-
VR6, ti si dokazao kolko se razumijes u aute cim si stavljao takve gume na svoj Golf. Vjerujem da sad ima dobro drzanje ceste, ali ti s tim autom ne mozes postici neku brzinu da bi mogo vidjeti lezanje. Vozio sam bas takav golf ko tvoj iz 1996, rabit (ne znam sta im to znaci). Moj Tipo je isto jako spor, ali u odnosu na taj golf je vrhunski sportas. Bar reagira na gas.
-
Doc nemogu velike brzine, al nemozes ni ti puno brze. Moj golf ide maksimalno 165 ono sam od sebe, inace, moze se nagurati i na 170 km/h, iza Jeepa V8 samo vozili i 180 km/h, sto je solidna brzina. Interceptor kod mene su serijske bile 14" 185 ili 195. Znaci taj 1 cm sirine im i nesmeta previse, samo to vi skontati nemozete. A ti ces Golfa ostaviti kroz krivine, mozda nekog parkiranog. A u vezi VW W12, po sadasnjim podatcima maksimalna mu je 360 km/h, al vidjet cemo kad krene u proizvodnju.
-
moj tipo ide 161 km/h, ali ima 13 s do 100. vozio sam ga najvise 185. Puni gas iz karlovca prema zagrebu na onoj jako dugoj nizbrdici. Golf IV SDI ima serijski 175/80/14. To pise po svim katalogima. I tvoj ima istu sirinu 175. Ali za tvoj auto je i 175 previse. 165 bi bilo idealno. Ja na svom tipu imam 185/60/14. Toliko ima 1.6 serijski.
-
Moj je Rabbit i trica, ne cetvorka. I ima te gume, mozda zato sto je rabbit, pa ima sasiju od VR6. A gledao sam , VR6 ima uzi trag kotaca, kao i GTI da bi stale valjda sire gume. Pa eto 13 do 100, to je 4 sekunde brze. Moj ide oko 17 do 100 po papirima.
-
ali ja ti imam zadnji remusov lonac. tak da siugrno imam ispod 10s do 100. salim se naravno. cuj, a koja je fora toga Rabit? ja sam primijetio da ovaj od kolgice s posla ima odbojnike skroz u boji karoserije. nema one lajsne crne. Ima jos neka razlika ili je to to?
-
Pa Rabbit ima one plastike po blatobranima, ima serijski elektricne podizace stakala, dupla prednja svjetla, zadnja zatamljena, sjedalo podesivo po visini, volan i slicno. Cetvorka Rabbit ima i ESP u serijskoj opremi. Nikada nisam gledao sta to sve ima Rabbit trica dodatno u odnosu na obicni model, ali vidim da ima neke opreme koji nemaju obicni golfovi.
-
Baš mi je drago da smo svi redom oprali VR6 Mesara pa možda nekog shvati i ozbiljno.
Mesaru prekini u istoj rečenici koristiti termine sport i Golf dizel 64 konja. To ne postoji. U tu rečenicu isto tako ne spada niti riječ ležanje na cesti.
Hvala Doctoru i INTCP (s kojim vodim tihi rat) što su potvrdili moje riječi i skršili Mesara do nogu!
Mesaru jesi ti kada doživo 60 km/h u prvoj pa 115 km/h u drugoj? Jel ti znaš kako to za sjedala lijepi tijelo? Rado bih te sreo pa da te provozam. Pa ti bi čovječe od straha gaće napunio. Nemaš ti pojma o sportu i brzoj vožnji. BLAGOG POJMA NEMAŠ! A znaš zašto? Zato jer u Auto blicu piše pun k...c gluposti na kojima ti živiš! A sportsku vožnju koju nisi nikad doživio nije moguće riječima opisati i prezentirati na stranicama savršeno Auto blica.
Pa ti se čudiš kako Golf s 64 dizelskih konja potegne! :smile10: Pa jel ti čitaš ono što napišeš?
-
VR6 Mesaru
"Moj golf ide maksimalno 165 ono sam od sebe, inace, moze se nagurati i na 170 km/h, iza Jeepa V8 samo vozili i 180 km/h, sto je solidna brzina."
