Gdje ima najvise zidova?
U atmosferi.
:smile18: :))
Printable View
Gdje ima najvise zidova?
U atmosferi.
:smile18: :))
Kako prekriti krov jednom bebom?
Rezes je na tanke snitice.
:smile18: :smile18:
Pas koji laje nije dovoljno kuhan.
(staara kineska:)
Kako se zove krematorij za bebe?
Veseli plamicak!
(ocito je krenulo s bebama)
Zasto tusevi u Auschwitzu imaju 11 rupa?
Da ih židovi ne mogu zacepiti prstima.
:smile15: :smile15: :smile15:
- "Mali gdje ti je tata?"
- "Pao je u bunar prije tjedan dana!"
- "Ajooj, pa kako mu je?"
- "Sad mu je već bolje. Jučer je prestao vikati."
------------------------------------------
Što trebaš napraviti kad vidiš nešto malo, crno bez pola glave kako ti trči po dvorištu?
- Prestat se smijat i pucat ponovo.
------------------------------------------
Sto radi beba na vrhu koplja?
Klizi.
- Sta je to malo, crveno u kreveticu?
- Dijete spava ko zaklano!
:smile16: :smile16:
ne da mi se vise...stucat ce se djeci
Došo mali Ivica iz škole i vidi mamu kako puši tati.
-A mene šaljete psihijatru što cuclam palac!Kaže Ivica.
:smile15: :smile15: :smile15:
Padaju dvije bebe s 10 kata. Jedna se raspljeska na beton, a druga ne. Zašto?
- Zapelo joj oko za antenu!
dođe djevojka na kiosk i traži žvake. glupi prodavač joj zabunom proda žilete. kad je shvatio pogrešku, poviče: ej curo!!!! ona se okrene i krvavo se nasmiješi! :))
KAKVE SVE OVO IMA VEZE S ŠAHOM?
Zašto se policajac nikad ne kupa?
Zato što čeka da se upali zeleno svijetlo na bojleru!!!! :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :)) :)) :)) :)) :)) :)) :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :o :o
vozio se mujo u avionu koji je udario u world trade centar,nakon tri dana izadje iz rusevina i dok je otresao prasinu sa sebe veli:×××× vas vaki aerodrom.... :smile07:
setaju se mujo i haso gradom i mujo.fata trazila po smecu hrane,te je na dnu kante ugledala komad banane,i dok je pokusala dohvatit,upala je unutra naglavacke,a suknja joj se dignula i ××××× joj ispala.mujo vidi ××××× koja viri iz kante i potrci prema njoj i uhvati ju jebat.haso veli na to:sta mujo bolan radis?Mujo:a ×××× mater,neko bacio ××××× u smece,a jos valja :) :smile06:
kaj ste tako glupi neki su zapeli samo za bebe :smile17:
kako se na engleskom kaže dražen zečić?
-hunny bunny
kako se kaže umirovljenik na engleskom.. kaže se pimpek pao
Ne pijem ne pušim.
Au pičku materinu pala mi cigareta u pivo. :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile16:
Poruka za žene:
ljubav je kao šah - uvijek se nađe neki konj dok osvajaš kralja.
uletava bilder u tramvaj i vidi da se svi ljudi drže štangu. pa će on njima: ne morate više držati ja ću preuzet
:)) :)) :))
Išli mujo,haso i fata krast voće.
I tako haso ukrade šljivu i vidi ga čuvar.
kaže čuvar hasi:ideš samnom na policiju ili si šljivu nabi u guzicu. I haso ju nabije.
Zatim mujo ukrade krušku i vidi ga čuvar.
Kaže čuvar muji: ideš samnom na policiju ili si nabi krušku u guzicu. I mujo ju nabije i poćne se smijat. kaže čuvar muji: šta se smiješ. nato će mujo: Pa sada će fata trebati nabiti lubenicu.
Hajdemo ućiti matematiku:
Tebe imene zbrojimo, odjeću oduzmemo, noge djelimo pa se množimo :)) :)) :))
koliko sanaderovoj mami treba da iznese smece van? 9 mjeseci
evo par o židovima
kako stavit 100 židova u fiću? 2 naprijed 2 nazad a ostale u pepeljaru
igraju švabe i židovi nogomet u plinskoj komori, ko je pobjedio? židovi na domaćem su terenu
šta radi mali židov kraj dimnjaka? čeka roditelje. poanta vica je da je bitna ljubav a ne agregatno stanje
veli mali židov hitleru: čika hićo ja bi htio duže živjet, a ovaj će ne ma problema stani na kraj reda
hoda hitler logorom i pita malog židova kolko ti je godina a ovaj će sad će mi 7, a hitler e neće
hoda hitler logorom i pita prvog židova kolko možeš visoko skoćit ovaj će mogu jedan metar i dadne njemu hitler jedan kruh, pita drugog kolko možeš ti ovaj će 2 metera i dadne njemu dva kruha, pita trećeg kolko možeš ti i misli si ovaj i kaže 4 metera a na to će hitler hansu streljaj ovog aovaj može preskoćit ogradu
dao hitler židovima da se o otuširaju oni svi sretni tuširaju se, kad jedan upita a gdje odlazi ova voda