-
Jel ko glednao na novoj tv onu trku na učki. Bio je slalom Golf je bio među zadnjima, a kako samo propleše u zavoju, ja sam gledao tu trku uživo i cura mi se čudila za svakog golfa, jame šta je ovo. Pa yužina ga dere. A posle toga je bio prijenos onih trka po blatu. Sami golfovi i kadetti - stvoreni za off road.
-
A dali si ti kad priznao koju negativnu stranu o vw. Nisi jer takve informacije ne dospijevaju u bosnu, ostaju na granici. Samo ti uživaj u svojim tenkovima još bolje paše ti.
Samo šta mi je žao lancie tvoje :( :( :( :(
-
To se nije odnosilo na Bosnu...
Ja sam sve o VW-u sto je tacno priznao.
-
Al auto blic kaže da je stilo bolji od leona, a to znači i od golfa. Šta kažeš na to? A o rabljenom passatu ne bih trošio riječi. Samo bih se osvrnuo na pouzdanost vr6 motora koji zbog zatezača lanca koji se raz×××× često doživi havariju7. A niti G punjač na G 60 nije od neke pouzdanosti i brzo se potroši. Ups VR6 posrao te vlastiti auto blic.
-
VR6 što mene upličeš u svoje nebuloze ???
Ja nemam 155 niti sa ikad imao, pa prema tome nemam nikakvo mišljenje o tom auto jedino ono što sam čuo ili pročitao.
Drugo, izgleda da ti nije još došlo do mozga, zahvaljujući onom pismu ja sam imao čast isprobati Gta.
Što se tiće, kome prodati taj auto, to je logički zaključak onog testa koji potječe od auto-bilda, čije je vlasnik vw.
Što se nadalje prodaje tiče, svaki auto dijete drago neuko ima kupca, a naročito uščuvani auto pa bio od i yugo.
U velikoj si zabludi da svi kupuju samo folcvagene u audije. I alfe i lancie imaju svoje kupce, i fiati, eto moj stari kupio alfu, bratić moj kupio bravo, moj brat kupuje alfu, calibra zender kupuje alfu....
Shvati, svaki drugi auto na sajmu je vw, passat, golf....ali...nisu svi naj naj, ima i loših, ti loši stoje na sajmovima i oglasima mjesecima jer ih nitko neće, tako dugo dok netko ne naleti (zatucani seljo golf je golf)
Opet ponavljam, alfa, pogotovo ako je dobra, prodat će se. Ali i za dobru lovu. Ja sam svjestan da mozda talijani gube cijenu brze, mada u novije doba i to nije slučaj, recimo alfa 156 košta kao i passat (govorim od 1997 godištu)
punto je skuplji od corse....itd, ali ja kupujem talijana kada izgubi bar pola vrijednosti (novčane, pošto ti moram sve objasniti), vozim kolko hoću i prodam, jer je većinu vrijednosti ionako već izgubio. Ali ako si čitao auto klub tamo lijepo piše kako se na mercedesu u prvih godinu dvije (s klasa) gubi i više od 50.000 dem ( ispravite me ako griješim)
Nadalje, u auto klubu je test tog pola kome je plastika u komi, izrazito loše kvalitete, auto ima malo kilometara i drugi vlasnik. Napisali su da je takva loša plastika i na passatu i na golfu.
Pošto vlasnik auto kluba nije recimo Alfa, a glavni urednik vozi golf, ajde ti Vr6, pametnjakoviću pokušaj napisati pismo i reći da nije tako. Jer i u tvom golfu dijete drago ako nisi vidio je loša plastika....i u passatu naravno.
Što misliš, čisto iz fola, kolika je vjerojatnost uopće da objave tvoje pismo ??? Što misliš hoće li te itko zvati iz recimo Ac Zubak da isprobaš novi Passat Pheaton ili nešto slično,
Budimo realni sine, NEMA TEORIJE !!!
NISI SPOSOBAN !!!!
Ajmo nešto drugo onda. Ajmo napiši u auto blic, što misle o tome gume 205 na 64 ks ???? Ajde.
Ili vrelim gumama, pitaj dali si u pravu da se koči po snijegu, da se ventili urušavaju, da golf ima bolje lezanje i zvuk od....(ne spominje se u istoj rečenici....), što misliš hoće li ti vrele gume odgovoriti ????