Tvoj Golf nikada nije i nikada neće postizati takve brzine. NIKADA! Jedino u slobodnom padu!
Vectra 1.8 s 90 konja i oko 1100 kila razvija max v od kojih 175 km/h. Tako da mi nemoj ovdje bulazniti svakakve cifre. Da napomenem, ja sam tu istu Vectru bez ikakvih tuninga vozio oko 200 km/h. Jel ti to dječače šta govori?
-
Moj Golf ide 165 km/h, po brzinomjeru, kolika je stvarna ne znam. To joj je max, ali ni netreba ti puno brze, i s tom si prakticno najbrzi. Nazalost ti ne znas o sportskoj voznji, mislis ako ides u 2 do 115 da je to neka sportska voznja?? Moj GTI je isao prvom preko 60 km/h. Slabo ti znas, ja se nestrasim brze voznje, mozda bi ti napunio gace kad bi te ja provozao. Al mozda ces se i sam sebi smijati za nekoliko godina, kad skontas sta si pisao, samo pricekaj. :))
-
WOW, pa ja sam totalno impresioniran. Calibra, prva 60,druga 115,ides... I lijepi uz sjedalo, jel? Pa kolko to cudoima ubrzanje da tak "lijepi"? I po kojem kriteriju si ti to majstor sportske voznje? To mozes nekak potvrditi, ili si najbrzi od semafora do semafora, ili se sve tetkice navlaze kad ih malo profuras, pa si glavni serif u selu?
-
ja sam uspio 100 u prvoj(62mph....po cajgeru)....tak da tih 60 i 115 i nije bas nekaj,calibra
a inace to i nije neko mjerilo,stojku 1,1 je frend po cajgeru razvukao 120 u dugoj(trebalo mu je pun k....)....znas da su se te masine vrtile i nisu imale blokadu......
r-21 1.7 90ks 110kmh u drugoj
na testu u casopisu,daihtsu applause ,prije kojih 10-ak godina,140kmh u drugoj(po cajgeru)
pa onda tvoja calibra i nije bas nekaj sa svojih 150 ks,ak je to mjerilo(a nije)
to ne znaci da je masina sportska
-
Iste takve omjere mjenjača ima i M3 E46. Pa ××××te jedna stojka je isto dobra ko i M3, Applause ga čak i odere! Jel kome ovdje opće jasno čemu služe omjeri u mjenjaču? Jel se netko zapitao koliko je vremena trebalo stojki ili Applauu da postignu tu brzinu?
Ja dam jedan podatak VR6 tek toliko da se barem malo zamisli, a onda se javi hrpa luzera sa ovakvim bedastoćama. Pa tko vas je uopće šta pitao?
Bullite, žao mi te čovječe. Pa ti si neki vrlo plitak tip. Možda čak i fach idiot. "Šarafiš te čipeke" i to ti je final frontier! Šteta što ne shvaćaš bit posta, ali zato se loviš na detalje koje vadiš iz konteksta i ×××ך. Ko i još neki. Stvarno jadno. Tu je riječ o sportu između njegovog Golfa i mog auta. Mada ne znam zašto nešto pokušavam dokazati jednom VR6 jer njegov Golf s 64 dizelskih konja i 205 gumama ipak bolje drži cestu od Calibre. Samo mi je žao što ga zakoni fizike sprečavaju da do zavoja nabere kakvu takvu brzinu pa da uopće dođe do granice proklizavanja i izvuče maksimum držanja ceste kojim "raspolaže".
A ti se Bullite osjećaj pozvan da dođeš do Varaždina slijedeći vikend pa ćeš sam prosuditi o mom karakteru vožnje. Ako je Gjuro čak došao (tip je inače stvarno OK) s kojim sam doslovno bio na "pas mater" ko i 90% ostalih na forumu, onda bi mogao i ti doći.
-
Calibra Stenderu, opet si se razmahao.
...pa sta sam ti rekao dosada milion puta...smiri malo hormone i za×××× tu tvoju aerodinamiku i krovnu antenu montiranu na pokretni rostilj zvani Calibra Jubileeeeeeeee...
nemoj da ja opet pravim one baloncice u bazenu...
