali to je kod nas fanatika tak.Sad polako dok je motorin novi, izdrži bar malo. :smile15:
Ko ti je nabavil te sve dijelove?
Hvala dečki, ja sam presretan...
Dijelove mi je nabavil Martinko...
Sad bum jakooo polako prvih 1,500km, pa onda novo ulje i laganica guštanje!
Pozdrav dečki, nema frke za cugu!!!
:) :) :)
Serijski gtt ima gadnih problema sa Swiftom gti do 130km/h tako da o VR6 možeš samo sanjat...<br><hr><font color="red">GTI</font>
Istina, dobro se gtt namuči da ga skine!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
T-IE ovdje svi sanjaju, dovoljno je pogledati alfiste... :))
Jedino mi nije jasno kakve veze imaju Swift i R5 sa Lanciom Integrale, osim što joj mogu jedan kraći period vremena gledati u auspuhe!
Nakon svih ×××××× i uvreda na ovom forumu, dovoljno mi je pogledati sliku na dnu stranice i odmah svima oprostim. :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
U petak sam vidio jednu bijelu u trstu. :smile20: :smile20: :smile20:
VR6 nemoj baš tako, istina i bog da napišu razno raznih ××××××, ali ima neki ××××× u toj ××××noj alfi. Nekako se zavuče pod kožu! Vidit ćeš i sam, nije savršenstvo ali ima ono nešto što većina automobila nema!<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
Jel netko u zadnje vrijeme kupio,vozio kakvu lanciu da imam s kim pametnim o čemu pisat?
S V T vecinom lupaju i dizu Alfu u nebesa. Nek je vole, al pretjerivanje se kosi sa granicama normalnog...
... i zakonima fizike :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
HF pozdrav! <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="green">JAGUAR COSWORTH F1</font>
T-IE,
što se tiče Swifta i GTTa, uopće mi je apsurdno da povlačiš tu paralelu.Swift je totalno nekonkurentan auto u odnosu na GTTa.
Swift GTI razvija 101ks@6,500u/min.
Tom snagom razvija fenomenalnih 196km/h maksimalne brzine i ubrzanje od 0-100 za 8,7 sekundi.Impresivno.
GT Turbo razvija 120ks@5,750u/min.
Tom snagom razvija 204km/h maksimalne brzine i ubrzanje od 0-100 za 8,0 sekundi.Fenomenalno.
Reci ti meni, T-IE kako onda GTT se muči sa GTI?
Hoćeš da ti ja kažem kako?Tako da je GTT bio u kurcu totalno(što je vrlo čest slučaj) ili je GTI bio ××××no na××××n.
A što se tiče famoznog VR6, koji ti ima 7,8sek do sto, računaj što mu radim sa samo zericu otvorenim turbom...(0,9bar).
Eto, utoliko.
Aha, dakle ako je Swift nadrukan onda ima šanse protiv gtt-a. A sad se lijepo vrati stranicu ispred i pročitaj o kakvom se Golfu 1 GTI radi. Pa onda i dalje piši da nema šanse protiv GTT-a.
A gtt po pričanju vlasnika nije bio u kurcu što normalno da treba uzet s rezervom. Prije bi za Swifta rekao da je bio u kurcu...<br><hr><font color="red">GTI</font>
Ovo je post da ne moraš tražit.
"GOLF JE SOLIDAN AUTO. IMAO SAM 1993. GOLF1 1.6 GTI, NEKA TALIJANSKA DORADA SA CIRKA 140KS.IŠAO JE U STARTU BOLJE OD 5GTT,FIAT UNA TIE.,205GTI...UBRZANJE OKO 7SEC. MAX OKO 210KMH.I TO GOLF JEDINICA! "<br><hr><font color="red">GTI</font>