-
E calibra sjebao si mi pseudonim. Ja sam obično kada bi otvarao e mail na besplatnim serverima ime i prezime pisao Pero Mesar. Pravo ime mi je sasvim drugačije. Ali ne ljutim se jer ovaj VR6 je stvarno mesarčina. Ubuduće kad se budem lažno predstavljao biti ću Branko Tesar. Ha ha. :))
-
-
VR6 ja vjerujem tvornici. Bila to alfa ili volkswagen ja vjerujem onome šta kažu inženjeri. Bilo to alfa ili volkswagen.
-
I ja isto, ali to vecinom vrijedi kod novih motora. Moze i kod polovnih, ali isto tako moze doci i do odstupanja zavisno od odrzavanja vozila.
-
Da pa ko kaže da nema odstupanja. Al ako auto ima istu snagu ko i nov i ubrzanje je tu negdje.
-
Ali rijetki su slucajevi gdje je tako. Jucer gledam cijene auta u njemackoj, prodaja VW Golf TDI Syncro Variant 97 godina, 4500 Eura, pogledam kilometrazu preko 800000 km.
-
Tako je INTCP. Samo što Mesarčina i dalje tvrdi da je sve što se ovdje vozi staro i zaklano pa ima i 5 sekundi više. Na toj koncepciji je Passat tdi s 130 KS brži i od Calibre. A to što je meni ubrzanje trenutno oko 9, a tvornički 8.5 to nema po njemu nikakve veze. Jer on ipak zna da je ta Calibra za otpad i ubrzava za 11, 12 sekundi. A Passat je ipak nov i ima crvena slova tdi. A to je svetinja. To je najbolje i najbrže. To vuče, to leži, to leti...! To je Passat TDI!
-
Seat Salsa izgleda ulazi u proizvodnju, predstavljaju drugu generaciju koncepta, ali sada je izgled malo normalniji sto znaci da bi mogla i u serijsku uskoro...
[IMG]http://www.outrefranc.com/pleinsphares/vwg/salsa/salsa3.jpg[/IMG]
-
Da nema monovolumenskog prednjeg dijela auto bi bio odličnog dizajna. Posebno je dobro izvegena bočna linija. To su moglio primjenit na ibizi.
-
Meni je skroz ok sprijeda, i bocna linija, ali nazad mi se nesvidja nesto posebno. Mozda kad(ako) je vidim uzivo...
-
Ma nije ona loša, ali je u ku.. to šta je vjetrobran previše naprijed pa izgleda ko monovolumen, a to ne volim.
-
To je nova moda!!
Ovako bi trebao izgledati VW Golf 5!!
[IMG]http://www.auto-motor-a-sport.cz/images/obrazky/n_obr_velky_328.jpg[/IMG]
Meni se bas svidja dizajn ovog Golfa, ima blentavu facu, pomalo frljav, cool. Samo oce li biti ovakav stvarno to cemo vidjeti. Ako bude mogao bi biti to najljepsi auto u klasi, naravno ako i zadnji kraj bude lijep.
-
Vidiš VR6 to bi samo tebi mogao biti najljepši auto u klasi. Lično meni je odvratan. Pogotovo prednji kraj. Bolje su izgledale one slike gdje ima felge od 20 cola. Nakon Pola još jedan očaj iz vw. Pa šta je njima?????
-
Pa dobro VR6, što je tebi na tom autu uopće lijepo ?! Pogledaj si Alfu 147 ili koncept BMW jedinice koji bi trebao spadati u tu klasu pa reci da Golf V izgleda privlačno !
-
VR6 čim vidi VW znak na haubi onda je to dovoljno za sve najfinije epitete, od dizajna do kvalitete. Pa čak i da taj VW znak staviš na (da izvinete) obično pseće govno on bi reko da je to baš fini dizajn i tako! :))
-
VR6 baš sam pročitao test pasata w8 pa to je krama, smeće. Auto od 275 konja po tvorničkim podacima Ima jedva nešto ispod 8s do stotke, naravno izmjereno je još lošije ubrzanje. Katastrofa. Daj neko opravdanje za taj neuspjeh.
-
maska od phateona, odbojnik od passata, svijetla za ×××××. Linje bocne niti nema. cisti ocaj ko i svaki golf. ali, dobro oni niti nikad nisu igrali na dizajn. vidi se po svima autima iz vw-a da im je dizajn na zadnjem mjestu.
-
Passat W8 su oni dosta nahvalili, pa ti pricaj sta oces. Takve performanse ima zbog tiptronic mjenjaca. Sa manuelnim ide 6.5 do 100 km/h.
Golf 5, ako bude ovakav bit ce medju najljepsim u klasi. Naravno tek cu to znati kad ga vidim uzivo ili vise slika i sa zadnje strane. I prodaja ce onda pokazati ko je stvarno najljepsi. Vi mi nemojte o dizajnu pricati, Alfa nije nikada znala napraviti lijep auto kompaktne klase, dok im nije spanjolac napravio 147 i 156, pa im sada i krenula prodaja. Prije toga ja ne znam Alfu u klasi golfa koja je bila lijep auto.
-
-
kaj vas brine tolko dizajn tog golfa? i da je najruzniji auto na svijetu opet bi se odlicno prodaval. samo ne znam kolko dugo ce to jos trajat. posto golf a i vw zivi na staroj slavi. ocito jos dugo.
-
Hah, naravno intecreptor.
Golfa prodaje dizajn kao i svaki auto, ovu cetvorku mozda malo prodaje ta stara slava, al i on je djelimicno ok. Inace, Ford Focus je trenutno prvi u toj klasi upravo zbog dizajna, ako ga sada ne nadmasi P 307, jer je on mozda ljepsi.
-
INTCP
Gost Poruka poslana: 30.05.2002. 17:35:56 :odgovori:
--------------------------------------------------------------------------------
VR6 ti si ××××××.
HEHE, s kako je samo malo riječi moguće toliko puno reći! :))
Mudro zboriš Interceptore!
-
ako ovako bude izgledao novi golf meni je to ok.samo vi imate predrasude.
da je kojim slucajem golf izgedao kao alfa 147 a alfa kao golf vi bi opet srali po golfu.vi ste nerealni njemacki auti ne izgledaju lose.da su tako losi ne bi novi stilo dizajnirao svabo.
-
To je njihov nacin za ispoljavanje ljubmore, samo to nesmiju priznati, pa onda ovako, onako... Ja se i neobazirem na njihove bezvezne komentare, jedino Girrari-a smatram realnim od tzv. alfista, ovo ostalo nista...
Evo tunirani BMW 7, izgleda ok...
[IMG]http://www.hamann-motorsport.de/bilder/pnews50.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.hamann-motorsport.de/bilder/pnews51.jpg[/IMG]
-
Od×××× s tim oklopnjakom.