:smile07:
-
Bullite
Pitaš za performanse? Više nego dobre za tu snagu. 8.5 do sto i 227km/h max v.
Jedan 320i E36 sa istom zapremninom i snagom treba točno 2 sekunde više! Maksimalna mu je isto manja.
Nemj vući neke druge paralele ili započinjati raspravu oko usporedbi ova dva spomenuta auta jer ih u niti jednom drugom aspektu ne uspoređujem.
-
E Calibra, prosuo si se fino, pa se sada vadis. Dokazao si ono da nemas pojma o sportskoj voznji. Pa sad se vadis kao, ti nesto mislio, da se zamisli, a to je jasno skroz sta si ti mislio. Al to nema veze s sportskom voznjom, to je do mjenjaca sve. Rally auti imaju i po 7 brzina, a maksimalna im je oko 200 km/h, pa sad ti podjeli 200 na 7. Oni drugom nemogu mozda iznad 80 km/h, a ti mozes, ti si brzi od Subaru Impreze WRC, ili 206 WRC. I to sto navodis ubrzanje za BMW 320i je netacno, nema on dvije sekunde slabiji start od tvoje Calibre, to si izmislio, ja sam cak u nekom forumu pisao pravi start BMW-a, ali ti obicno nista neprihvatas. A ono da se ja nemogu zaletiti do krivine dovoljno brzo je totalna glupost.
-
citiram calibru:"..... a onda se javi hrpa luzera sa ovakvim bedastoćama. Pa tko vas je uopće šta pitao?"
calibra vrijedas bez razloga!!!
sam si potegnu to kolko ti ide auto u kojoj brzini a onda dajes oprecne izjave(citat:"...Pa ××××te jedna stojka je isto dobra ko i M3, Applause ga čak i odere! Jel kome ovdje opće jasno čemu služe omjeri u mjenjaču? Jel se netko zapitao koliko je vremena trebalo stojki ili Applauu da postignu tu brzinu?.....")
pa mi ti i govorimo da je to koliko auto postize u kojoj brzini beznacajno za sportski karaker auta ali ti si taj koji je poceo s tim
dapace,kod vecine proizvodaca kada uzmes "sport"verziju(moj slucaj opel astra)dobijes skracene prenosne odnose.....znaci u drugoj "samo"do 90kmh ali do te brzine dode brze neg ista masina s dugim prijenosom
bmw je poznat po "skracenoj"getribi i dost modela nemres ni navuci do 100
i za kraj,od kuda ti pravao da nas nazivas luzerima,da kazes da pricamo bedastoce i ko nas je kaj pitao?
ovo je forum,svak ima pravo na misljenje,a ti ako stavis post ocekujes reakcije.....pa inace si otvori svoj forum i sam si pospikaj malo sa sobom,mi ti necemo smetati!
a kaj se luzera tice.....ti si meni smijesan sa tim svojim autom i svojim godinama pa te nigdje nisam uvrijedio.
mislim da si previse bezobrazan.....a ako ne zelis komunikaciju sa ljudima iz foruma,nemoj se na forumu,molim te,ni pojavljivati
eto........pozdrav
-
VR6 mamjmune mesarski ja s minijem ostavim tebe u golfu u bilo kojem zavoju, ostavim te na semaforu i moš se jebat u šupak mesarskom sekirom.
Jel ti znaš šta znači imati mini i vozikati se po zavojima nek ti kaže alfa ××× ili mara koji se vozio u njemu, ako meni ne vjeruješ. Jel ti znaš koliko je meni na miniju podvozje brže od motora. Ja ne mogu nać prave gume za nuega u dimenziji od 12 cola jer nijedan proizvođač guma ne radi u toj dimenziji sportske gume. Jel ti znaš da sam ja ostavljao baš golfove trojke kroz zavoje i to po uzbrdici, a bili su turbodizeli. Ah da jedenom prilikom me ganjao neki BMW E36 i svaki zavoj je bio moj. Lijepo je zaostajao zanašajući guzicom. Mislim dakl ti imaš pameti.