Dijete, daj se poklopi jednom zauvijek, postaješ izuzetno naporan, jer tu više nije uopće ni bitno tko duze drzi cijenu tko bolje lezi i manje troši, bitno je to da je tvoj pogled toliko suzen, toliko ti je skraćeno vidno polje da je to nevjerojatno. PA što ne vidiš čovjeće bozji da ima hrpa ljudi koja se s tobom ne slaze....a ne samo ja. :smile07:
-
VR6 mesarski Fenikse
Ti bolje potraži nekakvu stručnu literaturu koja se bavi psihičkim poremećajima nastalim kao posljedica ratnih zbivanja. Ima tu podosta materijala u kojem ćeš se pronaći! A automobile rađe zaboravi!
-
neki dan cekam taxi u italiji,kad ono na red dođe lancia integrale,malo sam ostao,ali probao sam se i sad vozit u tom stroju,malo je tvrd,ali zvuk nenad××××v uf ,jos 3 dana mi je taj zvuk prolazi kroz zile,ljepi stojij z a relativno male pare[IMG]null[/IMG]
-
VR6, daj nam svoje inicijale da mogu izrezat clanak u jutarnjem kad bude naslov: Mladom bosancu odletio kotac na golfu i na mjestu poginuo u sudaru s Iveco kamionom.
-
Kazem to zato jel pises pisma da bi dokazao kao da Alfa valjda, iako svi znaju u cemu je problem. Pa bi mogao i ovima nesto pisati. Passat nema nekvalitetnu plastiku, kao ni Golf, bar ne Golf 3, nadji auto u toj klasi koji ima kvalitetniju plastiku, osim Audia A3. U tom razdoblju kad se taj VW proizvodio. Sto bi vrelim gumama pisao nesto, kad znam sam kako je kocenje po snijegu bolje, to je i logicki normalno da bolje koce 4 nego 2 tocka, samo to vama nije jasno, jel nemate logike. Ja sam vam rekao probajte, ja sam probao, ovdje je snijeg zimi po 3 mjeseca. Sad ko bolje lezi, ja sam ti dao par argumenata a vi niste dali nijedan osim onog vaseg, alfa bolje lezi od golfa. To samo vi pisete, ja sam naveo neke vozace kruznih utrka i slicno kojim je golf bio najdrazi auto, i brdrke trke na kojim cesto imaju neki golfovi. Naveo sam i o Ford Focusu da ima najbolji ovjes u klasi, najbolje lezanje, nasao sam argumente, al vi se opet drzite svoje, alfa je najbolja. Ovdje vas je puno istomisljenika, pa posto sam usamljen mozete pisati gluposti, jel moje nema ko potvrditi, a argumente brzo zaboravite kao da ih i nije bilo, jel vam je to jedini nacih da velicate svoje alfe.
"toliko ti je skraćeno vidno polje da je to nevjerojatno."
Meni suzeno, ne nego vama. Vi samo vidite Alfu, dam li vam neke agrumente, onda nadjete neku drugu glupost, kao ispusu se gume i tako dobije na ubrzanju. Pa ako se moze uraditi to s gumama jednom moze i drugom, al to je nebitno onda... Vi niste nikada imali nista drugo osim alfe i meni pricate o tome. Promjenite auto, ne necemo, pa onda... Ja sam rekao, kad Alfa bude imala dobar auto ja cu ga uzeti vjerovatno, jer mi je marka nebitna. Kad budes imao neko vrijeme neki drugi auto onda pricaj o tome ko je najbolji i slicno, samo kupujes Alfe i njih hvalis. Imam prijatelja, imao je Opela i pricao najbolji, pa onda kupio Audia, sad kaze opel bio beze za razliku od ovog, kaze kad bude sljedeci auto kupovao opet ce uzeti Audi. Probao je nesto bolje...
"Pa što ne vidiš čovjeće bozji da ima hrpa ljudi koja se s tobom ne slaze....a ne samo ja."
Ne slaze ovdje jel su nerealni, ali na drugim mjestima je sve ok, jer primaju argumente kako stoje, a ne drze se svoje gluposti vjecno.
Za doktora, ja vozim Golfa a ne Alfu. Nedavno se ovdje na nasem tzv. autoputu jedna Alfa iz ne utvrdjenih razloga zabila u znak "vodozastitna zona" i prevrnula na krov. Nije pisalo koja Alfa, ali po onoj slici iz novina cini mi se da je nova 33-ca.
