Mesarski feniks... vraćaju se nečiji dani slave! :))
Printable View
Mesarski feniks... vraćaju se nečiji dani slave! :))
INTCP vs. VR6... the saga continues...
Vec sam nekoliko tjedna napisao, da je bio test v italjanski reviji alfe 147 gta i napisali so, da sve tako super, kao INTCP kaze..primer: I zavoju dodas gas, a nos alfe ide van iz zavoja..da,da elektronika...ali ne radi tako brzo....tako da kazati da je lega na testi one gta perfektna je relativno, mozda na avtoputu, a to mone i KIa ;)
VR6 ti si stvarno DEBIL.
U čemu je prednost direktnog volana. Jel tzi viduiš koja ××××× pitanja pitaš. Ovo su jurilice i važne su što sportskije osobine svih sklopova. Direktni volan omogućuje brže manevre u svim situacijama. Motor je bolji jer mu je okretni moment položene višlje nego na golfu, što je kao sportska karakteristika bolje. Osim toga ima trenutan odaziv na gas. I vrti se do čak 6800 okretaja a golfov samo do 6000. To nešto znači kao sportska osobina. Ti se usuđuješ taj VAG nusprodukt nazvati boljim od alfinog v6 motora. Pa ti si bolesnik razumiješ. Bolesnik. I opet alfa ima brži mjenjač od golfovog. Ajde sad me pitaj a mane bržeg mjenjača. I počnio srat kako golf manje troši ,kako je elsatičniji i kako možeš ić s njim po kruh.
VR6 be happy!!!
[IMG]http://www.click-smilie.de/sammlung/liebe/liebe082.gif[/IMG]
Velik dio tih zvjezdica se dobiva opremom a ne samom cvrstocom sasije. Serijski airbagovi, bocne zavjese airbagova, lampice za pojaseve i slicne ×××××rije tako da ti rezultati nisu bas za usporedit.
INTCP primjetio sam da mnogi svoje stvari tipa glup, debil i slicno, pripisuju drugima, to se lijepo vidi i na ovom forumu. Vidim nisi odgovorio na moja pitanja, ili ne znas, ili si shvatio koje si gluposti pisao, pa zbog toga.
Jos si pisao i par netacnih stvari, kao:
"I vrti se do cak 6800 okretaja a golfov samo do 6000."
Pa Golfov motor svoju snagu od 241 KS postize na 6250 o/min, dok Alfa svoju snagu razvija nesto nize. Takodjer i Golfov okretni momenat je nesto veci, 320 Nm u odnosu na Alfinih 300 Nm. I zato vise ne pisi gluposti. A kada naucis pa uspijes odgovoriti na ona gore pitanja, shvatit ces jos neke stvari.
Alfa 156 ima novi 2.0 motor sa 165 ks
Sa tim VR6-om,netreba uopce diskutirat.
Jasam ga vec odavno snimio njegove blezgarije,kuzite covjek je imao HF 4WD,zakon od auta,a onda daje izjave da mu je golf najbolji auto koji je ikad vozio,jos sa 205 slapama.Kak sad taj moze bit zdrav?
Imam tip felere unutra fale razmak i zarez,ispricavam se.
c e z y koliko samo argumenata u tvom postu...
Svi potrebni argumenti nalaze se u rubrici Greatest shits! Ponovno kopiranje je nepotrebno! :))
CZ, ona tvoja izjava "na cesti je malo auta bržih od moje Calibre 16V" bi slobodno mogla bit kopirana u greatest shits.
t-ie i nema samo ta izjava, ima ih puno...
samo neda mi se trosit dragocijeno vrijeme, trazeci to...
Ožujsko, ma čitam ovu temu Lancia Delta, došao sam do 40 str. šta svašta nisu napisali....
T-IE, pogledaj malo u kakvom je stanju vozni park kod nas pa onda probaj odgovoriti. Prosječna starost je 11 godina, nekih 30-tak % su Zastavini modeli... Ima daleko bržih auti od Calibre 16V, ali je Calibra ipak u gornjem domu kaj se tiče brzine. Kad se pogledaju pravi sportski auti u RH onda je riječ o jako malom postotku.
A da si ikad imao svoj auto koji potegne za 8.5s i max v od skoro 230 km/h, a sve iz samo 2 atmosferske litre obujma u autu od 4 i pol metra, onda bi znao o čemu pričam! Teško je takve stvari objasniti vlasniku Golfa dvojke GTI koji je inferioran na cesti i na zavojitoj cesti ima problema s lovljenjem ni više ni manje nego Fabije!
zender to sto ti pricas je tocno, ali zabravljas da je ta tvoja calibra isti ××××× sto i vectra... prednost calibre je samo izgled...
i bas da je tvoje drzanje nesto posebno i nije...
Pa u nekoj temi je Calibra dokazao da nema pojma sta je platforma a sta ovjes. Sta ce ti vise...
CZ, ma nemoj, a šta si ti imao Golfa VR6 (znam da nisi) pa da možeš tako pljuvat po njemu? A ako se ne varam VR6 ima 7.6 do sto ubrzanje. A ja sam ti lijepo rekao da me po zavojima nebiš ostavio, pa se ti smiješi koliko hoćeš.
ŠKOLA xy
Srajevo
EX yU
Gdin. VR6 i Rusanje ventila
(maturalni rad)
Učenik:xy
:smile06: :smile06:
INTCP to rusenje ventila ti nista ne sluzi, jel je to napisao neko dok jos nisam imao registrovan nick, i rekao sam da to ja nisam napisao.
INTCP :)) Još jedna bomba iz podruma! :))
Da to je famozna debela berta.
"... za što bolje prijanjanje vašeg mesarskog Golfa 3 TD potrebno je staviti gume širine 205 jer se time postiže bolje trenje između spoljne površine gume i druma dok je aše auto natovareno teletinom ili ostalim primjercima mesa."
Ibidem, doktorat: Ja mesar i moje svinje, 1998. ...
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
INTCP izgleda da te krenulo.Svaka čast! :)) :))