17 sekundi do sto. Pokopaj se. Meni mini ima 12.5. Uh razlika da te mesarski obradi ha? 165 po brzinomjeru. Brzinomjer niti onaj u Porscheu nije točan jer ne može biti točan neupućeniku. Svaki brzinomjer pokazuje lažnu max brzinu, dal ti je to jasno. Alfa 156 1.6 ide deklariranih 200 km7h, a po brzinomjeru 215. Dkale ide 200, al ja nikom ne govorim da ide 215. Yugo po brzinomjeru ide 190. Moš mislit. Dakle možemo reći da ti golf ide 155 km/h.
Ti si jako specifičan um istovremeno neupućen, tvrdoglav, zatucan i nadasve automobilistički glup i neobrazovan. S time će se složiti i većina s ovog pa čak i oni koji preferijaju njemačke aute. Samo šta ti to oni neće reći jer te smatraju članom svog švapskog klana pa je bolje da te ne spominju jer im to ruši ugled.
-
Meni je Mini ostao u najboljem sjećanju.
Odlično ide, savršeno leži. Ubili su me rezervni djelovi...
I to je bio 1100. Kak je tek išao Cooper...
-
Eh,šta bi ja trebala reć o startu i ljepljenju za sic?Ništa,probajte i osjećaj je bolji od sexa!Definitivno.
-
HF-ica, a da promjeniš partnera?
-
Alfa ovo ti baš i nije trebalo!Htjela sam dočarat ubrzanje u Lancii i osjećaj kad te taj auto zaljepi za sic.Poseban osjećaj.
-
Ma sorry HF-ica, zeka! Meni je malo koji auto bolji od sexa. A vozio sam svašta! A Delta Integrale(Martini - to sam vozio, limited edition) stvarno je blizu orgazma. Ali samo blizu. A orgazam je jeftiniji...
Sorry još jednom, imaš piće, jednom... kad mi daš đir... u autu, mislim, Delti... :smile08:
-
E ti si najbolji Interceptor, hvalis alfu a vozas minija. A jesi ti HF INT probala Passata TDI sa 130 KS kako on lijepi??
-
Vr6, kak to mislis da taj passat sa 130 ks lijepi za sic? pa ima ravno 10s do 100. Tebe mozda i lijepi, ali da probas nesto brze vidio bi da je to za ×××××.
-
Laik
Isprike na uvredama, ali uletio si ko muha bez glave u raspravu koja te se uopće nije ticala. Ali mi je žao što ne shvaćaš moje riječi. Da ti malo objasnim, ono o stojki i M3 je bio SARKAZAM! Ništa oprečno nego čisti sarkazam.
Tezu o kraćim i dužim omjerima mi molim te nemoj objašnjavati. Nema potrebe. Sam tvrdiš da BMW ima kraće prijenosne omjere (koji daju bolje ubrzanja, ali manju maksimalnu brzinu). A kako onda jedan 320i ima 2 sekunde slabije ubrzanje, a ima istu zapremninu i snagu? A čak ima i kraće prijenosne omjere! Pa koliko bi još bio brži do 100 km/ da su u Opelu malo skratili prijenosne omjere na teret max v od 227 km/h?!? Pa ja bih letio s 150 konja! Nezamislivo za bilo koji E36 320i!
Omjere sam pomenuo ZATO DA OVOM NEUKOM MESARU VR6 POKAŽEM DA IMA PROKLETO JADAN AUTO! ZAKLANU MRCINU! Možda je to bio krivi primjer sportskog štiha. Ali zato 8.5 sekundi potvrđuje moju tezu o sportu. A njegovih 17, 18 mesarskih sekundi, čitava vječnost, i ČUÐENJE kako samo potegne s 205 gumama pokazuje da blagog pojma nema.
A to je VR6 mesarčina pokazao na temi ventila za koje nema pojma čemu služe, zatim rekavši da se ventili ruše jedan u drugi pa auto ima neki drugačiji zvuk, na temi felga za koje nije imao pojma da je bitna i njihova širina. A i dalje nema pojma o ničemu.
HVALA TI INTCP ŠTO PEREŠ I DALJE TU MESARČINU JER ĆE U SUPROTNOM MISLITI DA SAMO JA TAKO MISLIM. POZDRAV INTCP! Ali čuvaj se da te VR6 ne opere u Golfu mesaru! ;)