-
ne moras pisat da vozis golfa. to svatko odmah zakljuci cim vide kakve gluposti pises. Bilo dobro da pocnes malo i neke tocne argumente iznosit, a ne po svojoj volji. Kao ono golf gti ima bolje ubrzanje od gta. A to sto pise cak i na njemackim stranicama drugacije nema veze. Arguemnt je argument. A sad sta kazes da smo mi vozili samo Alfu, a nista drugo. Tu si potpuno u krivu i opet me podsejcas da si rekao da nikad nisi sjedio u nekoj Alfi. Vjeruj mi da 99% posta svih nas ovdje je vozilo Golf. Ali vecina ga pljuje do dna, osim tebe. Mozda ipak nesto s tobom onda nije u redu? mozda je vrijeme da ti probas vozit recimo neki Fiat Bravo pa da vidis kolko stvarno vrijedi taj golf 3,4? ili se bojis da ce ti doci do mozga da golf nije najbolji u klasi niti je ikad bio
-
Ja vidim samo Alfu (i ostale talijane) i samo me ona zanima. A za tvoje (kvazi)argumente me boli dupe jer ću opet nakon svega vidjeti samo Alfu.
A Golfa spusti na zemlju jer ne možeš srati beskonačno. Imam ja više iskustva s Golfom nego ti, pa stoga znam gdje mu je mjesto.
-
Evo da fino na sve ovo tvoje odgovorim.
"Kao ono golf gti ima bolje ubrzanje od gta." Ocito ne znas citati najbolje, i nevidis da smo pricali o Tuniranom Golfu GTI od 225 KS, a eto naci cu stranicu kasnije, imam je negdje u favorits pa staviti tamo da vidis koji pise start do 100 km/h za tog Golfa da je stvarno 6.2s, i maksimalna 250 km/h.
Nisam rekao da vi niste nista drugo vozili, nego niste posjedovali nista drugo. Jedno je auto provozati na 10 minuta, a drugo ga je posjedovati i otkriti sve njegove mane i prednosti. Pa godisnje se proda u svijetu 700000 Golfova, znaci sve su to ×××××× koji kupuju taj auto, vjerovatno ih nesto privlaci vise nego za druge aute cim ga kupuju, rijetko ko dobija pare, a ono sto zaradi, mnogi i tesko, nece onda baciti na Golfa ako mu se nesvidja. Fiat Bravo, vozio sam Fiat Tipo Gran Turismo, a imam i sam Lanciu Deltu i znam kako stoje stvari. Nije me strah, jel se nedrzim one Golf je najbolji, ali od ovih do sada sve skupa on je najbolji i najpotpuniji auto. Ako nesto novo nadjem da je bolje onda cu vjerovatno preci na to, ako...
-
"Ja vidim samo Alfu (i ostale talijane) i samo me ona zanima. A za tvoje (kvazi)argumente me boli dupe jer ću opet nakon svega vidjeti samo Alfu."
Eto i priznao je, nasao sam i argumente i sve, al njega za to nije briga, nit ce probat sta bolje i slicno, drzi se svoje Alfa je najbolja...
"Imam ja više iskustva s Golfom nego ti, pa stoga znam gdje mu je mjesto."
Vise nego ja, siguran??
-
ti VR6 izmedju redova ponekad napises i nesto pameto poput ovog " godisnje se proda u svijetu 700000 Golfova, znaci sve su to ×××××× "
ja sam posjedovao Golf 2 dizel oko 2 godine. Zva sreca da smo u to vrijeme imali i fiat uno pa nisam morao uvijek vozit golf. Tolko je bio neudoban, bučan, katastrofalan polozaj za volanom. Uvijek me glava boljela nakon pola sta voznje u njemu. Vjeruj mi Vr6, da mi je golf dobar auto sigurno bi ga kupio. Sta mislis zasto sad kupujem bravo, a ne golf 3? I zasto sam kupio Tipo nakon Golfa 2?
-
Usporedjujes dizel i benzinac, i govoris o tisini. Sto nisi uzeo Tipo Dizel?? Golf 2 dizel je glasan, neide posebno nesto, al malo trosi. Vozio sam se u njemu par puta, jedan je max isao 135 km/h. I ja vjerovatno nebi uzeo taj auto ako bas nemam drugog izbora. Jest on kvalitetan, ali je preslab.
-
××××××tino,
Ja nisam ništa priznao što već nisi ranije mogao pročitati u mojim postovima. Nikad nisam tvrdio, niti ću tvrditi da je Alfa najbolja, ali me jedino ona zanima.
Za Golf sam se doduše malo prenaglio, iskustva s njima imam. Više posrednog nego neposrednog. Vozio sam ga tek u količini koja nije mogla utjecati na moje zdravlje, ali dovoljno da shvatim koji je njegov domet. Ne govorim da je auto loš, ali ne prelazi prosjek klase.
-
intcp daj dodji sebi ne mozes usporedjivati stilo i leon.pa koja je razlika u godini proizvodnje(mislim kad je izasao taj model).stilo je pobijedio i nadam se da ste sad napokon sretni da su talijani pobijedili.
zapravo i nije tako velika razlika to je vise po meni stavr ukusa
-
Pa znam da si i prije govorio, ali sada si konkretno rekao to. Golf je u klasi ok, eno gledao sam TopGear, Golf 4 i Alfa 147, obadvoje su dobili iste ocjene, cetvorke (4).
Sto se tice tog testa, Leon i Stilo, Stilo je dobio test zahvaljujuci prostranijoj unutrasnjosti prvenstveno. Dok za Leona pise da je vise sportski auto, pruza veci uzitak u voznji i tome slicno.
Ja se nadam da ce novi Golf 5 biti ono sto je bio i Golf 3 kad je izasao, vrhunski autic u svojoj klasi.
-
VR6, stvarno bogati gdje se gasiš?
Pišem pisma da bi dokazao da alfa valja?
Gledaj, test alfe 164 je bio i u drugim novinama, davno prije nego u auto blicu, a čini mi se da je i bio u auto blicu prije par godina. Uglavnom auto je dobio dobre ocjene, ima neke sitnice, ali ima i kvalitetnu plastiku, vrhunsku zaštitu od hrđe, puno opreme, jake motore, velik i udoban, i to sve relativno povoljna cijena. Tako je prošao. U auto blicu su ga satrli. Normalno je da čovjek reagira na laž, što misliš da sam im samo ja poslao pismo ???
Vratimo se folcvagenu, golf III ima lošu plastiku, tako piše u novinama, na testu rabljenog. JA NISAM VIDIO NI JEDNO PISMO OGORČENOG VLASNIKA GOLFA ???
A TI ??? ZNAČI DA SE LJUDI KOJI GA VOZE SLAŽU SA TIM I NEMA POTREBE REAGIRATI.
Što se tiće drzanja ceste focusa, ko ima bolji ovjes, u to nisam nikada ulazio niti neću, nisam imao pa neznam.
Što gdje piše, je jako relativno, uglavnom subjektivan dojam novinara.
ALi imao sam golfa, čak četri komada, jedinice i dvojke, dizele i benzince.
I rodbina ima passata i golfa III.
Svugdje puknuta plastika, svugdje malo mjesta i loša udobnost, hočeš slike ??????
Passat je arriva, užasan očaj, top model sa svom opremom i recirkulacijom zraka (ventilator) Nema zaštite na rubovima vrata, tkanina na oblogama vrata i sjedalima kao najjeftinija krpa, puknuta plastika na srednjoj konzoli, itd....uglavnom nebo i zemlja prema mojoj alfi koja je prema tom auto avion. Tiša udobnija komfornija i brža.
I opet ti ponavljam, plastika u golfu, polu i passatu, je lošija nego u alfi.
To je jako žalosna činjenica, koju potvrđuje iskustvo i testovi u novinama.
Pošto su i alfini motori bolji (osim dizela), i dizajn je bolji i zaštita od hrđe je odlična, ja ne kužim uopće o čemu mi razgovaramo ? O tome što se korita proda 100 puta više ???
I bolje, jer da nije tako morao bih kupiti neki jaguar. I opet bi ti tulio, je ali alfi se više proda....
PA već ti je INTCP tisuću puta objasnio i tko i što kupuje alfe.
Ti moraš shvatiti jedno, ako je meni alfa dobra, ako je plasika još u komadu, a motor i dalje grize, kao nov, dok od hrđe ni točkice, SHVAČAŠ LI TI KOJA SU MOJA OČEKIVANJA KADA BIH UZEO NEKI NJEMAČKI AUTO ????? OGROMNA !!!!
Očekujem još bolje motore, još bolju plastiku, totalno bez kvarova, minimalnu potrošnju, express brzu prodaju, zapanjene poglede, hoću da perem alfe, hoću da stavim gume 205, moj golf je najbolji, savršenstvo bez mane. Razumiješ ?
SHvati, ja sam imao golfove, pa prešao na alfe, koje već godinama vozim jer sam daleko zadovoljniji, a što se golfa i folcvagena tiće, NIKAD VIŠE !!!
Preloši su to auti s obzirom kakvu reputaciju imaju. Priča se o savršenstvu, da su deset puta bolji od talijana, a ono, jad, bijeda i očaj, na kraju krajeva, ipak su to NARODNA KOLA!
-
Ajder ne ne seri VR6 stilo je pobijedio u gotovo svim kategorijama. A tebe boli šta je JTD bolji od TDI. Al tako ti je to jednom mora doći kraj. Ma zaboli mene šta je stilo noviji šta se izvlačite sad. Sad se raspravlja koji je boilj. Ipak to nije usporedba starog compacta i alfe 147 pa da se možete izvlačit. Koliko god bio ružan taj stilo bolji je.
-
VR6 Mesarski Fenikse
Daj ohladi s tim kvazi podacima s razno raznih site-ova! Samo službene stranice dolaze u obzir.
Idi na www.ukcar.com pa se pozivaj i na te podatke. Tamo 156 1.8 ima 8.0 do 100 km/, a 2.0 8.6 (nije selespeed)!
Usporedi usput i 406 limuzina i coupe s 2.0 motorom.
Toliko o bedastoćama na netu.
-
VR6 mesarski Fenikse
"Nisam rekao da vi niste nista drugo vozili, nego niste posjedovali nista drugo"
A koji si ti ××××× posjedovao ili vozio pa da tu ×××ך?
TEK SI NAPUNIO 19 GODINA, PREŠAO S AUTOM MOŽDA KOJIH 15-TAK TISUĆA KILOMETARA I ONDA JOŠ IMAŠ OBRAZA TU SRATI LJUDIMA KOJI GOVORE IZ ISKUSTVA, A TI BEDASTOĆAMA IZ RAZNO RAZVNIH REVIJA!
KONJU, JA VOZIM SAMOSTALNO OD SVOJE 16. GODINE. STARI ME POČEO UČITI S 14, A S 16 MI JE DAO DA TU I TAMO S NJIM NAPRAVIM KOJI KILOMETAR. OBIČNO RELACIJA TURČIN-VAR. TOPLICE. SA NEPUNIH 17 SAM VEĆ DOMA "KRAO" AUTO I RADIO PRVE KILOMETRE U DIVLJIM VOŽNJAMA S DOCTOROM (nije baš pohvalno). I ONDA DA MI JEDAN BALAVI BOSANAC TU ×××× O VOŽJI, AUTIMA, ISKUSTVU,... :smile09:
ČOVJEČE, OBRIŠI SI MLIJEKO S BRADE, PROMIJENI PELENE... :))
-
Dobro, Calibra, samo ti nemoj o tome ko ima mlijeka na bradi. Ti si jos uvijek balavac, bez obzira na to kaj se ti smatras jako odraslim i super sposobnim vozacem. Jos uvijek nisi podastro nikakve dokaze o tome po kojem si ti kriteriju tako dobar vozac, i imas pravo ocjenjivati tudju voznju. Pljujes i po ljudima za koje ne znas kolko godina i vozackog staza imaju. Daj se malo ohladi.
-
Anti...
Čuj, prvo koristi normalan nick pa onda pametuj. Ja se obraćam VR6 mesarskom Feniksu, 19 godišnjaku (nisam niti siguran da li je napunio 19) koji nema niti desetinu kilometara prevoženih u odnosu na mene i niti pola auta isprobanih što svojih što tuđih. Jedino mi je žao što nemam niti kilometra na nekoj stazi već samo gradske i otvorene ceste.
Dakle, prvo pročitaj moj post, razmisli kome se obraćam. Pa onda ako nisi shvatio onda pročitaj post još jednom pa još jednom i tako dugo dok ti ne bude postalo jasno. PA TEK ONDA KOMENTIRAJ!
-
Ja samokazem dase ti jako cesto busas u prsa junacka glede svoje voznje. Ako si tako dobar, zasto te ne gledamo negdje na utrkama? Lako je pricati, jesi imao petlju probat tako nesto? Stvarno ga pretjerujes :smile09: